10 merkkiä joista tiedät, että ero kannatti

12.12.2020

Parisuhteen päättyminen mullistaa elämäsi monella tapaa. Joskus sen vaikutukset ovat ainoastaan postiivisia.  Tässä kymmenen merkkiä, joiden perusteella voit olla varma siitä, että ero kannatti.

 

1. Vahva itsetunto

Koet jälleen olevasi vahva oma itsesi. Kukaan ei enää kyseenalaista tekemisiäsi, vähiten sinä itse. Vaikka kumppanisi ei enää ole vierelläsi, et koe olevasi yksinäinen.

 

2. Vapaus

Olet vapaa kumppanisi määräysvallasta ja ainaisesta holhouksesta. Ehkä vielä haet omaa paikkaasi ja koet olevasi hieman hukassa sen kanssa kuka sinä olet yksilönä. Olet kuitenkin sanut oman elämäsi takaisin ja nautit täysin rinnoin vapaudestasi!

 

3. Oma aika

Koska viimeksi teit jotain ihan vain itseäsi ajatellen? Siitä on varmasti ikuisuus. Nyt on aika itsensä hemmottelulle ja omien salaisten unelmien toteuttamiselle. Lähde rohkeasti tutustumismatkalle itseesi.

 

4. Oma tavoitteet

Sinulla on nyt selkeä päämäärä elämässäsi ja tulevaisuus on mahdollisuuksia täynnä. Sinun ei tarvitse kysyä keneltäkään mielipidettä tai lupaa tavoitella haluamaasi.

 

5. Päätäntävalta

Sinulla on nyt yksin päätäntävalta siitä mistä arkesi koostuu: mitä valmistat ruuaksi, mitä ohjelmia katsot televisiosta tai ketä kutsut kylään. Parisuhteessa sinun täytyi aina joustaa ja taipua kumppanisi tahtoon. Nyt voit keskittyä tekemään niitä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi.

 

6. Nauru

Et muista, koska olisit viimeksi aidosti nauranut. Tuntuu, että parisuhteessasi toimi vain sarkasmi. Nyt sinulla on ystäviä, joiden kanssa huumori kukoistaa ja nauru raikaa.

 

7. Rauha

Koet edelleen ajoittain yksinäisyyttä. Olet kuitenkin löytänyt sisäisen rauhan, etkä ole jatkuvassa stressissä ja paniikissa. Suru on väistymässä ja haavat parantumassa.

 

8. Uuden oppiminen

Parisuhteessa tukeuduit liikaakin kumppaniisi. Nyt opit pitämään huolta itse itsestäsi ja olemaan yksin. Se voi tuntua aluksi pelottavalta, mutta opit vielä rakastamaan sitä.

 

9. Muutoshalukkuus

Olet valmis muuttumaan. Kasvaaksesi ihmisenä sinun täytyy välillä poistua mukavuusalueeltasi.Et missään nimessä halua palata takaisin yhteen, vaikka se pinnallisesti tuntuisi helpommalta.

 

10. Oma identiteetti

Aiemmin olit vain puolisosi jatke, osa ”teitä”. Nyt olet ”minä”, arvokas omana persoonanasi. Viihdyt yhä paremmin itsesi seurassa etkä tarvitse ketään voidaksesi nauttia itsestäsi.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: herway.net
Lähde: Pixabay.com