9 merkkiä miehestä, joka rakastaa sinua ikuisesti

15.2.2021

Miestä, joka on valmis asettautumaan aloilleen ja rakastaisi sinua ikuisesti, on vaikea löytää. Joten, kun sellainen osuu kohdalle, tuntuu se siltä kuin olisi juuri löytänyt 100 euron setelin kadulta – iloinen yllätys, jonka nappaat mukaasi silmänräpäyksessä. Tässä on 9 merkkiä miehestä, joka on rakastunut sinuun ja tulee aina rakastamaan sinua.

 

1. Hän palvelee sinua

Hän pitää huolta siitä, että olet onnellinen päivästä päivään. Hän kuuntelee, kun kerrot työpäivästäsi; hieroo jumiutunutta niskaasi; tekee ruokaa, kun olet väsynyt. Sinusta huolehtiminen on hänen prioriteettilistansa kärkipäässä ja hän tekeekin siinä hyvää työtä.

 

2. Hän haluaa viettää aikaa kanssasi

Jos hän lähettää sinulle päivittäin viestejä kysyäkseen, haluaisitko viettää rentoa koti-iltaa elokuvan parissa, merkitset hänelle jotain.

Lue myös: 5 Yksinkertaista tapaa vahvistaa ystävyyttä avioliitossasi

 

3. Seksi ei ole hänelle tärkeintä

Kyllä hänenkin mielensä liikkuu siellä tuhmalla alueella, mutta seksi ei ole se syy, miksi hän on kanssasi. Hän haluaa kokea kanssasi paljon enemmän. Matkustella kanssasi, maistella oluita, juhlia syntymäpäivääsi ilman että on syntymäpäiväsi. Kokea kaikkea maan ja taivaan väliltä.

 

4. Hän pitää sinut mielessä tehdessään suuria päätöksiä

Hän ei vaihda työpaikkaa keskustelematta siitä sinun kanssasi. Tai ehkä hän harkitsee muuttoa kaupungin toiselle puolelle, mutta haluaa tarkistaa sinulta onko se sinulle ok (tai jopa pyytää sinua muuttamaan hänen mukanaan). Elämän suuremmat päätökset vaikuttavat parisuhteeseen ja hän on erittäin tietoinen siitä.

 

5. Hän kertoo sinulle asioita, joita ei koskaan kertonut kenellekään

Myöhään illalla – jokainen tietää tuon ajankohdan olevan täydellinen ajankohta merkityksellisille keskusteluille – hän kertoo sinulle asioita itsestään, joita ei ole koskaan aiemmin kertonut kenellekään muulle… ei edes parhaalle ystävälleen.

Lue myös: Pienillä romanttisilla teoilla on väliä parisuhteessa – tekevät onnellisemmaksi

 

6. Hän ei flirttaile toisten naisten kanssa

Hän näkee vain sinut – ainoastaan sinut! Sinun ei tarvitse seurata häntä koko ajan tietääksesi yrittääkö hän iskeä toisia naisia. Oma naisen vaistosi jo kertoo tämän sinulle.

 

7. Hän puhuu mielellään tulevaisuudesta

Talon ostaminen tai kihlautuminen joskus tulevaisuudessa ovat aiheita, jotka eivät saa häntä pakenemaan. Hän ei välttämättä ole vielä täysin sitoutunut suuriin tulevaisuuden suunnitelmiin, mutta hän on avoin keskustelemaan asioista.

 

8. Hän haluaa esitellä sinua muille

Hän esittelee sinua kuin uutuuttaan kiiltävää Audia. Hänen äitinsä, paras ystävänsä ja useat serkut tietävät jo sinusta. Hän on niin rakastunut, että haluaa koko maailman tietävän sinusta.

 

9. Hän haluaa, että tunnet olosi erityiseksi

Hän ei ainoastaan kohtele sinua kuin kukkaa kämmenellä – hän haluaa kohdella sinua kuin kukkaa kämmenellä. Tämä voi kuulostaa työläältä missä tahansa parisuhteessa, mutta hän tuntee olonsa onnelliseksi, koska on kanssasi… koska sinä olet se oikea.

Lue myös: 4 tapaa vahvistaa parisuhdetta

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Popsugar.com
Lähde: Pixabay.com / Pexels