Petri Ylönen

Kohokohdan vastaava tuottaja. Sisältötuotannot ydinosaamista. Ymmärrystä monimediallisesta toteutuksesta ja verkkostrategiasta. Vapaa-aikaa vietän mökillä vaimon ja koirien kanssa, sekä matkustellen. Hurahtanut kalastukseen ja ruoanlaittoon. Päivän kohokohta: ruoka-aika. Puhelin: 0440 953410

petri@kohokohta.com

Tomi Forsblom

-82 syntynyt AD / konseptisuunnittelija Joensuusta. Nykyinen majapaikka Helsingissä. Kohokohdassa häärään ulkoasun, konseptoinnin sekä sisällöntuotannon parissa. Kaikenlaista on tullut tehtyä äänisuunnittelusta videotuotantoihin ja digistä printtiin. Ruonlaitto ja rumpujen soitto taitavat tällä hetkellä olla ne lähinnä sydäntä sijaitsevat harrastukset. Päivän kohokohta: aamukahvit.

tomi@kohokohta.com

Juha Hanhinen

Videosuunnittelija ja videotuotantojen erikoissäätäjä. Toiminut useita vuosia erilaisten videotuotantojen parissa (televisio, yritys- ja musiikkivideot). Vahvin osaaminen löytyy jälkityöpuolelta ja graafisten videoiden toteutuksesta. Päivän kohokohta on saada aamulla herättyä reipas kuppi kunnon kahvia.

Sampsa Vainio

Kolmekymppinen digitaalisen markkinoinnin yrittäjä Helsingistä. Arkisin autan asiakkaitani tekemään enemmän kaupaa verkossa ja sen lisäksi pyöritän erilaisia sivustoja, kuten esim. tämä. Vapaa-aikani vietän mielellään urheillessa, luonnossa vaeltamassa tai maastopyöräillessä.

Sampsa Vainio