Nämä 10 tilannetta ovat miesten mieleen – tekevät illasta täydellisen

30.10.2019

Haluatko maustaa kuvoita peräkammarin puolella? Nämä kehon positiot tekevät illastanne unohtumattoman. Viime kädessä hetkissä on kyse rakkaudesta ja läheisyydestä, joten vaikka uudet kehon positiot ovat osa hauskuutta, todellinen ihanuus löytyy siitä, kun voitte löytää toisenne ja tutkia toisianne täysin uusilla tavoilla.

 

Parhaat a*s*e*n*n*o*t

 

1. Nainen päällä

Kysy mieheltäsi, mikä saa hänet innostumaan makuuhuoneen puolella ja voit olla aika varma, että hän vastaa ”toisen miellyttäminen”. Tämä asento päästää sinut ohjaksiin, ja se on juuri se paikka, johon hän sinut haluaa. Ota ohjakset käsiisi ja määritä se tahti mitä sinä haluat, ja anna hänen vain tulla mukana. Bonusaspekti? Hän rakastaa katsella muotojasi, joten jätä valot tällä kertaa päälle ja anna hänen nauttia maisemista.

 

2. Lä-he-tys saarnaaja

Tämä on yksi miesten suosikeista, koska hänellä on ohjakset käsissä, mutta olette silti lähellä sinun lantiosi tekee kaiken työn, ja voit sinetöidä hänen huulet ja silmät helposti. Ja kun hän on ohjastavassa osassa päälläsi, voitte määrittää tahdin yhdessä. Jos haluat, että hän liikkuu hitaammin, niin aseta kädet hänen lantiolle ja ohjaa häntä. Paras intiimi kanssakäyminen on kuin hyvä keskustelu, ja tämä asento antaa teidän kommunikoida kehonkielellä.

 

3. Kään_tei_nen lehmi_tyttö

Tässä käänteisessä variaatiossa ”ratsastamisesta”, toteutuu kaksi täydellistä maailmaa miehelle. Se antaa hänelle samat näkymät, kuin mitä hän saisi ”koira-kuviossa”, mutta nyt sinä olet ohjaksissa. Tämä asento ei mahdollista suurta koskettelua tai katsekontaktia, mutta tämä antaa mukavan kontrastin klassisiin, romanttisiin positioihin. Jos kaipaat lähempää yhteyttä, katso häntä olkasi yli touhutessanne – se saa teidät molemmat nautinnon huipulle.

 

4. Takaa

Tämä taka-asento päästää miehen ohjaksiin, antaen hänen määrittää syvyyden ja tahdin. Tämän lisäksi, tämä asento mahdollistaa kokemuksen, jossa mies pääsee pidemmälle, ja joka antaa miehelle olon, että hän on peräkammarin kuningas. Jotkut naiset rakastavat tätä täyttä tunnetta, mutta jos se tuntuu sinusta pahalta, kerro hänelle. Kommunikointi on avain nautinnolliseen peti-toimintaan ja täysien psykologisten etujen saavuttamiseen läheisyydessä.

 

5. Seisten

Seisaaltaan peti-puuhien harrastaminen ei ehkä ole ihan jokapäiväinen homma, mutta se on täydellistä niihin ”Nyt ja heti”-tilanteisiin, joissa hän ei vain voi vastustaa sinua. Hoiditte homman sitten uudella keittiön tasolla tai tukevasti seinää vasten, tämä spontaani asento on täydellinen pikaiselle toiminnalle.

 

6. Lusikassa

Touhuaminen lusikka-asennossa on erittäin läheinen asento ja sopii täydellisesti niihin tilanteisiin, kun sinulla on laiska ja hellyyden kaipuu olo. Ei pelkästään se, että tämä antaa hänelle kokonaisvaltaisen pääsyn vartaloosi, vaan voit myös heittää lisää vettä kiukaalle koskettelemalla itseäsi samalla, kun hän ottaa sinut selkäpuolelta. Tämä todella saa hänet hullaantumaan. Tee tilanteesta vielä kuumempi, ja käännä vartaloasi sekä päätäsi hieman häneen päin, jotta voitte suukotella samalla kun hänen kätensä vaeltavat vartalollasi. Touhun jälkeen, voitte käpertyä unen hellään huomaan.

 

7. Tanssi sylissä

Ota tuoli ja komenna mies istumaan, ja nouse itse ratsaille. Hän tulee rakastamaan sitä, että istut haja reisin hänen päällään, ollen kontrollissa tahdista ja hänen kestostaan. Kermana kakun päällä, samoin kuin perinteinenkin nainen päällä asento, pystytte olemaan todella lähellä toisianne, pussailemaan ja katsomaan toisianne silmiin. Ja, hän pystyy yhä halutessaan olemaan aktiivisempi käsillään vetäen sinua hiuksista, pidellen selkääsi ja vetäen sinua lähemmäksi.

 

8. Priimus

Tämä on vähän kuin ”saarnaaja”,  mutta vain huomattavasti parempi. Mies on päällä, ja sinä nostat jalkasi hänen olkapäille niin, että jalkasi muodostavat V-kirjaimen. Saat silti nauttia silmäkontaktista, mutta oikein syvälle ylettyvävä se tekee tästä niin paljon tuhmempaa.

 

9. Pretzel

Tätä et todennäköisesti ole koskaan kokeillut ennen, mutta usko meitä, teemme teille SUUREN palveluksen esittelemällä tämän asennon. Ensin, käy kylkiasentoon makuulleen. Jätä alempi jalka suoraksi, nosta toista jalkaasi ja kieritä se miehen vyötärön ympärille niin, että mies on polvillaan jalkojesi välissä, alempi jalkasi hänen allaan. Tästä asennosta hän pystyy työntymään. Hän voi myös käyttää toista kättään tukeakseen sinun jalkaasi, joka on nostettu hänen vyötärölleen.

Kehojenne asennot mahdollistavat miehelle loistavat näkymät itse toimintaan (joka on miesten mielestä erityisen innostavaa), ja kun kumpikaan teistä ei ole täydessä kontrollissa, teidän täytyy työskennellä yhdessä löytääksenne rytmin, joka saa molemmat nautinnon huipulle. Nämä kaikki asiat tekevät tästä asennosta loistavan, ja se yhdistää teitä myös mentaalisella tasolla.

 

10. Silitysrauta

Haetko jotain uutta ”koira-kuvioon”? Kokeilkaa silitysrauta-asentoa. Makaa mahallasi täysin suorana, kun miehesi kampeaa päällesi. Nosta lantiotasi häntä kohden, jotta hän pääsee syvemmälle sisääsi. Tiukka asento tuntuu miehestä mahtavalta, ja tässä asennossa voitte molemmat tuntea läheisyyden, kuten ”saarnaajassa”, heittäytyen samalla vähän villimmäksi.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay