Tee näin sängyssä ja saat enemmän seksiä

27.2.2017

Artikkelikuva / PixabayTutkijat sanovat, että jokainen ylimääräinen nukuttu tunti parantaa seksin todennäköisyyttä

 

Enemmän ja parempaa seksiä

Naiset, jotka nukkuvat enemmän, tekevät todennäköisemmin myös muita asioita sängyssä. Michiganin Yliopiston Unitutkimuslaboratorion tutkijat seurasivat 171 lukioikäistä naista yli 14 päivän ajan ja huomasivat, että ne, jotka nukkuivat enemmän, harrastivat enemmän – ja parempaa – seksiä.

LUE MYÖS: Näin saat miehen janoamaan seksiä horoskoopin mukaan

 

Ylimääräisten tuntien merkitys

Jokainen ylimääräinen nukuttu tunti paransi seksin harrastamisen todennäköisyyttä seuraavana päivänä 14 %, CBS raportoi. ”Unen ja seksuaalisen toiminnan yhteyttä” on tutkittu monissa tutkimuksissa 1960-luvusta alkaen, tutkijat kirjoittavat Journal of Sexual Medicinessä julkaistussa tutkimuksessa.

LUE MYÖS: Naisilla, jotka harrastavat enemmän seksiä, on parempi muisti

 

Seksuaalisten halujen tehostuminen

Lisääntynyt uni tehostaa seksuaalista halua vaikka muut tekijät, kuten mielialan muutokset, olisivat hallinnassa, New York Times raportoi. Tutkimuksen pääkirjoittaja sanoo, että vaikka nukkuminen ei korjaa seksuaaliongelmia, ongelmia kokevien ihmisten tulisi ehdottomasti varmistaa, että he saavat riittävästi unta.

LUE MYÖS: 6 pahinta asiaa, jotka voit erehtyä tekemään ennen seksiä

 

Irtiottoja ja hyvä unta

”Jos naiset tai heidän kumppaninsa voivat tehdä jotain edistääkseen hyvää toisen hyvää unenlaatua, olipa se sitten kotona auttamista työkuorman pienentämiseksi, romanttisen irtioton suunnittelemista tai vain hyvän unen harjoittelemista, se voi auttaa makuuhuoneen ongelmien ehkäisyssä. Toinen viimeaikainen tutkimus osoitti, että naimisissa olevat pariskunnat kokevat seksuaalista yhteyttä oltuaan 50 vuotta yhdessä.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Newsner.com
Lähde: Artikkelikuva / pixabay