5 asentoa, joissa vaatteet tekevät intiimeistä hetkistä entistä kuumempaa

20.9.2020

Sille on syynsä, miksi stripparit eivät saavu lavalle suoraan alasti. Vaatteet ja asusteet ja erityisesti niiden riisuminen tekevät intiimeistä hetkistä ja myös strippaamisesta kuumempaa. Riisuminen on osa esileikkiä ja kiusoittelua, joiden ansiosta seksistä tulee pikaisen aktin sijaan ikimuistoista.

Yksi kerrallaan paljastuvat ruumiinosat ovat kuin palkintoja, joilla palkitaan onnistunutta hyväilyä. Sillä on vissi ero, riisuuko rintaliivinsä suoraan vai hierooko rintoja ensin hieman paidan päältä kiusoitellen kumppania, kunnes viimein riisuu paitansa. Kaiken keskiössä on oikean hetken rakentaminen ja odottaminen.

Eikä siinä kaikki. Vaatteet päällä kiehnääminen ja hinkkaaminen herättää himoa ennen varsinaista aktia. Vaatteita voi käyttää itsessään kiihottamistarkoituksessa, esimerkiksi hieroen silkkisiä pikkuhousuja toisen iholla tai käyttämällä niitä suukapulana. Vaihtoehtoja riittää. Nämä 5  intiimiä asentoa ovat kuumimmillaan vaatteet päällä:

 

1. Lähetyssaarnaaja

Kokekaa uudelleen nuoruuden kiima ja grindatkaa toisianne vasten alusvaatteisillanne. Kun olette kosteita ja jäykkiä ettekä enää malta odottaa, riisukaa loputkin ja antautukaa yhdynnälle.

 

2. Mattopesu

Älä riisu naiselta pikkuhousuja saman tien, vaan etene hitaasti. Suutele ensin nivusia, vatsaa ja pikkuhousujen ympäristöä. Nuole pikkuhousujen päältä ja lähesty hiljalleen klitoriksen aluetta henkien samalla lämmintä ilmaa. Kun lopulta siirrät kankaan pois kostuneelta vaginalta, anna palaa.

 

3. Nainen päällä

Tämä toimii vain mekon kanssa. Kerro miehelle, ettei sinulla ole pikkuhousuja ja anna hänen sulatella asiaa tovin. Kävele sitten hänen luokseen, tarraa häntä kädestä ja siirrä se mekkosi alle. Johda hänet makuuhuoneeseen tai jos et malta odottaa, menkää suoraa lattialle. Avaa hänen housunsa ja ratsasta riisumatta muita vaatteitasi.

 

4. Pöytäpuuhat

Parhaan pikapanon resepti: (1) Siirry lähimmän pöydän, lipaston, tiskin tai vastaavan luokse. (2) Laske housusi. (3) Kumarru eteenpäin. (4) Nauti.

 

5. Toteuta itseäsi

Pukeutuessasi vaatteisiin, joissa tunnet itsesi seksikkääksi, näyttäydyt myös seksikkäänä. Jos pidät korseteista, osta itsellesi täydellinen korsetti. Jos taasen tunnet itsesi vahvaksi dominaksi valkoisessa t-paidassa, pukeudu siihen, istu kumppanisi päälle äläkä epäröi.

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Cosmopolitan.co.uk
Lähde: Pixabay.com