Totuus siitä miten miehet valitsevat vaimonsa

5.2.2021

Saatat olla uskomattoman seksikäs ja mahtava sängyssä. Saatamme harrastaa kanssasi seksiä aamuin illoin. Ja saatamme muistella sinua hellyydellä. Mutta se ei riitä naimaan sinua. Itse asiassa sillä on hyvin vähän, jos mitään, tekemistä asian kanssa.

Miehillä on yksinkertainen perustelu

Syy, miksi miehet menevät naisten kanssa naimisiin, löytyy makuuhuoneen ulkopuolelta. Mahdatko nyt miettiä, miten ihmeessä saisit hänet kosimaan? Yksinkertaista. Viemme vihille naiset, jotka tekevät meistä parempia miehiä.

LUE MYÖS: 19 syytä, jotka eivät pidä paikkaansa, miksi olet sinkku

Jalompi puoli tulee kyllä esille

Kaikki alkaa siitä, kun huomaamme automme olevan siistimpi ja asuntomme puhtaampi. Mutta sitten se menee syvemmälle. Jalompi puolemme tulee esiin ja haluamme pitää sinusta huolta.

Pienistä asioista tulee tärkeitä

Haluamme tietää, missä olet. Välitämme autosi kunnosta ja varmistamme, että sinulla on tarpeeksi bensaa. Pienistä asioista, joita emme koskaan edes ajatelleet, tulee äkkiä tärkeitä. Välitämme siitä, miltä sinusta tuntuu, emme vain siitä, miltä näytät. Naisena saatat ajatella: ”Kuulostaa mahtavalta! Miten saan tuon kaiken aikaan?” Totuus on, ettet voi tehdä mitään saadaksesi sitä aikaan. Mutta voit sallia sen tapahtuvan.

LUE MYÖS: 16 kysymystä itsellesi ennen kuin muutat rakkauden perässä

Syvempää kuin itseluottamus

Se on energiassa. Ensimmäinen ja tärkein asia on, että mies rakastaa naista, joka rakastaa häntä – mutta ei enempää kuin itseään. Jotkut kutsuvat sitä itseluottamukseksi, mutta se on jotain syvempää kuin pelkkä itseluottamus.

Olla sinut itsensä kanssa

Itseluottamus on jotain, mitä teet – itsensä rakastaminen on sitä, mitä olet. Toinen avainasia, joka rakentuu ensimmäisen päälle, on antaa rakkauden tapahtua: olet sinut itsesi kanssa ja tunnet olevasi huolehtimisen arvoinen – ei vain siksi, mitä teet, vaan siksi, mitä olet.

LUE MYÖS: 3 suurinta syytä miksi miehet pettävät

Rakkauden salliminen

Rakkauden salliminen tarkoittaa, että kun hän tarkistaa autosi, annat hänen tehdä sen. Kun hän haluaa tankata puolestasi, annat hänen tehdä sen – sen sijaan, että sanoisit pystyväsi siihen itsekin.

Mies tarvitsee mahdollisuuden

Jotta miehestä voisi tulla parempi mies, hän tarvitsee tilaa ja mahdollisuuden kasvaa. Lyhyesti sanottuna, mies nai naisen, jonka uskoo tekevän elämästä parempaa – ja mikä parasta, sinä annat sen tapahtua.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay