10 seksiasentoa, joita miehet rakastavat ENITEN

30.10.2019

Haluatko maustaa hommia makuuhuoneen puolella? Nämä seksiasennot tekevät illastanne unohtumattoman. Viime kädessä seksissä on kyse rakkaudesta ja intiimiydestä, joten vaikka uudet asennot ovat osa hauskuutta, todellinen ihanuus löytyy siitä, kun voitte löytää toisenne ja tutkia toisianne täysin uusilla tavoilla.

 

Parhaat seksiasennot

 

1. Nainen päällä

Kysy mieheltäsi, mikä saa hänet innostumaan makuuhuoneessa ja voit olla aika varma, että hän vastaa ”sinun miellyttäminen”. Tämä seksikäs asento päästää sinut ohjaksiin, ja se on juuri se paikka, johon hän sinut haluaa. Ota ohjakset käsiisi ja määritä se tahti mitä sinä haluat, ja anna hänen vain tulla mukana. Bonusaspekti? Hän rakastaa katsella kurvejasi… Joten jätä valot tällä kertaa päälle ja anna hänen nauttia maisemista.

 

2. Lähetyssaarnaaja

Tämä perinteinen asento on yksi miesten suosikeista, koska hänellä on ohjakset käsissä, mutta olette silti intiimisti: sinun lantiosi tekee kaiken työn, ja voit sinetöidä hänen huulet ja silmät helposti.

Ja kun hän on ohjastavassa osassa päälläsi, voitte määrittää tahdin yhdessä. Jos haluat, että hän liikkuu hitaammin tai syvemmälle, aseta kädet hänen lantiolle ja ohjaa häntä. Paras seksi on kuin hyvä keskustelu, ja lähetyssaarnaaja asento antaa teidän kommunikoida kehonkielellä.

 

3. Käänteinen lehmityttö

Tässä käänteisessä variaatiossa naisen ratsastamisesta, toteutuu kaksi täydellistä maailmaa miehelle. Se antaa hänelle samat seksikkäät näkymät, kuin mitä hän saisi doggystylessä, mutta nyt sinä olet ohjaksissa. Tämä asento ei mahdollista suurta koskettelua tai katsekontaktia, mutta tämä antaa mukavan kontrastin klassisiin, romanttisiin asentoihin.

Jos kaipaat lähempää yhteyttä, katso häntä olkasi yli touhutessanne – se saa teidät molemmat nautinnon huipulle.

 

4. Doggiestyle

Tämä taka-asento päästää miehen ohjaksiin, antaen hänen määrittää syvyyden ja tahdin. Tämän lisäksi, tämä asento mahdollistaa syvemmän työntymisen, joka antaa miehelle olon, että hän on makuuhuoneen kuningas.

Jotkut naiset rakastavat tätä täyttä tunnetta, mutta jos se tuntuu sinusta pahalta, kerro hänelle. Kommunikointi on avain nautinnolliseen seksiin ja täysien psykologisten etujen saavuttamiseen fyysisessä intiimiydessä.

 

5. Seisten

Seisten seksin harrastaminen ei ehkä ole ihan jokapäiväinen homma, mutta se on täydellistä niihin ”pakko saada sinut nyt”-tilanteisiin, joissa hän ei vain voi vastustaa sinua. Ottipa hän sinut sitten uudella keittiön tasolla tai tukevasti seinää vasten, tämä spontaani asento on täydellinen pikapanolle.

 

6. Lusikassa

Seksi lusikka-asennossa on erittäin intiimi asento ja sopii täydellisesti niihin tilanteisiin, kun sinulla on laiska ja hellyyden kaipuu olo. Ei pelkästään se, että tämä antaa hänelle täyden pääsyn koko vartaloosi, vaan voit myös heittää lisää vettä kiukaalle koskettelemalla itseäsi samalla, kun hän ottaa sinut takaa päin. Tämä todella saa hänet hullaantumaan.

Tee tilanteesta vielä kuumempi, ja käännä vartaloasi sekä päätäsi hieman häneen päin, jotta voitte suudella samalla kun hänen kätensä vaeltavat vartalollasi. Aktin jälkeen, voitte käpertyä unen hellään huomaan.

 

7. Sylitanssi

Ota tuoli ja komenna mies istumaan, ja nouse itse ratsaille. Hän tulee rakastamaan sitä, että istut hajareisin hänen päällään, ollen kontrollissa tahdista ja hänen kestostaan.

Kermana kakun päällä, samoin kuin perinteinenkin nainen päällä asento, pystytte olemaan todella lähellä toisianne, suutelemaan ja katsomaan toisianne silmiin. Ja, hän pystyy yhä halutessaan olemaan aggressiivinen käsillään vetäen sinua hiuksista, pidellen selkääsi ja vetäen sinua lähemmäksi.

 

8. Priimus

Tämä on vähän kuin lähetyssaarnaaja, mutta vain huomattavasti parempi. Mies on päällä, ja sinä nostat jalkasi hänen olkapäille niin, että jalkasi muodostavat V-kirjaimen. Saat silti nauttia silmäkontaktista, mutta oikein syvälle ylettyvä yhdyntä tekee tästä niin paljon tuhmempaa

 

9. Pretzel

Tätä et todennäköisesti ole koskaan kokeillut ennen, mutta usko meitä, teemme teille SUUREN palveluksen esittelemällä tämän asennon.

Ensin, käy kylkiasentoon makuulleen. Jätä alempi jalka suoraksi, nosta toista jalkaasi ja kieritä se miehen vyötärön ympärille niin, että mies on polvillaan jalkojesi välissä, alempi jalkasi hänen allaan. Tästä asennosta hän pystyy työntymään sisällesi. Hän voi myös käyttää toista kättään tukeakseen sinun jalkaasi, joka on nostettu hänen vyötärölleen.

Kehojenne asennot mahdollistavat miehelle loistavat näkymät itse aktiin (joka on miesten mielestä erityisen kiihottavaa), ja kun kumpikaan teistä ei ole täydessä kontrollissa, teidän täytyy työskennellä yhdessä löytääksenne rytmin, joka saa molemmat nautinnon huipulle. Nämä kaikki asiat tekevät tästä asennosta loistavan, ja se yhdistää teitä myös mentaalisella tasolla.

 

10. Silitysrauta

Haetko jotain uutta doggystyleen? Kokeilkaa silitysrauta-asentoa. Makaa mahallasi täysin suorana, kun miehesi kampeaa päällesi. Nosta lantiotasi häntä kohden, jotta hän pääsee syvemmälle sisääsi. Tiukka asento tuntuu miehestä mahtavalta, ja tässä asennossa voitte molemmat tuntea intiimiyden ja läheisyyden kuten lähetyssaarnaajassa, heittäytyen samalla vähän villimmäksi.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay