Nämä 7 ruokaa tekevät sinusta aktiivisemman

29.3.2018

Jos makuuhuoneessasi on ollut hiljaista viime aikoina, voi syy löytyä ruokavaliostasi. On tietenkin itsestään selvää, etteivät P_E_T_I puuhat välttämättä maistu silloin, kun turvottaa tai on kova nälkä.

Mutta sen lisäksi, että söisit terveellisesti, voit lisätä ruokavalioosi muutaman avaintekijän, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi ”kuumemmaksi” kuin koskaan. Lisää siis seuraavat 7 ruokaa kauppalistallesi:

 

Pihvit

Älä epäröi syödä kunnon fileepihvejä. Punainen liha on erinomainen sinkin lähde. Viettiä aktivoivaa sinkkiä löytyy myös ostereista.

Sinkki lisää testosteronin määrää elimistössä ja hillitsee prolaktiinin eritystä. Prolaktiini tunnetaan toimintoja hidastavista ominaisuuksistaan.

 

Lohi

Rasvaisen lohen omega-3-rasvahapot kiihdyttävät verenkiertoa elimistössä ja näin lisäävät myös veren virtaamista ”henkilökohtaisille” alueille. Rasvat voivat myös lisätä hyvinvointihormoni dopamiinin määrää aivoissa ja näin nopeuttaa oikeaan tunnelmaan pääsemistä.

 

Kananmuna

Haluatko syödä aamupalan sängyssä ja harrastaa petipuuhia sen jälkeen? Valitse munakas aamupalaksi.

Munien proteiini antaa energiaa ja keskittymiskykyä – kaksi asiaa, joista on aina hyötyä sängyssä. Munista saa myös runsaasti B6-vitamiinia, joka auttaa tasapainottamaan hormonitasoja ja sääntelemään omaa viettiä.

 

Makeuttamaton karpalomehu

Karpalomehu on luonnollinen diureetti, joka auttaa turvotuksen laskemisessa. Ja kukapa haluaisi harrastaa petipuuhia turvettuneella vatsalla? Sekoita kaksi ruokalusikallista mehua lasilliseen vettä, kun haluat poistaa turvotuksen.

 

Suklaa

Onko jotain, mihin suklaasta ei olisi? Suklaa on erinomainen lemmenherkku – se sisältää rentouttavaa magnesiumia ja rento olotila on avainasia intiimissä kanssakäymisessä.

 

Kaurapuuro

Aamupalasi voi oikeasti lisätä testosteronia elimistössäsi, mikä edistää S-viettiä. Lisäksi kaura sisältää L-arginiinia, jota on käytetty ”keulimis”-häiriöiden hoidossa ja joka lisää verenkiertoa naisen alakerrassa

 

Persikka

Tämä herkkä hedelmä on pullollaan C-vitamiinia, joka tutkimusten mukaan lisää naisten ha-lu-ja. C-vitamiini myös kiihdyttää verenkiertoa, minkä myötä innostut nopeammin.

 

Lue myös: Näin tupakoinnin lopettaminen kohentaa intiimiä kanssakäymistä

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Women's Health
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / RitaE