4 kohtaa naisen kehossa, joihin miehen ei kannata koskea petipuuhien aikana

4.8.2018

Ihmisen keho on ihmeellinen. Tällä kertaa unohdetaan miesten kroppa ja keskitytään naisten kroppaan petipuuhien aikana – ja siihen, mistä paikoista kannattaa näpit pitää mahdollisesti erossa. Lääkäri ja psykoterapeutti Fran Walfish selittää miksi miesten kannattaisi välttää näitä mystisiä seutuja naisen kehossa ja kuinka saat samalla tuotettua partnerille enemmän nautintoa.

1. Kohdunkaula

Jos seksin aikana tulet kosketukseen hänen kohdunkaulansa kanssa, niin tunnista, että jotain on pielessä. Muista, että tämä kapea kanava on se, joka yhdistää vaginan kohtuun – missä vauvat kasvaa. Tämä on paikka, jonne et halua mennä, joten älä edes koputa ovea. Ensinnäkin se voi olla erittäin kivuliasta ja toisekseen tämä voi olla merkki siitä, että sinun asentoa kannattaisi yrittää vaihtaa.  Se voi myös tarkoittaa sitä, ettei nainen ole tarpeeksi kiihottunut. Naisen kohdunkaula itseasiassa nousee ylöspäin, kun hän kiihottuu ja täten pitenee muutaman sentin. Älkää siis unohtako esileikkejä!

2. Klitoriksen pää

Tämä voi kuulostaa oudolta, mutta klitoris – joka on täynnä superherkkiä hermopäitä – voi joskus olla liiankin herkkä suoralle kosketukselle ja ärsytykselle. Mieti vaikka jääkylmää juomaa, joka aiheuttaa hampaissa vihlontaa – se ei ole kovinkaan miellyttävä kokemus. Suoran kosketuksen sijaan yritän hyväillä klitoriksen vartta tai tehdä ympyräliikkeitä sen ympärillä, joka stimuloi hermopäätteitä ilman, että nainen yliherkistyy. Emme väitä, etteikö klitorikseen kannattaisi ikinä koskea, mutta on oleellista kysyä partnerilta, kuinka herkkä hänen C-pisteensä on.

3. Jalat

Varsinkin jos hänellä on urheilusukat jalassa. Johns Hopkinsin yliopiston teettämä tutkimus osoittaa, että sukkien pitäminen sängyssä voi lisätä orgasmin mahdollisuutta, niin naisten kuin miestenkin kohdalla. Yksi potentiaalinen syy: jotta nainen voi saada orgasmin, häneen tulee olla täysin rentoutunut ja vapaa kaikenlaisesta ahdistuneisuudesta, ja kylmät jalat voivat helposti häiritä hänen mahdollisuuksia rauhoittua ja uppoutua rakasteluun. Vaikka “sukat jalasta” sanonta toimiikin seksin suhteen, niin suosittelemme kuitenkin jättämään sukat jalkaan.

4. Anus

Anaalileikit voivat vaatia paljonkin lämmittelyaikaa, mutta vaikka nainen olisi erittäin kiihottunut ja valmis hommiin, niin minkään ei pidä mennä tänne ilman tarvittavaa määrää liukuvoidetta. Peräaukko on sen verran pieni, että jo pelkkä sormi voi tuntua epämiellyttävältä. Kun liukuvoide on valmiina, niin sitä kannattaa samalla käyttää muihinkin akteihin. Journal of Sexual Medicinen teettämä tutkimus osoittaa, että naiset nauttivat enemmän seksistä, kun liukuvoidetta käytetään.

Katso lisää uutisia aiheesta intiimi kanssakäyminen & romantiikka!

Lähde: popsugar.com
Kuva: Unsplash / Hanna Postova