Rahalla VOI ostaa rakkautta – ja suklaalla voit saada seksiä

18.1.2017

Lahjojen vaikutuksesta parisuhteeseen koskevaan kyselyyn otti osaa 2261 pitkässä parisuhteessa olevaa miestä ja naista. Tutkimuksen mukaan parisuhteessa tulisi antaa paljon lahjoja, jotta puolisot pysyvät onnellisena.

Parisuhteen tila parantunut

Yli kaksi kolmasosaa henkilöistä, jotka antavat lahjoja usein, uskovat, että heidän parisuhteensa tila on parantunut anteliaisuuden vuoksi. Vastaajia pyydettiin ensimmäiseksi kertomaan heidän parisuhteensa tila, jonka jälkeen heiltä kysyttiin lahjojen ostamistottumuksista.

Säännöllisesti lahjoja ostavat

41% ostaa lahjoja säännöllisesti, näistä henkilöistä 67% on loistavassa parisuhteessa. Tästä seuraavina tuli henkilöt, joiden parisuhteen tilaa oli kuvattu joko ‘oikein hyväksi’ tai ‘hyväksi’. Kukaan heistä, joka koki parisuhteensa tilan olevan huono, ei ostanut puolisolleen säännöllisesti lahjoja.

Yllätyslahjan tuoma tunne

Mike Herbert, lahjasivustolta gonedigging.co.uk, sanoi: ‘Ennen kuin hyppäämme olettamukseen materialismista, ei unohdeta kuinka liikuttavaa on vastaanottaa yllätyslahja itselle tärkeältä henkilöltä, ja kuinka ihanalta tuntuu antaa lahja rakkaalle, kun tietää, että parannat sillä toisen päivää.’

Minkälainen suklaa kelpaa?

Tähän samaan voidaan kertoa muitakin “osta itsellesi rakkautta” -uutisia; toinen tutkimus on paljastanut, että 72% naisista sanoo, että tumma suklaa saa heidän hormoninsa hyrräämään. Mutta sen täytyy olla HYVÄÄ suklaata, ei mitään halpaa euroshopperia.

Milloin liekki sammuu?

Tässä IllicitEncounters.com sivuston tekemässä kyselyssä pyydettiin vastaukset 1400 naiselta, joista 85% oli sitä mieltä, että liekki sammuu ehdottomasti, jos rakastaja ostaa halpaa suklaata.

 

Missä suomalainen suklaa?

Jos vielä näidenkin vinkkien lisäksi tarvitset apua lahjaostoksiin paremmalle puoliskolle, kaikkein viettelevimmiksi suklaiksi voidaan tituleerata Hotel Chocolat, Charbonnel et Walker, Lindt, Green and Blacks tai Godiva.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Metro.co.uk
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay