Näin horoskooppimerkkisi määrittelee seksielämäsi

12.5.2022

Fantasioitko 50 Shades of Grey-tyyppisestä meiningistä, vai oletko rauhallisempi tyyppi petipuuhissa? Syypää mieltymyksiimme löytyy kosmoksesta ja tähdistä; horoskooppimerkin perusteella voi päätellä kaiken fantasioistamme ja haluistamme. Lue eteenpäin, ja selvitä, miten horoskooppisi vaikuttaa seksuaalisuuteesi.

 

Vesimies

Vesimiehet kyllästyvät helposti seksipuuhissa. Vesimiehen kannattaakin etsiä kumppani, jota kiinnostaa, mistä vesimies pitää ja ei pidä sängyssä.

Etsiessäsi kokeellisia seksikumppaneita, ei kannata täysin laiminlyödä herkkiä sievistelijöitäkään; parhaassa tapauksessa ne tuovat sinusta rajuimman puolesi esille, mikä voi loppujen lopuksi olla erityisen nautinnollista.

 

Kalat

Kaloille seksi on monimutkainen asia. Tunteikkaat ja herkät kalat käyttävät seksiä keinona työstää henkisiä ongelmia, kuten yksinäisyyttä tai vihaa.

Se ei kuitenkaan ole aina paha asia. Negatiiviset tunteet voivat parhaassa tapauksessa vahvistaa seksuaalisia tunteita tehden aktista entistä kiihottavampaa.

 

Oinas

Arkielämässä olet karski ja vahva, mutta sänkypuuhissa olet pehmo, joka pitää rauhallisesta ja herkästä meiningistä. Herkkyys ei kuitenkaan ole millään lailla latistava tekijä oinaan seksielämässä; kun oinas haluaa seksiä, hän yleensä saa sitä.

 

Härkä

Yhden illan jutut eivät ole härän mieleen. Härkä on maanläheinen otus, joka pitää hitaasta ja tarkoitusperäisestä etenemisestä. Härkien kumppanit rakastavat härkien antamaa aistillista rakkautta.

Härkä rakastelee kiireettä ja estotta. Toisin sanoen, puhu kumppanillesi sinulle mieluisasta etenemistahdista ja laita sopivaa taustamusiikkia, kuten R&B:tä tai jazzia soimaan.

 

Kaksoset

Villit kaksoset ovat tunnettuja sekoilusta niin töissä kuin ihmissuhteissa. Sama lähestymistapa pätee myös seksin kohdalla. Kaksoset kiihottuvat ja tyydyttyvät helposti. Heillä voi olla kaikennäköisiä kieroutuneita fantasioita tai halua kokeilla erilaisia asioita, kuten BDSM:ää.

 

Rapu

Tunteellinen ja luonnonläheinen rapu on intohimoinen rakastaja, mutta vain silloin, kun rapu saa olla tyytyväisenä omassa tilassaan. Ravut erikoistuvat pitkiin, kiihkeisiin suudelmiin ja halauksiin. Ravuille toisen ihmisen kehon kosketus on äärimmäinen kiihoke, ja kosketuksen salliminen on keino viestittää luottamusta ja intiimiyttä.

 

Lue myös: 19 omituista asiaa, jotka elimistöllesi tapahtuvat seksin aikana

 

Leijona

Leijonat tunnetaan huomionhakuisina tyyppeinä, minkä takia leijonien antelias ja pragmaattinen lähestymistapa seksiin tulee monille yllätyksenä.

Leijonan mielestä seksi on täysin luonnollista, ja toimii vain silloin, kun molemmat osapuolet sitä haluavat. Toisin sanoen, leijona tyydyttää mielellään kumppaniaan saamatta itse ns. täyttä hyötyä aktista.

 

Neitsyt

Jos neitsyen seksityyliä pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, olisi se ”hienotunteisuus”. Olet käytännöllinen ja innokas, etkä puhu mielellään seksistä. Neitsyet ovat erityisen kiinnostuneita salasuhteista, sillä niiden mysteeriaspekti kiihottaa neitsyitä monella tapaa. Varo siis houkutuksia!

 

Vaaka

Horoskooppien oma bilettäjä, vaaka, on myös estoton seksipeto, mikä tuskin tulee yllätyksenä kenellekään. Vaikka vaa’at ovatkin kykeneväisiä odottamaan, useimmiten he haluavat päästä välittömästi petipuuhiin, oli tapahtumapaikka sitten mikä tahansa. Vaakaa ei kiinnosta, tapahtuuko akti sängyssä, puistossa vai hississä, kunhan se tapahtuu.

 

Skorpioni

Vaikka skorpionit vaikuttavat ulkoisesti patoutuneilta ja ujoilta, seksuaalisessa kontaktissa niiden intohimoinen luonteenlaatu pääsee irti. Ja kun skorpioni pääsee vauhtiin, aktista tulee erityisen intensiivistä.

 

Jousimies

Jousimiestä eivät esileikit kiinnosta. Jousimiehen nälkäinen ja samoileva keho etsii jatkuvasti uhreja spontaaniin seksuaaliseen kanssakäymiseen. Suorasukaiset, hehkuvat ja ajoittain todella kiimaiset jousimiehet tarjoavat elämään jännitystä.

Spontaani seksuaalisuus on jousimiehen erikoisuus. Älä siis pelkää yllättää kumppaniasi pikaisella sessiolla keittiön pöydällä.

 

Kauris

Suhtaudut seksiin yhtä käytännöllisesti kuin elämään; ajattelet aina asioita pitkän aikavälin kannalta. Kauriit pitävät säännöllisestä seksistä, kunhan he saavat harrastaa seksiä heille tärkeiden ihmisten kanssa.

Monille kauriille seksi ja rakkaus tarkoittaa samaa asiaa. Kauriit voivatkin tarjota pitkäjänteistä eläimellisyyttä petipuuhissa. Kuulostaa hyvältä, eikö?

 

Lue myös: Paras treeni horoskooppimerkillesi

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Purewow.com
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Max Rovensky