Jos miehesi tekee näitä 9 asiaa, hänellä on suhde

3.5.2020

Pettämistä on monissa eri muodoissa, mutta on pakko sanoa, että monet näistä on melko subjektiivisia. Jotkut ihmiset ajattelevat, että toisen miehen kanssa syömässä käyminen ei ole hyväksyttävää, ja että siinä on kyse vakavasta luottamuksen pettämisestä, kun taas toisten mielestä tällainen ajanviettäminen ei ole pettämistä.

Joka tapauksessa hyvä tapa määrittää törppö käyttäytyminen on miettiä itsekseen lausetta ”Hyväksyisitkö sinä tämän omalta puolisoltasi?” Jos vastaus on ei, kannattaa ehkä miettiä uudelleen tekojaan, eikö niin?

Kyllä, on hölmöä ajatella, että yksi ihminen voisi täyttää kaikki tunteelliset tarpeesi, ja voi myös olla, että vietät päivittäin paljon aikaa jonkun muun, kuin puolisosi kanssa, joka kiinnostaa sinua yhtä paljon (ns. työvaimo). Mutta jos alatte liian läheisiksi, vaikka ette harrastaisikaan seksiä, voit aiheuttaa melkoisia ongelmia terveelle, ensisijaiselle romanttiselle parisuhteellesi.

Jotkut ihmiset ovat sitä mieltä, että tunteita sisältävät suhteet ovat huomattavasti paljon vahingollisempia kuin fyysiset suhteet. Tämä on ihan tosi, ja tunteet saattavat rikkoa jotain huomattavasti enemmän kuin pelkkä fyysiseen kontaktiin perustuva suhde.

No, mitä aiot tehdä? Sinun tulee asettaa rajoja ennen, kun miehesi valitsee tämän tien. Näistä yhdeksästä merkistä voit päätellä, saattaako miehelläsi olla tunteita sisältävä salasuhde.

 

  1. Hänellä on oma soittoäänensä

Jos kyseessä on Bruce Springsteenin kappale, ja kaverisi on Bruce Springsteen, on homma ok. Muussa tapauksessa, älä päästä läpi. (Huom: kyseessä ei ole fyysinen suhde, mikäli hänen nimensä on puhelimessa oikealla nimellä.)

Lue myös: 13 merkkiä siitä, että poikaystäväsi on täydellinen juuri sinulle

 

  1. Heidän sisäpiirivitsit ovat loputtomia

Joo, sinulla voi olla sisäpiirivitsejä myös henkilöiden kanssa, jotka olet vasta tavannut, mutta voit kuitenkin selittää ne paremminkin kuin lauseella ”et kuitenkaan tajuaisi sitä.”

 

  1. Hän vertaa teitä keskenään

Vaikka hän sanoisi, että hän pitää jostain asiasta sinussa enemmän kuin tässä toisessa naisessa, ei välttämättä ole kovin hyvä asia, että te jaatte saman ajatuslohkon miehesi mielessä.

Lue myös: 12 syrjähyppyäkin pahempaa petosta parisuhteessa

 

  1. Hän kutsui sinua vahingossa toisen naisen nimellä

Ja jos kyseessä oli seksuaalinen tilanne, voit yhtä hyvin alkaa miettimään kuinka pistätte lusikat jakoon.

 

  1. Hän on erittäin kiinnostunut uudesta harrastuksesta/aktiviteetista

Aikuiset miehet eivät yhtäkkiä ja spontaanisti kiinnostu uudesta harrastuksesta, ellei se sisällä jotain vaarallista, esim. loukkaantumisen riskin tai jotain muuta todella siistiä.

Lue myös: 7 tapaa pitää avioliitto seksikkäänä ”tahdon” sanomisen jälkeen

 

  1. Hänen mielestään teistä voisi tulla erittäin hyvät ystävät

Ja sitten tekee kaikkensa, ettei näin pääsisi käymään. Aina kun teidän olisi tarkoitus tehdä jotain porukalla, jokin menee mönkään tai tilanne peruuntuu yms. Hän ei ole halua joutua vertailuun.

 

  1. Hänellä on negatiivisia mielipiteitä kolmannen osapuolen puolisovalinnoista

Hän haluaa tälle naiselle vain parasta… ja se joku saattaa olla sinun miehesi itse. Voi toisaalta myös olla, että joku osa hänestä haluaisi käydä kokeilemassa tätä naista, mutta hän tekee kaikkensa, ettei niin kävisi. Osoita hieman luottamusta.

Lue myös: Nämä 2 kysymystä ovat avain parempan seksielämään

 

  1. Hän on tuntenut tämän naisen alle viisi vuotta, ja kuvailee häntä sanoin ”kuin sisko.”

Epäile. Epäile suuresti.

 

  1. He ovat käyneet vaateostoksilla yhdessä

Eikä siis mitään Gina Tricotin -noutopaketin hakemista Siwasta. Ok, kyseessä ei ole ehkä sama kuin 69-asennon harrastaminen jonkun kanssa, mutta vaatteiden ostaminen on oikeasti todella intiimiä, etenkin kun ottaa huomioon kuinka monella on todellisia kehonkuvaongelmia.

Muista, yksikään näistä kohdista ei vaikuta pahalta yksinään. Mutta jos joudut laskemaan näitä kohtia yhteen, voit olla aika varma, että miehelläsi on suhde, ja se on tunteellisella tasolla.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Artikeklikuva / Pixabay