19 Syytä, jotka EIVÄT pidä paikkansa, miksi olet sinkku

27.2.2017

Olet yksin, koska sinulla ei ole “täydellistä” vartaloa? Vale.

Ollessasi sinkku, mikään ei ole ärsyttävämpää kuin hyvää tarkoittavat ihmiset, jotka ajattelevat, että he tietävät tarkalleen, miksi olet yksin. Itse asiassa, vielä ärsyttävämpää on kun oikeasti alat uskoa, mitä he sanovat.

Tietenkin äärimmäisyyksiin mentäessä nämä 19 tekijää voivat vaikeuttavat rakkauden löytämistä. Mutta todennäköisesti sinun ei tarvitse murehtia, että yksi niistä olisi syy rakkauden puutteeseen.

 

1. Koska harrastat seksiä ensimmäisillä treffeillä.

Se on 2000-lukua. “Naiset, jotka pitävät seksistä, ovat huoria”. Oikea henkilö ei välitä jos harrastat seksiä silloin kun sinusta siltä tuntuu.

 

2. Koska et harrasta seksiä ensimmäisillä treffeillä.

Odottaminen on myös siistiä! Se, että olet sinkku, ei johdu siitä, että tunnet tai et tunne oloasi hyväksi harrastaessasi seksiä. Jos joku suuttuu siitä, mieti helppoa tapaa päästä hänestä eroon.

3. Koska sinulla ei ole “täydellistä” vartaloa.

Kenelläkään ei ole. Fysiikan ”lait” ovat edellytys ihmisenä olemiselle. Täytä ajatuksesi muilla murheilla kuten mitkä alusvaatteet saavat sinut tuntemaan itsesi seksikkäimmäksi olennoksi tällä planeetalla. Mieti asiaa ja pukeudu sillä tavalla kun epäilet omaa seksikkyyttäsi.

 

4. Koska sinulla on ongelmia.

Melkein kaikkia on satutettu jollain tavalla henkisesti. Jos selviät tässä pilaantuneessa maailmassa – joka on täynnä romanttisia hylkäämisiä – ilman näkyviä arpia, kunnioitan sinua. Muuten on normaalia saada joitain haavoja henkisestä pahoinpitelystä.

LUE MYÖS: 9 merkkiä, joista tiedät olevasi terveessä parisuhteessa

 

5. Koska olet oudompi kuin Zooey Deschanel, joka käyttää yksisarvisen sarvea.

Mitä sitten jos et sopi tiettyyn muottiin? Päästä (upea) outo lippusi liehumaan sen sijaan, että piilottelisit sitä. Se on loistava tapa löytää joku, joka pitää siitä, riippumatta siitä, kuinka omalaatuinen olet.

FOX / via Tumblr

 

6. Koska sinulla ei ole mitään tietoa, mitä haluat tehdä elämälläsi.

Et ole suunnaton, etsit vain itseäsi. Niin kauan kuin olet motivoitunut saavuttelemaan unelmiasi, oikea ihminen haluaa olla kanssasi.

 

7. Koska joskus tilaat oman jälkiruoan jakamisen sijaan.

Omistushalu ei ole hyvä asia toiseen ihmiseen liittyen, mutta sillä ei ole merkitystä jos se liittyy suklaavanukkaaseen. Se on täysin ymmärrettävää (haarukalla käteen pistäminen ei ole OK, jos toinen haluaa maistaa sinulta). Älä huolehdi, että olemalla terve ja urheilullinen ”lähettää väärän kuvan”, koska hemmottelu on tervettä. Toiseksi, millainen viesti se olisi? Että sinulla on kyky torjua mielihalut ennen niiden syntymistä?

 

8. Koska aina kun avaat treffisovelluksen, tunnet sielusi lähtevän kehostasi.

Vaikka treffisovellukset voivat olla kätevä tapa tavata uusia ihmisiä, siinä ei ole mitään väärää, jos se ei ole juttusi. Ihmisten tapaamiseen on paljon muitakin tapoja, kuten tapaaminen supermarketissa kun te molemmat yritätte napata hyllyltä viimeisen salsapurkin.

LUE MYÖS: 10 asiaa, jotka opin, kun muut menivät naimisiin

 

9. Koska ajattelet, että Dantella ei ole mitään tietoa, mistä hän puhuu. Baarit ovat helvettiä.

Jos haluat viettää aikaa kotona mieluummin kuin täpötäydessä baarissa, se on sinun asiasi.

 

10. Koska sinulla on luonnollisesti kusipään ilme.

Nosta käteis jos luonnollinen ilmeesi on pelottanut pois tarpeeksi ihmisiä baarissa, jossa olet katsellut muiden, hymyilevien naisten houkuttelevan laumoittain kosiskelijoita! Niin houkuttelevaa kuin se onkin, pakota itsesi näyttämään iloisemmalta kuin olet. Omaksu ilmeesi, koska oikea henkilö joko ei kiinnitä siihen huomiota tai ajattelee sitä viehättävänä. Se tuo muitakin etuja.

 

11. Koska sinulla on henkinen sairaus.

Ihmiset, joilla on henkisiä sairauksia, voivat silti olla rakastavia, upeita puolisoita ja siksi he eivät piilota niitä. Tämä video on todiste, että henkisistä sairauksista avoimena oleminen voi tehdä suhteesta paremman.

 

12. Koska et rakasta itseäsi tarpeeksi.

Se, että tiedät, että olet hyvä ihminen, on ehdottomasti hyvä perusta suhteelle, mutta tässä on kuitenkin kaksi ongelmaa. Aluksi, joskus ajattelet olevasi upea, joten kun ihmiset sanovat näin, ajattelet ”Mitä ihmettä minun pitäisi tehdä? Pitäisikö minun rakentaa alttari ja ylistää itseäni joka ilta?” Toinen ongelma on, että joskus ihmiset, jotka vihaavat itseään, etsivät silti rakkautta, joten tässä logiikassa on pieni aukko.

LUE MYÖS: 4 yleistä tapaa, jotka nakertavat itsetuntoasi

 

13. Koska haluat käyttää tätä treffeillä.

Jokin näin minimaalinen ei yleensä ole tarpeeksi ollakseen ongelman ydin. Pukeudu siihen, joka saa sinut tuntemaan itsesi itsevarmaksi, koska se tekee treffeillä suuremman vaikutuksen kuin vaatteet.

 

14. Koska olet todella menestynyt.

Ihmiselle, jonka kanssa sinut on tarkoitettu olemaan, menestymisesi ei ole pelottavaa vaan ennemminkin vaikuttavaa. Sinun tulee löytää ihminen, joka tukee sinua riippumatta siitä, kuinka uskomaton olet, sen sijaan, että näkisi sen ongelmana.

 

15. Koska haluat parisuhteen.

On OK ajatella hankkivansa kumppanin, joka lisäisi jotain elämääsi. Voit olla tyytyväinen yksin ja silti ajatella, että parisuhde tekisi sinut onnellisemmaksi, mutta voit myös tuntea, että elämästäsi puuttuu jotain, koska et tapaile ketään!

 

16. Koska sinulla ei ole monimutkaista matemaattista yhdistelmää, joka ilmoittaa, milloin voit vastata toisen tekstiviesteihin.

Pieni salailu voi auttaa tehostamaan juoniasi – alun jännitys voi lisätä viehätystä. Mutta sinun ei tarvitse noudattaa tiettyjä sääntöjä vaikuttaaksesi välinpitämättömältä, että et kirjaimellisesti välittäisi lainkaan jos tämä henkilö kaatuu naama edellä maahan. On täysin hyväksyttävää näyttää kiinnostuksesi! Se ei tee sinusta epätoivoista, se tekee sinusta upean, voimakkaan naisen, joka ei ajattele, että ”pelin pelaaminen” sopii hänelle.

LUE MYÖS: Parisuhde ei ole koskaan ajanhukkaa – tässä 5 syytä

 

17. Koska et yritä tarpeeksi.

On uuvuttavaa sopeutua valmiisiin standardeihin yrittäessäsi tarpeeksi ilman, että yrität liikaa! Raja voi vaikuttaa niin ohuelta, että sitä ei käytännössä ole ollenkaan, joten älä välitä asiasta, vaan tee niin kuin sinusta tuntuu parhaalta.

 

18. Koska rikoit jonkun sydämen ja nyt sinulla on huono karma.

Tämä ei varmastikaan tule kyseeseen. Paitsi se koskee entistä puolisoasi, joka petti sinua. Sitten voit uskoa tätä.

 

19. Koska sinulla on vaatimuksia.

Ihmiset ovat joskus todella nirsoja. Mutta jos haluat tavallisia asioita kuin jonkun, joka kiinnostaa sinua ja joka ajattelee sinua, et pyydä liikoja. Lupaan sen.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Self.com
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay