Jos hän pitää sinusta, hän tekee nämä 12 asiaa

18.1.2021

Sanakirjassa ei ole “ei voi”-merkitystä rakastuneelle miehelle.

Miehet sanovat mitä tahansa pitääkseen rakastamansa tytön elämässään, jopa tunnustamalla rakkautensa. Useimmilla miehillä, mitä he sanovat ja oikeasti tekevät, ovat kaksi täysin eri asiaa. Sen sijaan, että kuuntelisit heidän kaunopuheisia tekosyitään, on aika tutustua oikeisiin miehiin.

Totuus on, että jos mies todella rakastaa tyttöä, hän tekee nämä asiat, vaikka hän vihaisi ajatusta niiden tekemisestä.

 

01. Hän suojelee sinua.

Miehellä on luontainen vaisto suojella rakastaan uhkilta. Jos hän ei edes puolusta sinua kun joku loukkaa sinua, hän ei oikeasti rakasta sinua.

 

02. Hän haluaa sitoutua.

Uskon todella, että mies, joka on hurjan rakastunut tyttöön, haluaa sitoutua häneen, vaikka hänellä olisi pelimiehen sydän. Hän haluaa sinut ja yrittää saada sinut asettumaan aloilleen.

LUE MYÖS: 16 syytä miksi pizza on parempaa kuin miehet

 

03. Hän pitää lupauksensa.

Mies, joka lupaa maailman, mutta ei lunasta lupauksiaan, ei ole arvoisesi mies. Mies, joka oikeasti rakastaa tyttöä, haluaa tytön luottamuksen ja arvostuksen. Ja miehet ovat myös todella tietoisia, että rikotut lupaukset johtavat kunnioituksen ja luottamuksen puutteeseen. Jos hän ei pidä lupauksiaan, on aika etsiä joku, joka ei riko lupauksiaan.

 

04. Hän katuu aidosti jos hän satuttaa sinua ja osoittaa olevansa muuttunut.

Jopa suurimmat egomaanikot taipuvat ja pyytävät anteeksi tajutessaan, että he ovat satuttaneet rakkaitaan. Niin paljon kuin se satuttaakin hänen ylpeyttään, miehen todellinen katumus saa hänet pyytämään anteeksi tullakseen paremmaksi ihmiseksi rakkaalleen,

LUE MYÖS: Mistä tiesimme tavanneemme sen oikean – osa 1

 

05. Hän ei satuta sinua.

Mies, joka lyö, loukkaa, laiminlyö ja hylkää sinut, hän ei rakasta sinua. Mies, joka todella rakastaa sinua, ei KOSKAAN tee näitä asioita.

 

06. Hän priorisoi sinut.

Jos mies rakastuu tyttöön, tämä tulee olemaan hänen etusijallaan. Hän tekee kaikkensa varmistaakseen, että olet onnellinen ja haluat olla hänen kanssaan.

LUE MYÖS: Mistä tiesimme tavanneemme sen oikean – osa 2

 

07. Hän saapuu treffeille ajallaan.

Tämä juontaa juurensa koko “priorisointiin”. Mies, joka on säännöllisesti myöhässä, ei pidä sinua etusijallaan eikä arvosta aikaasi. Kun olet etusijalla, hän tulee treffipaikalle ajallaan. Hän saattaa jos olla etuajassa.

 

08. Hän vastaa viesteihisi nopeasti ja pidemmillä kuin yhden sanan lauseilla.

Rakastunut mies ei halua olla hiljaisuudessa tyttönsä kanssa. Hän haluaa jutella säännöllisesti eikä anna tytön odottaa. Jos vastaamiseen menee tunteja tai jopa päiviä, hän ei ehkä ole kiinnostunut.

LUE MYÖS: Naiset listasivat piahimmat oletukset, joita miehet heistä tekevät

 

09. Hän yrittää tehdä vaikutuksen.

Kun mies on kiinnostunut sinusta, hän yrittää tehdä vaikutuksen. Hän saattaa myös tehdä jotain typerää tai vaieta ollessaan hermostunut lähelläsi. Mutta anna hänelle anteeksi; hän kuitenkin yrittää.

 

10. Hän avautuu.

Jos mies ei avaudu, hän ei ehkä luota sinuun. Et voi rakastaa ilma luottamusta.

LUE MYÖS: 9 asiaa, jotka miesten pitäisi tietää naisista

 

11. Hän kysyy mielipidettäsi ja harkitsee sitä.

Jos mies ei hyväksy kenenkään muun kuin omia mielipiteitään, hän rakastaa vain itseään.

12. Hän esittelee sinut kaikille tutuilleen.

Tämä tarkoittaa, että hän on ylpeä ollessaan kanssasi sekä se on myös merkki, että hän on vakavissaan kanssasi. Jos hän ei tee niin, olet todennäköisesti vain kesäheila.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay