12 intiimiä kysymystä joita et kehtaa kysyä

6.3.2017

Ymmärrämme kyllä; on olemassa kysymyksiä jotka kysyt mielummin Googlelta kuin parhaalta kaveriltasi tai edes gynekologiltasi. Mutta sen sijaan, että jättäisit mieltä polttavat intiimit kysymykset vieraiden ratkottavaksi internetissä, kysyimme muutamalta ammattilaiselta vastauksen aina kaiken penisvammoista squirttaukseen saakka. Kiität meitä myöhemmin.

 

Voiko ”vehje” mennä poikki?

No, se ei ole luu, mutta saatat kuitenkin vahingoittaa sitä. ”On mahdollista vahingoittaa värkkiä rajujen petipuuhien tai soolosession aikana”, vahvistaa Alyssa Dweck, V is for Vagina – teoksen toinen kirjoittaja. ”Pystyssä oleva ”värkki” on täynnä verta. Kun väännät pystyssä olevaa penistä väkisin aggressiivisen intiimin leikin aikana, saatat aiheuttaa vakavia vammoja”. Mitä sinun tulisi tehdä, jos epäilet, että näin kävi miehellesi? Suuntaa ensiapuun! ”Pikaista kirurgista toimenpidettä suositellaan”, sanoo Dweck

LUE MYÖS: Tee näin sängyssä – saat enemmän youhuttavaa petiosastolla

 

Mitä minun tulisi tehdä, jos kondomi irtoaa petipuuhien aikana sisälleni?

Ensinnäkin, älä panokoi. Niin hullulta kuin kuulostaakin, tämä on aika yleistä, sanoo Dweck. ”Vedä kumi ulos ja tarkasta, että se on vahingoittumaton, hän ohjeistaa. ”Vaikka vaikuttaisi siltä, että sisältö ei ole roiskunut pihalle, ja jos et käytä tuplavarmistusta eli pillereitä tai muita vastaavia, suosittelen ottamaan jälki-E-ypillerit mahdollisimman pian mikäli raskaus ei ole toivottavaa”. Seuraavaksi? Käy sukupuolitautitesteissä mikäli on syytä epäillä, että sinulla tai partnerillasi on petipuuhien kautta tarttuva tauti.

LUE MYÖS: 16 syytä, jotka eivät pidä paikkansa, miksi olet sinkku

 

Miksi en saa koskaan laukea petipuuhien aikana? Mitä voin tehdä asialle?

Ensinnäkin, sinussa ei ole mitään vikaa. Suurimassa osassa tapauksia tässä on kyse vain oikean pisteen löytämisestä. ”Monet naiset eivät laukea pelkällä hyväilyllä, ja enemmän suora klitorikseen kohdistuva stimulaatio partnerilta tai soolosessiossa on avain onneen”, Dweck selittää.

Jos tämä ei toimi, laukeamisen puute voi johtua esimerkiksi lääketieteellisestä ongelmasta (esim. diabetes, sydänsairaus, masennus muutamia mainitaksemme), lääkityksestä (esim. masennuslääkkeet), huonosta itseluottamuksesta, parisuhdeongelmista, hormonaalisista muutoksista tai jopa stressistä. Kaikki nämä asiat ovat tärkeitä orgasmin ja ylipäänsä libidon kannalta.

LUE MYÖS: Jos hän pitää sinusta, hän tekee nämä 12 asiaa

 

Onko seksin aikana mahdollista pissata?

Ei varsinaisesti. Saatat kyllä kokea tarpeen päästä tarpeille, joka on yleensä hyvä uutinen mikäli on uskominen Emily Morsea, Sex With Emily ohjelman juontajaa. ”Tämä tarkoittaa, että G-pistettäsi stimuloidaan juuri oikealla tavalla, ja saatat olla todella lähellä laukeamista”, Morse selittää.

”Vaikka pienen lirun pääseminen petipuuhien aikana onkin täysin normaalia, etenkin jos rakko on aivan täynnä, luulen, ettei tämä varsinaisesti ole pissaa vaan enemmänkin naisen ejakuaatio, joka saattaa tapahtua laukeamisen aikana”, (katso: squirttaus) sanoo Dweck.

LUE MYÖS: 28 syytä miksi masturbointi voi olla parempaa kuin itse petipuuhat 

 

Kuinka voin estää alapää-pierut?

Valitettavasti et voi estää näitä, sillä ne ovat luonnollinen tapahtuma jota emme voi kontrolloida. ”Alapää-pierut ovat ilmaa, joka on jäänyt jumiin alapäähän petipuuhien aikana tai sen jälkeen”, kertoo Dweck.

LUE MYÖS: Rahalla voi ostaa rakkautta ja suklaalla petipuuhia

 

Onko normaalia olla todella märkä petipuuhien aikana?

Kyllä on, märkänä olemisessa ei ole mitään pahaa, sanoo Dweck. Jos sinulla on päinvastainen ongelma, voitte käyttää liukastetta.

LUE MYÖS: 9 asiaa, jotka miestentulisi tietää naisista

 

Ovatko pepputouhut täysin epähygieenistä?

Ei, jos hoidatte hommat hygieenisesti! ”Kumit auttavat suojaamaan bakteereilta/taudeilta pepputouhun aikana”, Dweck sanoo. Ja varmista, että käytät erillistä kondomia, jos vaihdatte takapouolelta perustouhuihin tai suusessioihin, jotta ette päästä bakteereja mylläämään ympäriinsä. ”Suosittelen kumeja ja suurta määrää liukastetta takapuolitouhujen aikana. “

LUE MYÖS: 11 asentoa, jotka ovat tehokkaampia kuin kuntosaliharjoittelu

 

Mitä on squirttaus?

Squirttauksesta puhutaan, kun nainen laukeaa niin, että hänen virtsaputkestaan syöksyy nestettä, sanoo Morse. ”Tämä purkautuminen on yhteydessä G-pisteen stimulaatioon,” hän sanoo. Pitää kuitenkin muistaa, että kyseessä ei ole virtsa, vaikka ihmiset usein luulevat niin.

”Se on itseasiassa hyvin samantapaista nestettä kuin miehen sperma, mutta siinä ei ole siittiöitä”, Morse tähdentää. Ja vaikka miehesi on saattanut nähdä tällaista ”aikuisten” elokuvissa, tämän tapahtuminen tosielämässä ei ole erityisen yleistä.

LUE MYÖS: Tutkimus – Naisilla, jotka harrastavat enemmän petipuuhia, on parempi muisti

 

Miksi värkki on käyrä?

Värkkejä on eri kokoisina, muotoisina ja värisinä (ihan yhtä lailla kuin naisellakin!). Jotkut ovat käyriä ylös päin, alaspäin tai sivulle kun ne ovat erektiossa. ”Tämä on todella yleistä eikä sitä tulisi pitää mitenkään erityisenä, ellei mies koe kipua tai ellei se häiritse petipuuhia”, Morse sanoo.

“Jos miehen penis alkaa muuttua ja siitä tulee käyrempi ajan kanssa, hänellä saattaa olla Peyronien tauti, jonka voi aiheuttaa petipuuhien aikana tapahtunut onnettomuus/vahinko” (katso kohta: värkin vahingoittuminen). Jos näin on käynyt, hänen tulisi käydä lääkärissä. Muussa tapauksessa käyrä värkki on täysin normaali, ja se saattaa jopa auttaa pääsemään juuri oikeisiin pisteisiin (onnentyttö).

LUE MYÖS: Mies, näin näytät seksikkäältä naisten silmissä

 

Olen hetero, mutta minua kiihottaa tyttöjen välinen toiminta. Onko se outoa?

Ei, et ole. “Se vain tarkoittaa sitä, että kiihotut katsoessasi kahden naisen harrastavan petipuuhia”, yksinkertaistaa Morse. ”On erittäin yleistä, että nainen kiihottuu katsoessaan toisia naisia aikuisten elokuvassa”. Se ei tarkoita, että sinä haluat harrastaa petipuuhia naisen kanssa – ihan yhtä lailla saatat fantasioida harrastavasi petipuuhia tuntemattoman kanssa, vaikka sinulla ei ole aikomustakaan harrastaa yhden illan juttuja. Mielenkiintoista, eikö vain?

LUE MYÖS: Kuinka saat miehen janoamaan petipuuhia – horoskoopin mukaan

 

Mitä tehdä, jos hänen vehkeensä on epämiellyttävän suuri (tai epämiellyttävän pieni)?

Puhu asiasta ääneen! Älä nolostele intiimien ongelmien kanssa, etenkin jos sinuun sattuu tai et nauti petipuuhista. Morse takaa, että jos hänen vehkeensä on liian pieni ja hän ei pysty tuottamaan sinulle nautintoa petipuuhien aikana, on olemassa todella monia muitakin asioita mitä hän voi tehdä. ”Kerro hänelle kuinka hyvältä tuntuu, kun hän käyttää sormiaan tai suutaan sinuun, tai kuinka seksikästä on katsoa, kun hän kiusaa sinua käsillään”.

Entä jos miehen värkki on liian iso? ”Käyttäkää paljon liukastetta, ja edetkää hitaasti”, sanoo Morse. Hän myös suosittelee kokeilemaan lehmityttö -asentoa perinteisen lähetyssaarnaajan sijaan; “Asento, jossa nainen on päällä on paras, koska silloin pystyt hallitsemaan liikettä ja voit hitaasti laskea itseäsi alemmas niin, että olo tuntuu juuri parhaalta” hän ehdottaa.

LUE MYÖS: Haluatko laueta helpommin – kokeile yksinkertaista kikkaa

 

Hän on huono oraalisissa touhuissa, miten voisin muuttaa tilanteen?

Jokainen nainen vaatii omanlaistaan stimulaatiota suusessioiden aikana, koska jokaisen naisen keho on erilainen. On tärkeää puhua ääneen ja kertoa hänelle mistä sinä pidät – yksinkertaisesti ”hidasta hiukan” tai ”vähän vasemmalle” saattaa olla ainoat ohjeistukset mitä hän tarvitsee.

”Jos hän ei kuuntele tai ota ohjeistuksia erityisen hyvin, voit aina näyttää hänelle sormillasi mitkä alueet ovat kaikkein herkimpiä paineen, tahdin ja liikkeen mukaisesti”, Morse suosittelee. ”Tämän jälkeen hän voi toistaa tämän kielellään ja parantaa suutaitojaan sinun mieltymysten mukaiseksi”.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Prevention.com
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay