6 pahinta asiaa, jotka voit erehtyä tekemään ennen petipuuhia

10.1.2021

Listasimme kuusi asiaa, joita kannattaa ehdottomasti välttää ennen vällyjen väliin sujahtamista. Kun pidät nämä seikat mielessä, voit välttyä niin sukupuolitaudeilta, kuin noloilta töräyksiltä.

 

1. Otit antihistamiinia.

Antihistamiinien teho perustuu elimistön limakalvojen kuivattamiseen, jotta hengitysteiden tukkoisuus lievittyy, mutta ne saattavat aiheuttaa kuivuutta myös muualla elimistössäsi, erityisesti emättimessä, sanoo Nicole E. Williams, gynekologinen kirurgi. Lyhyestä virsi kaunis, olitpa miten kiihottunut hyvänsä, alakerta ei ole samalla aaltopituudella.

 

2. Söit tulista ruokaa.

”Ruoat voivat vaikuttaa emättimen tuoksuun ja makuun,” sanoo Kathryn Boling, Mercy Medical Centerin yleislääkäri. Erittäin tuliset ruoat, kuten jalapenot, voivat aiheuttaa kaasun muodostumista, turvotusta sekä taukoamatonta piereskelyä. Ja mikä pahempaa, käsiisi ja suuhusi jää syömisen jälkeen jäämiä, jotka aiheuttavat kaamean poltteen joutuessaan kosketuksiin genitaalialueiden kanssa.

 

seksi02

 

3. Joit liikaa alkoholia.

Selvä se, muutama juoma saattaa saada osan ihmisistä oikealle tuulelle, mutta överit voivat turruttaa aistisi ja karkottaa kliimaksisi tiehensä. Williamsin mukaan todennäköisyytesi lauta saattaa olla jopa pienempi, jos olet liian huppelissa, sillä alkoholi tunnetaan elintoimintoja lamaannuttavasta vaikutuksestaan.

Itse asiassa eräässä Missouri-St. Louisin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että 11 prosentilla alkoholin käyttäjistä oli ongelmia laukeamisen suhteen. Alkoholia juoneiden miesten oli vaikeampi laueta, kun taas naiset tarvitsivat loppuhuipennuksen saavuttamiseksi enemmän kiihotusta.

 

4. Käytät sähköhammasharjaa.

Kuulostaa kenties omituiselta, mutta sähköhammasharjan ja alkoholipohjaisen suuveden käyttäminen saattaa tehdä sinusta alttiimman sukupuolitaudeille.

Ihotautilääkäri Tsippora Shainhousen mukaan pyörivät harjakset voivat tehdä ikeniin pieniä haavaumia ja voimakkaat, alkoholipohjaiset suuvedet voivat kuivattaa ja ärsyttää suun limakalvoja, jolloin ne ovat alttiit haavoille ja sukupuolitautien tartunnoille, kuten samankaltaiset limakalvot emättimessä.

seksi03

 

5. Sheivasit.

Jos olet nainen, joka pitää puutarhansa kunnossa, on parasta sheivata seksiä edeltävänä iltana, jotta ihosi saa elpyä, sanoo Shainhouse. Sheivaus kuorii ihon uloimman kerroksen ja tekee alueesta herkemmän. Se voi ärsyttää karvatuppia ja aiheuttaa punertavia patteja, jonka lisäksi terät voivat tehdä ihoon pieniä haavoja, joiden vuoksi ihosi saattaa altistua mahdollisille tartunnoille, kuten herpekselle ja HPV:lle.

Käytä moniteräistä sheiveriä, jotta saat yhdellä vedolla tarkemman lopputuloksen, ja levitä ohut kerros 1% hydrokortisonivoidetta vähentämään ärsytystä. Levitä seuraavana aamuna lisää voidetta, mikäli ärsytys ei ole lakannut, sanoo Shainhouse.

 

6. Käytit ruokaa esileikkeihin.

Suklaakastikeleikit ennen varsinaista ohjelmanumeroa ovat hetken huumassa mahtavia, mutta suklaaseksistä seurannut hiivatulehdus kuumottaa aivan toisella tavalla. Sokeria sisältävien valmisteiden käyttäminen liukasteena (joko tarkoituksella tai vahingossa) voi aiheuttaa hiivatulehduksen, koska hiiva syö sokeria, varoittaa Boling. Jätetään hiivat leivontaan!

LUE LISÄÄ: SEKSI JA ROMANTIIKKA UUTISIA

 

Lähde: Your Tango

Artikkelikuva: Pixabay

Sisältökuva 1: Pixabay

Sisältökuva 2: Pixabay

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia