20 syytä, miksi sinun pitäisi tapailla parrakasta miestä

4.5.2020

Viime vuosina naisten kiinnostuksen kohteissa on havaittu uusi trendi: mieltymys miehiin, joilta löytyy karvoitusta naamasta ja vartalosta.

Kun vertaillaan äitiemme miesmieltymyksiä omiimme, on ero huomattava. Äitimme olivat kiinnostuneita sliipatuista, hyvin siistiytyneistä miehistä, jotka huokuivat menestystä ja taloudellista turvaa. Meidän ikäpolvemme taasen ihastuu vahvoihin, rosoisiin ja karvaisiin miehiin. Jos olet kuullut metsuriseksuaaleista, tiedät mistä puhun. Tuuhea karvoitus ei enää viestitä motivoimattomuutta tai sotkuisuutta vaan vahvuutta, itsenäisyyttä ja viisautta.

Nykyään olemme kaikki tietoisia siitä, että tuuhean rintakarvoituksen tai man bunin omaava mies on vahva, kypsä ja viriili. Sama pätee partoihin. Onkin lukuisia syitä, miksi tyttöjen kannattaisi tapailla parrakkaita miehiä. Parta huokuu jopa enemmän miehisyyttä kuin man bun tai karvainen rintakehä.

Parta nimittäin näkyy jo ensisilmäyksellä miehen kasvoihin. Se on ensimmäinen asia, jonka miehestä huomaa ja joka herättää keskustelua. Parrakas mies on itsevarma ja haluttava. Hän on hyvä poikaystävä ja ehkä tulevaisuudessa vielä parempi isä jälkikasvullesi.

Tässä onkin 21 täysin loogista syytä, miksi kannattaa aina tapailla parrakkaita miehiä.

 

1. Parrat ovat karskeja ja miehisiä

Parrakas mies vain on yksinkertaisesti seksikkäämpi kuin lapsenkasvoinen mies. Parrakas mies näyttää siltä, kuin hän voisi rakentaa talon käyttäen vain paljaita käsiään ja se saa minut syttymään. Partasuu myös viestii kyvykkyyttä hieman karskimpaankin käsittelyyn, jota me kaikki varmasti joskus haluamme.

 

2. Pussailu on kivempaa

Partasuun pusuttelu kutittaa kivalla tavalla. Se on kuin saisi ilmaisen leukarapsutuksen. Parrakkaan miehen kanssa muhinoimiseen sisältyy myös tietynlainen kiehtova ja aggressiivinen aspekti.

Lue myös: Totuus siitä miten miehet valitsevat vaimonsa

 

3. Seksi on parempaa

En tiedä mitään parempaa kuin kutitteleva parta nivusissani. Kun olet kerran kokenut parran, paluuta ei ole.

 

4. He näyttävät hyvältä laittautuneina

Parta toimii loistavana kontrastina puvulle tai tyylikkäälle kauluspaidalle. Kiehkurainen parta tuo eräänlaista metsurifiilistä ja näyttää upealta tyylikkään puvun kanssa. Parta antaa myös miehellesi tiettyä itseluottamusta, mikä vain korostaa hänen komeuttaan.

Lue myös: Jos mies tekee näm 12 asiaa, hän rakastaa sinua

 

5. Parrasta on kiva vetää

Miehet ovat kuin koiria, he tykkäävät rapsutuksista ja silittelystä. Parta on kuin uusi lemmikki. On huomattavasti tyydyttävämpää haroa sormilla tuuhea partaa kuin paljasta ihoa. Ja miehesikin nauttii enemmän.

 

 6. Parta pitää lämpimänä

Parta on kuin kasvoilla olisi neule. Sinun ei tarvitse huolehtia kullannuppusi palelemisesta pakkasilla. Parta on luonnollinen ase viimaa vastaan ja pitää keuhkokuumeen loitolla.

Lue myös: 8 naista jakavat kamalimmat treffikokemuksensa

 

7. Voit elää jälleen kuin teinivuosien kapinallinen

Parrat on jo kauan yhdistetty “pahoihin poikiin”. Pojat, joilla parta kasvoi jo lukiossa ja jotka omistivat moottoripyörän ja tatuointeja olivat olleet vanhempiesi pahin painajainen.

Myöhemmässä elämässä parrakkaiden miesten deittailu mahdollistaa tämän kapinallisen vaiheen elämisen uudelleen, mutta ilman ylimääräistä draamaa tai yhteydenottoja poliisin kanssa.

 

8. Parrakkaat miehet ovat terveempiä

Tutkimusten mukaan parrakkaat miehet voivat paremmin. Southern Queenslandin yliopisto havaitsi vuoden 2013 tutkimuksessaan, että parrat blokkaavat 90-95 prosenttia UV-säteilystä, mikä ehkäisee ikääntymistä ja ihosyöpää.

Lue myös: Nainen, nämä asiat mies haluaa sinun lopettavan

 

9. He ovat metsuriseksuaaleja

Metsuriseksuaalisuus tarkoittaa mieltymystä metsurin näköisiin miehiin. Kyllä, käsite on aivan todellinen. Joskus haluat vaan olla parrakkaan ja flanellipaitaisen miehen kanssa, joka osaa käsitellä kirvestä. Huh, pelkkä asian ajattelukin nostaa hien pintaan.

 

10. Parta saa miehen näyttämään vanhemmalta

Parrakkailla miehillä on tietynlaista kypsyyttä ja naisilla on tapana viehättyä vanhemmista ja kokeneista miehistä. Parta onkin täydellinen lisä tällaisen miehen imagoon.

Lue myös: Rakastuminen ensisilmäyksellä on totta, tutkitusti

 

11. Parta symboloi viriiliyttä ja viisautta

Historiassa parta on yhdistetty puberteettiin ja miehisyyden alkamiseen. Kyky kasvattaa partaa viestii viisaudesta, kypsyydestä ja soveltuvuudesta jälkikasvun kasvattamiseen, mikä tietysti saa naishormonimme sekoamaan.

 

12. Parrakkaat miehet ovat mysteerisiä

Parrakas mies on todella itsevarma ja samalla sivistyneen oloinen. Hyvin siistitty parta voikin parhaimmillaan olla erittäin seksikäs ja mysteerinen osa miehessä.

Lue myös: Jos miehesi tekee näitä 9 asiaa, hänellä on suhde

 

13. Muut miehet kunnioittavat heitä

Parta herättää kunnioitusta muissa miehissä. Miehet haluavat kasvattaa partaa demonstroidakseen miehisyyttään. Parta nostattaa tietynlaisen alfauroksen statuksen, joka saa muut miehet katsomaan ylöspäin.

 

14. He ovat selvästi kärsivällisiä

Jos hän jaksoi kasvattaa partansa, on hänellä varmasti kärsivällisyyttä muissakin asioissa. Hän on viileä ja laskelmoiva, ei hätäinen ja ajattelematon; hän antaa kaikelle oman aikansa. Hän ymmärtää, että asiat sujuvat paremmin huolellisella otteella, ei nopealla ja huolimattomalla käsittelyllä.

Lue myös: 13 merkkiä siitä, että poikaystäväsi on täydellinen juuri sinulle

 

15. Parta huokuu sitoutuneisuutta

Parran kanssa eläminen ei ole pikkujuttu. Parrasta huolehtiminen edustaa samanlaista sitoutuneisuutta, kuin bikinirajoista huolehtiminen meillä naisilla. Partaa pitää trimmata, hoitaa ja käsitellä hellästi. Parrakas mies ei ole ihan mikä tahansa epäsiisti pummi. Hän on mies, joka on valmis huolehtimaan itsestään.

 

16. He eivät ole massatuotantoa

Parrakas mies on kaikkea muuta kuin tavanomainen. Parta kertoo, että mies on valmis olemaan erilainen ja kokeilemaan uusia asioita. Parrakas mies on spontaani ja seikkailunhaluinen.

Lue myös: Nämä 2 kysymystä ovat avain parempaan seksielämään

 

17. Parran voi koristella monella tapaa!

Parran kanssa voi tehdä käytännössä mitä tahansa. Sen voi koristella kukilla tai joulukoristeilla. Vaikka parran somistelu saattaakin olla maailman hipsterein asia, on se superhauskaa.

 

18. Parrakas mies muistuttaa Jeesusta

Parta saa kenet tahansa muistuttamaan hieman Jeesusta. Kuka ei kiihottuisi Jeesuksesta? (Ja jos hänellä ei ole vatsalihaksia, ajaa parta saman asian.)

Lue myös: 7 syytä miksi ihastut aina väärään mieheen

 

19. Parta on ajaton

Hän on aina klassinen. Kuten Ernest Hemingway, on poikaystäväsi ajaton tarina. Hän ei ikinä poistu muodin aallonharjalta ja hän edustaa aina hienostunutta arvokkuutta.

 

20. Heidän asunnoissaan on aina hoitoainetta

Seurusteletko oikeasti miehen kanssa, jonka luokse sinun ei aina tarvitse kärrätä hoitoainetta? Saanko hänet? Viimeinen asia, mitä haluan, on laukkuuni räjähtänyt hoitoainepullo, koska unohdin pestä hiukseni aamulla (oikeasti torkutin neljä kertaa).

 

Lähde: Elite Daily
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay