11 seksiasentoa, jotka ovat parempia kuin kuntosaliharjoittelu

12.1.2017

Saatat inhota ajatusta kuntosalille menemisetä, mutta kun ajatus akrobaattisesta seksistä tulee mieleesi, on mahdollisuus, että silmäsi syttyvät. Ja miksi ei? Seksi on palkinto jo itsessään, kun kuntosalille meneminen tuntuu yleensä hyvältä kun se on ohi.

Ehkä on aika yhdistää nämä kaksi fyysistä ja uuvuttavaa todellisuutta ja antaa seksielämämme muuttua hiljalleen… seksiurheiluksi?? Se on niin hullua, että se voi jopa toimia! Loppujen lopuksi puolen tunnin intensiivinen seksi voi polttaa noin 207 kaloria – joten miksi et panostaisi makuuhuoneessa ja muokkaisi samalla kehoasi?

 

Saadaksesi seksuaalisen luovuutesi virtaamaan, tässä on muutama *köh* “aktiivinen asento (demonstroituna puuhahmoilla), jotka harjoittavat ja hyödyttävät samalla joitain kehon osia.

Ja kuka tietää? Seksielämän ja kuntosaliajan yhdistäminen voi olla niin tehokasta, että sinulla on enemmän vapaa-aikaa, jolloin tiedät mitä tehdä! (Mutta oikeasti, ketä me huijaamme, me kaikki tiedämme, että vapaa-aika on lukemista ja masturboimista varten.)

 

01. Puolipunnerrus

Kuka sanoo, että seksi tehoaa vain alavartaloon? Roiku sängyn laidalla niin että kätesi koskettavat maata (noin puolet painostasi) ja pyydä mies polvistumaan sängylle ottamaan sinut takaapäin. Miehellä on mahdollisuus työntyä syvälle sekä kätesi saavat harjoitusta pysyessäsi tässä lankkumaisessa asennossa.

 

02. V eli Voitto

Tämä asento on samanlainen kuin lähetyssaarnaaja, paitsi että jalkasi ovat miehen pään molemmilla puolilla muodostaen V-kirjaimen. Alaselkäsi on myös vähän koholla antaaksesi hänelle paremman kulman. Tämä asento pitää G-pisteesi erityisen tyytyväisenä sekä pakarasi ja reitesi tuntevat poltetta ennen loppua.

LUE MYÖS: Naisilla, jotka harrasta enemmän seksiä, on parempi muisti

 

03. Kasvokkain

Vain siksi, että te molemmat makaatte kyljillänne, ei tarkoita, että tämä asento ei voisi olla urheilua! Käske miestä antamaan hallinnan sinulle ja koukista jalkasi hänen jalkojen ulkopuolelle keinuttaaksesi itseäsi häntä vasten. Tämä aiheuttaa mukavan tunteen sekä se pakottaa keskivartalon lihaksiesi työskentelemään. Vatsalihaksesi kiittävät sinua myöhemmin.

 

04. Seiso Ja Toimi

Tämä asento ei ole heikkohermoisille – mutta jos haluat haastetta, se voi olla hauskaa ja palkitsevaa. Pyydä hänet seisomaan ja pitelemään sinua kun hyppäät ja kiedot jalkasi hänen vartalonsa ympärille ennen kuin liu’ut hitaasti hänen peniksensä päälle. Tässä asennossa voi olla vaikeaa saada hyvä rytmi. Tärkeää on kietoa jalat tiukasti hänen ympärilleen ja käyttää käsiäsi vipuvartena hänen olkapäillään.

LUE MYÖS: 10 tapaa tunnistaa narsisti jo ensitreffeillä

 

05. Halailuasento

Tämän asennon suloinen nimi vääristää, miten fyysinen harjoitus se oikeasti on. Vaikka jotkut saattavat käyttää Halailuasentoa yhdynnän ”hitaana” osana, tämä seksikäs, istuva asento polttaa ehdottomasti jonkin verran kaloreita – ja mahdollisesti lakanoitasikin. Ole kasvokkain kumppanisi kanssa ja istu hajareisin hänen päällensä jättäen jalkasi molemmille puolille. Tämä asento pakottaa sinut käyttämään reisiäsi ja keskivartaloasi saadaksesi hyvän rytmin. Jos huomaat sen olevan liian raskasta, älä pelkää nojata toiseen käteesi saadaksesi lisätukea.

 

06. Käänteinen Hienonnin

Samanlainen kuin Halailuasento, paitsi että ette ole kasvokkain kumppanisi kanssa ja jalkasi ovat edessä. Yleensä auttaa, että taivutat hieman jalkojasi ja käytät niitä saadaksesi lisätukea – muuten kumppanisi tulee tehdä kaikki työ. Tämä on erityisen hyvä asento pakaroidesi ja reisiesi harjoittamiseen, koska tulet ehdottomasti käyttämään niitä ratsastaessasi (hyvin onnekkaan) kumppanisi päällä.

LUE MYÖS: Mies, näin näytät seksikkäältä naisten silmissä

 

07. Kolmio

Tässä asennossa kumppanisi polvistuu sängyn reunalle kun nostat vartaloasi ja koukistat jalkasi hänen hartioilleen. Toisin kuin ”V eli Voitto” – asennossa, tässä painotetaan takapuolen ja ylävartalon nostamista – jolloin mies ei vain pääse työntymään syvemmälle vaan saat myös samalla melko nautittavaa keskivartaloharjoittelua.

 

08. Seisova Pöytä

Vaikka tämä asento ei vaikuta erityisen raskaalta fyysisessä mielessä, on olemassa helppo (ja miellyttävä) tapa tehdä tästä liikkeestä hieman intensiivisempi: nojatessasi eteenpäin ja kumppanisi tullessa takaapäin, yritä nostaa kantapäitäsi ja tasapainotella päkiöilläsi. Tämä kikka mahdollistaa helpomman pääsyn (etenkin jos kumppanisi on paljon pidempi kuin sinä), mutta se myös eristää pohkeitasi ja antaa niille hyvää harjoitusta.

LUE MYÖS: Kuinka saat miehen janoamaan seksiä – horoskoopin mukaan

 

09. Kobra

Jos etsit maailman hemmottelevinta olkapäätreeniä (en tiedä, miksi joku etsisi juuri sellaista), tämä seksiliike on juuri sinua varten. Tässä asennossa kumppanisi tulee takaapäin kun pidät jalkojasi yhdessä ja lantion alhaalla käyttäen käsiäsi nostaaksesi ja tukeaksesi ylävartaloasi. Pidä jalkasi yhdessä, koska tämä tuottaa sinulle todella upeaa seksiä (huolimatta hänen koostaan), sekä laiminlyödyille olkapäille harjoitusta, jota ne eivät heti unohda.

 

10. Ritva

Kyllä, tämä on suuseksiasento, joka keskittyy yksinomaan mielihyvääsi. Jos kumppanillasi on ongelmia sen kanssa, ehkä sinun tulisi sanoa hänelle, ETTEI ANNA OVEN LYÖDÄ HÄNTÄ SELKÄÄN MATKALLA ULOS. Siirrytään eteenpäin. Tämä asento on hitusen akrobaattinen, joten älä missään nimessä yritä sitä jos et ole notkea. Muista: venyttely kannattaa! Tässä asennossa kumppanisi on sängyllä kun sinun ylävartalosi on lattialla ja jalkasi tukevasti sängyllä. Tästä hänellä tulisi olla melko helppo pääsy kaikkiin alueisiisi. Tämä asento ei anna sinulle ainoastaan villiä suuseksiä, vaan se pakottaa sinut pysymään jonkin aikaa silta-asennossa. Se ei olekaan yksinkertainen tehtävä – huolimatta siitä, oletko joogatunnilla vai makuuhuoneessa.

 

11. Mahdoton 69

Ok, sinun ei missään nimessä pitäisi yrittää tätä liikettä. Ei ainakaan ilman varmistajaa. Mutta jos onnistut tässä asennossa, olet ansainnut kunnioitukseni – ja olet myös varmaankin saavuttanut joitain upeita seksuaalisia saavutuksia. Joten varmistathan, että olet pehmeiden tyynyjen ympäröimänä!

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay