9 Asiaa, Jotka miesten tulisi tietää naisista

18.1.2021

Tämän hienon kirjoituksen alkuperäinen kirjoittaja on Christopher Post. Asiat, havainnot ja näkemykset perustuvat hänen omiin kokemuksiinsa.

 

1. Naiset eivät ole miehille velkaa

Vain koska miehet eivät ahdistele / pahoinpitele / käytä hyväkseen tai muuten kohtele naisia kuin roskia, ei tarkoita, että he ansaitsevat mitalin. Lukiossa ja noin 20-vuotiaana, ajattelin, että minulla oli oikeus saada naisia, koska olin ”kiva”. Tajusin itse asiassa, että ”kivan” ei pitäisi olla vaikeaa miehille. Se on perustavanlaatuinen osa hyvää persoonaa.

Toiseksi, kun miehet tuntevat, että naiset ovat heille velkaa siitä, että he ovat kivoja, se voi johtaa epäreiluun paheksuntaan kun naiset eivät olekaan kiinnostuneita olemaan heidän ystäviään tai tapailemaan heitä. Miehillä ei pitäisi olla erilaisia odotuksia naisille kuin heillä on omille veljeskunnilleen.

 

2. Kohtelias kieltäytyminen ei ole kutsu yrittää kovempaa

Vuosi sitten yksi parhaista ystävistäni, Alaina, kysyi minulta, miten miehelle kerrotaan kohteliaasti, mutta suorasti, että hän ei ollut kiinnostunut. Kerroin hänelle, ettei kannata torjua häntä liian helposti, koska monet miehet pitävät pieniäkin merkkejä kutsuna yrittää kovempaa.

Sen sijaan hänen tulisi olla suorasukainen ja kertoa Romeolle, että mahdollisuuksia ei enää ole. Hän oli skeptinen, mutta teki niin silti. Myöhemmin hän kertoi minulle, että mies oli kirjoittanut hänelle sähköpostia viimeisen kerran ja kiittänyt selkeästä viestistä. Ystäväni ei kuullut miehestä enää sen jälkeen.

Amerikkalaiset naiset opetetaan välttämään yhteenottoja ja olemaan kohteliaita, kun miehille opetetaan, että koskaan ei saa sanoa ”ei koskaan” ja olemaan sinnikkäitä kaikissa asioissa. Tuloksena amerikkalainen tapailu- ja seurustelukulttuuri on täynnä ristiriitaisia viestejä, tulkinnanvaraisia tilanteita ja kaikki naiset yrittävät sanoa mahdollisimman kivalla tavalla ”ei mahdollisuutta”. Miehet kuulevat lauseen ”ei mahdollisuutta” lauseena ”kokeile kovempaa”. Kunpa kaikki miehet ymmärtäisivät kohteliaan kieltäytymisen.

 

3. Seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole koskaan naisten vika

Tämän hullunmyllyn tulee loppua. Me järjestäytyneessä yhteiskunnassa eläneet olemme oppineet vastustamaan perusasioita, alkukantaisempia biologisia pakotteita. Me emme kakkaa kadulle, me emme hakkaa ihmisiä ja varasta heidän voileipiään, koska meillä on nälkä, ja useimmat meistä eivät masturboi julkisella paikalla kiimaisena (ja ihmisten, jotka sitä tekevät, pitäisi lopettaa). Tämä on maksamme hinta elääksemme jossain muualla kuin kaaoksessa.

Saman tulisi päteä raiskaukseen, seksuaaliseen hyväksikäyttöön, seksuaaliseen häirintään ja muutun rikolliseen toimintaan. Nainen ei ole koskaan vastuussa hyökkäyksestä, koska se on syyllisestä kiinni. Kukaan ei koskaan käskisi ketään työskentelemään ylitöissä bensa-asemalla, jossa työntekijää uhataan aseella – kyseessä on aseistetun rikollisen valinta, ei bensa-aseman! Joten mikä on erona naisiin ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön? Koska miehet ovat surkeita. Siksi.

 

4. Naiset voivat (ilmeisesti) olla yhtä fiksuja ja ahkeria kuin miehet

Monien miesten tulee lopettaa menestyneemmille naisille kiukustuminen. Aina on naisia, jotka ovat parempia, nopeampia ja vahvempia kuin miehet ja monien miesten tulee oppia hyväksymään se tosiasia.

 

5. Naisilla ei ole velvollisuutta pitää huolta miehistä, joten lopeta sen olettaminen

Kaikki havaittavat erot miesten ja naisten käytöksissä ja tunteissa johtuvat kulttuurista, eivät biologiasta. Yksinkertaistettuna, se johtuu siitä, miten joku on kasvatettu ja mitä hänelle on opetettu, ei siitä, miten he ovat syntyneet. Naiset eivät ole paremmin varustautuneita kotirooleihin tai huolehtivaan asemaan, joten miesten tulee lopettaa olettaa, että naiset jatkavat siitä, mihin heidän äitinsä jäivät. Heidän tulee myös lopettaa olettaa, että naiset automaattisesti pitävät lapsista, koska kaikki naiset eivät pidä!

 

6. Naiset ovat vastuussa omista kehoistaan

Tämä koskee kaikenlaisia asioita: abortti, lisääntymislainsäädäntö, seksuaalinen suostumus, muoti, fitness, urheilu, vartalon muokkaus, ruokavaliot jne. Poliitikkojen – etenkin miesten – tulee päästä irti vaginasta. Heillä ei ole oikeutta säädellä, mitä naiset tekevät omilla kehoillaan. Kuvittele uskomaton paskamyrsky, jonka tuloksena olisi penikseen liittyvä lainsäädäntö. Sotia lietsottaisiin ja kaupunkeja palaisi!

Naisten tulisi saada päättää, kuten miehetkin, mitä he tekevät omilla kehoillaan. Jos naiset haluavat humaltua, se on heidän etuoikeutensa. Jos naiset haluavat syödä jälkiruokaa, se on heidän etuoikeutensa. Jos naiset haluavat hankkia lapsia, se on heidän etuoikeutensa. Jos naiset haluavat abortin, sen pitäisi olla heidän etuoikeutensa. Huomaatko kuvion?

 

7. Naiset voivat harrastaa seksiä kenen kanssa tahansa milloin tahansa

Olemme eläimiä ja meillä on eläinten tarpeet. Me syömme, nukumme ja harrastamme seksiä. Vahva seksihalu ei ole ainoastaan miesten oikeus, koska naistenkin tulee puhdistaa teoreettisia putkiaan. Jos naisilla on vahva seksihalu, he eivät ole huoria. He ovat ihmisiä, joilla on seksihaluja (Ja jos heillä ei ole valtavia seksihaluja, mutta se ei häiritse heitä, sekin on OK!). Miehiä ei kutsuta huoriksi, joten miksi naisia pitäisi? Syyllistyin itsekin tähän nuorempana, mutta nyt ymmärrän, että olin vain kateellinen, koska osa naisista harrasti enemmän seksiä kuin minä.

 

8. Mies tai nainen, toisen luottamuksen ansaitseminen on kaksipuolinen tie

Aivan kuten miehet, joita kohdellaan kunnioituksella, naisetkin antavat sitä vastapalveluksena. Todellisuudessa miesten ja naisten välillä ei ole paljon eroa. Me kaikki laahustamme samassa rämeikössä ja teemme parhaamme, jotta emme romahtaisi. Joten miesten ei pitäisi yrittää selvittää, mitä naisilla on mielessä. Meidän tulisi vain ymmärtää, koska me kaikki olemme kuitenkin ihmisiä ja yritämme selvitä elämästä.

 

9. Naiset eivät yritä päihittää tai alistaa miehiä

Sukupuolten tasa-arvo ja feminismi eivät ole miesten alistamista ja maskuliinisuuden alistamista. Sillä yritetään vain estää naisten sortaminen. Naisten tulee aina miettiä naisena olemista. Miesten ei taas tarvitse miettiä lainkaan miehenä olemista. He vain voivat olla vapaasti miehiä. Mies voi yleensä kulkea New Yorkin Keskuspuiston läpi keskellä yötä matkalla baarista kotiin ilman pahoinpidellyksi tulemista.

Mies voi yleensä syödä toisen palan piirakkaa miettimättä vartaloaan tai sitä, mitä muut ajattelevat hänen vartalostaan. Sukupuolten tasa-arvo ja feminismi pyrkivät luomaan maailmaa, jossa naisten ei tarvitse jatkuvasti miettiä naisena olemista ja missä yhteiskunta kiduttaa heitä erilaisilla tavoilla.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Self.com
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay