Näillä kolmella askeleella valloitat unelmiesi naisen

31.8.2020

Miehillä on taipumusta asettaa naiskuvioissa epärealistisia tavoitteita, mikä johtaa helposti pettymyksiin. Jatkuvat pettymykset johtavat helposti siihen, että miehet alistuvat kohtalolleen, vaikka siihen ei välttämättä olisi syytä. Mutta tiedätkö sinä, miten valloitat unelmiesi naisen sydämen? Kaikki riippuu sinusta ja toimistasi.

Miehen tulee kysyä itseltään, mitä hänellä on annettavaa. Jos et ole menestyksekäs tai et panosta ulkonäköösi tai persoonallisuuteesi, et voi odottaa hurmaavasi aivan ketä tahansa. Pyri ottamaan tähtäimeesi nainen, joka on kanssasi samalla tasolla. Tässä kolme simppeliä askelta naisen narraamiseen.

 

01. Listaa kaikki hyvät puolesi

Kirjoita paperille kaikki mukavat asiat, joilla sinua on kuvailtu. Jos äitisi kehui hampaitasi, kirjoita se paperille. Jos kaverisi ihailevat vaatemakuasi, lisää se listaan.

Aloittaminen on tärkeintä. Jos ideat loppuvat, ota tauko ja jatka myöhemmin. Lopulta kädessäsi on pitkä lista asioista, jotka tekevät sinusta mahtavan

 

02. Tee “hakemus” unelmiesi naiselle

Kirjoita ilmoitus tai hakemus kuvaillen henkilöä, jollaisen haluaisit tavata. Ole yksityiskohtainen ja listaa tytön piirteet, käytöstavat, harrastukset ja muut ominaisuudet.

Muista olla realistinen. Jos olet keski-ikäinen mies ja asut vanhempiesi kellarissa, älä tavoittele supermallia.

Et voi löytää etsimääsi, jos et tiedä mitä etsit tai mistä etsiä. Jos unelmiesi nainen viettää paljon laatuaikaa kirjastossa, älä etsi häntä baarista.

 

03. Opettele lukemaan ja lähestymään ihmisiä

Kun osaat lukea kunnolla ihmisiä, tuntevat he olonsa hyväksi ja ymmärretyksi seurassasi. Sinusta pidetään enemmän, minkä lisäksi pääset paremmin ulos omasta päästäsi.

Kun luet ja tulkitset toista ihmistä, et vain kuuntele hänen sanomisiaan. Suurin osa kommunikaatiosta on kehonkieltä ja äänenpainoa, joten pyri keskittymään. Hyvä tapa aloittaa on valita joka päivä kolme ihmistä luettavaksi ja analysoitavaksi.

Jos olet vaikka kahvilan jonossa, katso edessäsi olevaa ihmistä. Vilkuileeko hän kelloaan? Selaileeko hän sosiaalista mediaansa? Mitä hän oikein tilaa? Hengittääkö hän hitaasi vai nopeasti?

Jos päätät keskustella hänen kanssaan, pyri hengittämään samaan tahtiin ja matki hiljalleen hänen kehonkieltään. Jos hänellä on esimerkiksi käsi taskussa, tee samoin. Näin pääsette paremmin samalle aaltopituudelle. Keskity olemaan hienovarainen. Älä matki liian näkyvästi.

Nämä kolme askelta vievät sinut lähemmäs unelmiesi naisen saavuttamista. Muista pysyä positiivisena ja kärsivällisenä ja huomaa, kuinka elämäsi muuttuu!

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay.com