Paras treeni horoskooppimerkillesi

16.6.2021

Kysy keneltä tahansa asiantuntijalta, miten pääset hyvään kuntoon, hän neuvoo sinua syömään tasapainoisesti ja liikkumaan säännöllisesti.

Toki, voit koittaa miljoonaa tanko-, pilates- ja spinning-tuntia ja toivoa jonkun niistä toimivan, tai voit ottaa osviittaa tästä (paljon hauskempaa) listasta selvittääksesi treenin, joka sopii horoskooppimerkillesi parhaiten. Voitte pitää tätä kunto-ennustuksena.

 

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta): Tanssi

Olet luonteeltasi kilpailunhaluinen, ja jos ollaan rehellisiä, aikamoinen kinkku. Joten samalla kun bestiksesi vannoo viikottaisten jooga-tuntiensa nimeen, sinusta ne ovat tuskastuttavan hitaita. Tanssitunti, jolla voit esitellä liikkeitäsi (oli se sitten hip-hopia, balettia tai Beyoncéa), on paljon enemmän sinun tyyliäsi.

 

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta): Jooga

Härkä-naiset ovat seunsuelleja ja viehkeitä. He ovat myös itsepäisiä (tai, öö, sinnikkäitä), joka tekee kurinalaisesta harjoittelusta, kuten joogasta heille täydellisen tavan päästää höyryjä.

 

Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta): Kuntopiiri

Kaksosille on tärkeää vältää yksitoikkoisuutta. Vaihtelu ja sosiaalinen kanssakäyminen ovat avainasemassa, kun yritetään pitää kaksosten mielenkiinto yllä kuntoillessa. Koita kuntopiiriä tai boot camp -tyylistä tuntia, jossa liikkeet vaihtuvat koko ajan (ja sinä saat lisää energiaa kaikkien ympäröivien ihmisten energiasta).

 

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta): Spinning

Sinä, rapu-ystäväni, kukoistat ruutineissa ja järjestyksessä. Ja samalla kun nautit myös yhteisöllisyydestä ympärilläsi treenatessasi, tarvitset ajoittain tilaa eksyäksesi omiin ajatuksiisi. Spinning-tunti tai juoksukerho täyttää kaikki tarpeesi.

 

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta): Nyrkkeily

Naarasleijona pitää haasteista ja on treenityylissään vähän näyttävämpi. (Tarkoitamme tätä kirjaimellisesti ja kuvannollisesti, sillä voisit vannoa hänen omistavan Lululemonin osakkeita.) Siksi leijonana tarvitset jotain, joka haastaa sinua jatkuvasti, kuten nyrkkeily tai HIIT-tunti.

 

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta): Tanko

Neitsyttä pikkutarkempaa ja keskittyneempää horoskooppimerkkiä ei olekaan. Treeni, joka korostaa muotoa ja järjestystä, kuten tanko tai pilates (jossa jokaisella sentillä ja hengityksellä on merkitystä), on paras valinta.

 

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta): Yksityistunnit

Kun jotkut ihmiset haluavat hikoilla täydellisessä yksinäisyydessä, sinä kukoistat sosiaalisesta kanssakäymisestä. Vaaka-naiset ovat erinomaisia pari-lajeissa, kuin tenniksessä ja kamppailulajeissa, tai hyötyvät henkilökohtaisesta personal trainerin ohjauksesta.

 

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta): Pitkänmatkan juoksu

Rauhallisen ulkokuoren alla on tulinen intensiteetti (jolla on tapana kiivastua) ja hyvin tarkasti kohdistettu vietti. Kestävyyslajit, kuten pitkänmatkan juoksu tai uinti auttaa vapauttamaan turhautumista samalla, kun se täyttää kuntotavoitteesi. Ehkä vuosi 2017 on vuosi, jolloin alat treenata triathloniin?

 

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta): Vaihtelu

Seikkailunhaluisina ja luonnostaan urheilullisina, jousimiehet rakastavat haasteita ja janoavat vaihtelua. Sekoitus CrossFitiä ja samalla tavalla intensiivisiä tunteja pitää sinut timmissä kunnossa, kun ajoittainen esterata tai mutajuoksu palvelevat seikkailunhaluista puoltasi.

 

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta): Pilates

Kauris hyvä, sinulle ei ole mikään ongelma ilmaantua paikalle ja tehdä työtä asioiden eteen. Sinulla on sellainen kuri ja itsehillintä, joista monet vain unelmoivat. Ääri-vaativat pilates-tunnit ovat sinulle täydellistä treeniä – jokainen tunti on yhtä vaativa (tai vaativampi) kuin edellinen.

 

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta): Zumba

Olet luova, utelias, etkä koskaan ujostele koittaa uusia asioita. Olet myös tiimipelaaja, joka energisoituu ympärillä olijoista. Vaikka Zumba-tunti saattaa olla varautuneemmalle merkille painajainen (kuten, vaikka, Neitsyt-ystävillemme), sinä olet siellä omimmillasi.

 

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta): Jooga

Sinulle, treenaaminen on yhtä paljon mielen ja hengen asia kuin fyysisten puolien. Hiljainen, maanläheinen harjoitus, kuten jooga, antaa sinulle täydellistä tasapainoa. Haluatko vaihtelua? Suppailu ja vesijooga ovat myös vesimerkille hyviä vaihtoehtoja.

 

Lue lisää: liikunta & fitness uutisia

Lähde: Purewow.com
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay