21 asiaa, joita sinun ei tulisi murehtia harrastaessasi petipuuhia

19.12.2021

Näistä ei tulisi tuntea syyllisyyttä, kuten ei kuppikakuistakaan – 23 asiaa, joita ei todellakaan pitä miettiä petipuuhien aikana:

 

1. Pidä nautintoasi tärkeimpänä asiana

2000-luku on siunannut meitä Wi-Fillä, paistinpannulla, joka paistaa koko aamupalasi kerralla ja ihmisten lisääntyneellä tiedolla, että naisilla tulisi olla seksin aikana yhtä hauskaa kuin miehillä. Vaikka sen uskominen voi olla vaikeaa, älä anna kenenkään (kuten itsesi!) vakuuttaa sinulle toisin.

 

2. Muista, että tietyt asiat ovat aina rajojen ulkopuolella

Jos takapuolesi kauhistuu aina kun joku mainitsee pepputouhut, niin siinä ei ole mitään hävettävää. Sinun ei tarvitse yrittää kaikkea vain ollaksesi hyvä seksikumppani, etenkään jos se saa olosi epämukavaksi.

Lue myös: 6 syytä harrastaa enemmän seksiä

 

3. Haluat käyttää aikuisten leluja

Olipa sinulla sitten vempaimia ja vekottimia tai et ole nähnyt aikuisten leluja oikeassa elämässä, saatat olla utelias kokeilemaan niitä kumppanin kanssa. Joskus ihmiset pelkäävät niitä tai ajattelevat lelun korvaavan heidän, mutta toivottavasti aikuisten lelujen todellisen tarkoituksen (hauskaa kokeilua!) selittäminen helpottaa näitä huolia. Tietenkään et ole tylsä jos haluat seksiltä vain niitä tiettyjä yksityisalueita ilman ylimääräisiä kelloja ja pillejä.

 

4. Tunnet häpeää jos jokin ei toimi kumppanisi kanssa

Se tapahtuu! Kun niin käy, ajattele, miten tunnet kun tilanne menee sekaisin. Et varmaankaan automaattisesti potki kumppani ulos sängystä ja mieti häntä roskasakkina jos hän tarvitsee hieman opastusta – muokkaatte tilannetta vain hieman ja siirrytte eteenpäin.

Lue myös: Voiko seksi parantaa yöunia?

 

5. Miltä näytät tai kuulostat mielihyvän kouristuksissa

Ihanteellisesti teillä on niin kiva, että et vain hyväksy näitä eleitä, vaan pidät niitä myös sillä hetkellä todella seksikkäinä.

 

6. Olet haluamasi sukupuolen kanssa

Sinä haluat, mitä haluat. Teet mitä haluat, koska kaikkien tulisi seurata sydäntään (ja kehoaan) tässä asiassa.

Lue myös: Seksi ei voi olla mahtavaa ilman näitä kolmea asiaa

 

7. Ajattelet jotain huvittavaa

Niin kauan kuin kukaan ei loukkaannu, intiimin kanssakäymisen aikana yhdessä nauraminen voi helpottaa kiusallisuutta, saada teidät lähentymään ja luomaan suloisia muistoja.

 

8. Kaikki fysiikan “lait.”

On helppoa harrastaa pepputouhuja ilman saavuttamattomia kauneusstandardeja, etenkin jos toinen hakee läheisyyttä. Totuus on, että kaikki ovat epävarmoja jostain, kuten Bridget Jones. Vaikka harrastaisit petipuuhia Adoniksen tai Aphroditen kanssa, hekin olisivat epävarmoja jostain. Itsevarmuus on yksi viehättävimmistä ominaisuuksista, joten yritä keskittyä siihen, mitä pidät itsessäsi seksikkäänä.

Lue myös: 5 tapaa, joilla seksi parantaa terveyttäsi

 

9. Älä ylistä jotain, jota ystäväsi rakastavat

Joten he kaikki ihailevat samaa asiaa? Se on upeaa, mutta siinä ei ole mitään vikaa, ettet ole fani.

 

10. Huolet vaginastasi

Ellet käytä joitain lääkkeitä, todennäköisesti alapääsi näyttää, tuoksuu ja toimii melko täydellisesti.

Lue myös: Nämä 2 kysymystä ovat avain parempaan seksielämään

 

11. Et voi laueta

Laukeaminen on vaikea asia monille naisille. Kuten New Yorkin metro, joskus ne tulevat, joskus eivät ja syitä on lukemattomia. Sinun ei missään tapauksessa kuulu huolehtia laukeamisen saamisesta jos haluat saada sen! Voit työstää asiaa, joko kokeilemalla tai menemällä gynekologille. Mutta varsinaisessa tilanteessa itsensä piekseminen ei auta asiassa.

 

12. Tarvitset jotain todella erityistä saadaksesi orgasmin

Ehkä tarvitset tietyn asennon, erilaista stimulaatiota tai jonkinlaisen väristimen. Sillä ei ole merkitystä. Jos tiedät täsmälleen, mitä tarvitset saadaksesi hekuman huipun, se on vapauttavaa ja upeaa.

Lue myös: Kuinka saat miehen janoamaan seksiä – horoskoopin mukaan

 

13. Haluat melkein aina samanlaisia petipuuhia

Se on hyvä tapa kokeilla uusia asioita, mutta jos huomaat, että päädytte aina joko hellään tai kovaan seksiin, se vain tarkoittaa, että tunnet itsesi hyvin.

 

14. Kerro, mitä haluat

Sinulla on seksuaaliset tarpeet, joka on yksi asia, mutta niistä puhuminen voi olla outoa. Hanki Samantha Jonesin voimat ja muista, että ansaitset loistavaa intiimiä kanssakäymistä. Joskus ainoa tapa toteuttaa se on kertoa tarpeistasi!

Lue myös: 11 seksiasentoa, jotka ovat parempia kuin kuntosaliharjoittelu

 

15. Et oikein tiedä, mitä olet tekemässä

Olipa sinulla sitten valtavasti kokemusta yleisesti tai olet vasta aloittelemassa seikkailua, saatat tuntea itsesi orvoksi. Upeaa on, että jonkin uuden kokeileminen opettaa sinulle valtavasti kehostasi ja kumppanisi ei saisi arvostella sitä.

 

16. Tai tiedät tismalleen, mitä olet tekemässä

Ehkä olet mestari oraalisissa touhuissa, joten se on ohi kahdessa minuutissa. Ole ylpeä siitä. Voit kirjoittaa kirjan ja tulla miljonääriksi, koska se myisi todennäköisesti loppuun sekunnissa. Sinun ei tarvitse lähettää minulle shekkiä, olen kiitollinen maininnasta omistuskirjoituksessa.

Lue myös: 6 syytä miksi et saa orgasmia – ja miten voit sen saada

 

17. Tarvitset liukastetta

Ei, sillä ei tarkoiteta mitään pahaa sinuun tai kehoosi liittyen. Kyllä, se voi olla joskus niin iso, että toivoisit voivasi kirmailla merellisessä liukastetta.

 

18. Fantasiointi

Pidätkö erilaisten skenaarioiden ajattelusta päästäksesi maaliin? Tee niin. Kunhan se ei rutiininomaisesti tule läsnäolosi tielle, fantasiointi voi antaa seksille todella hyvän tehosteen.

Lue myös: 12 seksiasentoa, joita miehet rakastavat eniten

 

19. Haluat, että seksi olisi ohi, jotta pääsisit tekemään jotain muuta

Tämä tarkoittaa, että tunnet itsesi tylsistyneeksi tai henkisesti levottomasti, kuin ettet haluaisi harrastaa seksiä – siinä tapauksessa sinun pitäisi tietenkin voida lopettaa ja kumppanisi tulisi hyväksyä se. Mutta jos seksi on vain ok ja sinulla on Jane the Virginin puolikas jakso katsomatta, tee parhaat liikkeesi lopettaaksesi seksin ja palataksesi askareihisi.

 

20. Olet feministi, joka pitää kierouksista

Tai mistä tahansa, joka saattaa vaikuttaa rikkomukselta uskomuksiasi vastaan. Kunhan kaikki ovat yhteisymmärryksessä, mikä on ongelma? Vaikka kyseessä olisi jotain alistavaa, seksielämän tarpeiden täyttäminen on merkki voimaantumisesta.

Lue myös: Naisilla, jotka harrastavat enemmän seksi, on parempi muisti

 

21. Ajattelet itseäsi upeimpana hekuman jumalattarena

Salaisuus on tämä: iso osa jumalattarena olemista on kertoa itsellesi, että olet sellainen. Mieti tätä virallisena lupanasi tehdä juuri niin.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Self.com
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay