Mies, näin näytät seksikkäältä naisten silmissä: 7 pientä niksiä

1.2.2021

Seksikkyys ei vaadi paljoa – näillä nikseillä pääset jo pitkälle!

 

1. Jätä urheiluvälineet, tartu kitaraan

Ranskalaistutkimuksessa selvisi, että kitaraa soittava mies kerää enemmän naisten puhelinnumeroja kuin urheilukassia kantava mies. Joten: kipin kapin vaikka lähimpään panttilainaamoon ja ”skeba” käteen. Muutama sointu haltuun ja hurmaamaan. Jo pienelläkin harjoittelulla saa jonkun tutun hitin haltuun. Lalut päälle, nin kaupat tuli.

 

2. Pukeudu punaiseen

Punainen signaloi valtaa, statusta ja itseluottamusta. Pue siis päällesi punainen paita. Väri ei todellakaan ole pahitteeksi, ainakaan suomalaisille. Täällä suurimman osan ”lempiväri” on musta ja harmaa, ja siihen harmaaseen massaan kaikki hukkuvat. Punaista ”ruokahalua kiihoittavaa vaaraa” päälle, niin erotut, positiivisesti.

LUE MYÖS: Kuinka saat miehen janoamaan seksiä

 

3. Hymyile

Hymyileminen yhdistyy itseluottamukseen: Se on seksikästä. Ja se tarttuu! Tätä kannattaa kokeilla heti aamusta alkaen, vaikka jopa tuntemattomalle vastaantulijalle. Vaikka hän varmasti ensin hämmystyy, pitää sinua hieman jopa hulluna, niin lopputulema on kuitenkin se, että positiivisuus luo positiivisuutta. Annetaan hyvän kiertää.

 

4. Älä pidä käsiä puuskassa

Avoimuutta henkivä kehonkieli vetää puoleensa paremmin. Älä siis käperry kasaan tai pidä käsiä selan takana ristissä. Pidä kroppa rentona, ota oma tilasi, kätteele ja jopa halaa. Tässä täytyy tietenkin kunnioittaa toisen ”rajoja”, mutta ylipäätänsä rento meininki lisää rentoutta, tilanteessa kuin tilanteessa.

 

5. Ole tarkkana tekstaillessasi

Molempien sukupuolten edustajat pitävät kirjoitusvirheitä luotaantyöntävänä piirteenä. Käytä siis hetki enemmän aikaa siihen mitä sanot, miten sanot ja sitten vielä kaupan päälle tarkistus. Sen lisäksi, että teemme inhimillisiä kirjoitusvirheitä, niin meillä nykypäivän ihmisillä on vastassa vielä puhelimen Auto Correct. Nyt siis erityisen tarkkana!

LUE MYÖS: Näin hukkaat naisesi, jos et aikuistu

 

6. Unohda wingman, hanki koira

Naiset pitävät seksikkäänä koiran kanssa hengailemista, koska koiran kanssa toimeentuleminen yhdistyy naisten mielissä pärjäämiseen lapsen kanssa. Ja hei, koiraihmiset ylipäätänsä on hyviä tyyppejä, tämähän on selvä homma. Se, että koirien kanssa tullaan toimeen on yksi juttu, mutta toinen asia mitä karvaturrin omistaminen kielii, on urheilullisuus (liikunnallisuus). Jokainen koiranomistaja liikkuu päivitätin, noin 3 lenkkiä keskimäärin.

 

7. …tai wingwoman!

Naiset kiinnittävät erityistä huomiota miehiin, jotka ovat jo saavuttaneet naisten suosion. Hanki siis hengailukavereiksi baariin miesten sijaan naisia! Wing woman mukaan ja radalle. Sen lisäksi, että nainen on tosissaan hyvä sparraaja, niin onhan se nyt näkökulmia rikastuttavaa kuunnella naisten juttuja, ainaisten miesten jorinoiden sijaan. Moninaisuus on rikkautta.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: BuzzFeed