Naiset listasivat pahimmat oletukset, joita miehet heistä tekevät

12.1.2021

Epäilemättä jotkin miehet ovat onnistuneet tulemaan toimeen näiden stereotypioiden kanssa. Todennäköistä on, että suurin osa naisista ovat kuulleet yhden näistä oletuksista jossain vaiheessa elämäänsä. Reddit – keskustelussa naiset kysyivät “Miksi miehet tekevät naisista oletuksia, jotka ovat enimmäkseen tai täysin valetta?”

 

Miehen miellyttäminen

Selvisi, että vallitsevin oletus on, että naiset tekevät kaiken miehen miellyttäminen mielessään. ”Mies kysyi minulta kerran, laitoinko huulipunaa, koska halusin suudella häntä… Ei, haluan vain punatut huulet”, eräs käyttäjä kirjoitti.

Toinen lisäsi ”Mies kysyi minulta kerran, olivatko silmälasini oikeat vai käytinkö niitä näyttääkseni söpöltä/viisaalta. Ei, olen vain sokea!”

LUE MYÖS: 9 asiaa, jotkamiesten tulisi tietää naisista

 

Naisten itkeminen

Muihin ärsyttäviin, valheellisiin stereotyyppeihin kuuluu, että naiset itkevät ollakseen manipuloivia, ovat kiinnostuneita vain miesten rahoista ja että naiset eivät halua ja nauti seksistä niin paljon kuin miehet.

LUE MTÖS: Enemmän seksiä harrastavilla naisilla on parempi muisti

 

Seksuaalinen toiminta

”Asia, jota miehet eivät ymmärrä, on naisten seksuaalinen toiminta. He eivät vain ymmärrä, että naiset voivat päättää harrastavansa seksiä,” yksi käyttäjä sanoi.

Toinen oli samaa mieltä lisäten ”Ja että naiset voivat lopettaa seksin harrastamisen heti kun he menevät naimisiin. Kyllä, me esitämme haluavamme seksiä tapaillessamme, jotta voimme huijata miehen antamaan meille kimaltavan sormuksen”.

LUE MYÖS: 10 tapaa tunnistaa narsisti jo ensitreffeillä

 

Naiset vihaavat toisiaan

Monet naiset myös kommentoivat faktaa, että miehet olettavat, että he kaikki vihaavat toisiaan. ”Naispuoliset ystävämme eivät ole todellisia ystäviä, koska he kilpailevat salaa kanssamme, eivätkä miespuoliset ystävämme ole todellisia ystäviä, koska he haluavat salaa harrastaa seksiä kanssamme.

”Epätoivoisen miehen silmissä naisilla ei voi olla todellisia ystäviä” eräs nainen paasasi. ”Olen tavannut vain kourallisen naisia, joista en pidä. Ja se johtuu siitä, että he ovat kamalia ihmisiä. Ei siitä, että he ovat naisia”, toinen nainen vastasi.

LUE MYÖS: Nainen, nämä asiat mies haluaisi sinun lopettavan

 

Määrittely yhden tekijän perusteella

Tietenkin nämä oletukset voivat päteä joihinkin, mutta aivan kuten miehetkään ei pidä heistä koskevista stereotypioista, naisetkaan eivät halua tulla määritellyksi yhden tekijän perusteella.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Independent
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay