Saatko väristyksiä pelkästä kosketuksesta tähän kohtaan? – Vain joka kolmas nainen saa

15.5.2018

Yksi nainen kolmesta voi laueta pelkästä nännien stimuloinnista. Luit aivan oikein – pelkkä esileikki voi johtaa jumalaiseen laukeamiseen.

 

Nän*ien ja genitaalialueiden koskettely vaikuttavat täsmälleen samaan aivojen osaan

Rintasyöpäkirurgi Kristi Funk kertoi asiasta Lääkärit-sarjassa: “Joka kolmas nainen voi saavuttaa laukeamisen pelkästä nän*ien hyväilystä,” hän paljasti.

“Syy on siinä, että nännien ja genitaalialueiden hyväily vaikuttavat täsmälleen samaan aivojen osaan.” Testatakseen ilmiötä, asiantuntijat ovat ottaneet aivokuvia naisilta, joiden nän*ejä ja genitaalialueita on stimuloitu eri aikaan.

Tutkimuksessa havaittiin aivojen aktivoituvan täsmälleen samasta kohdasta riippumatta siitä, hyväiltiinkö kulloinkin nännejä vai vaginaa.

 

Lue myös: 10 vinkkiä, joiden avulla saat saat kunnon ilotulituksen fyysisesti

 

Nän*ien hyväily voi olla hauska tapa saavuttaa huippu

On tärkeää huomata, että jotkut naiset laukeavat paljon helpommin kuin toiset.

Nän*ien merkityksen ymmärtäminen voikin tehostaa asioita makuuhuoneessa mukavasti. “20 prosenttia naisista ei ole ikinä kokenut laukeamista – nän*istimulaatio voisi olla ratkaisu ongelmaan ainakin joidenkin kohdalla,” Tohtori Funk lisää.

Asiantuntija Pam Spurrin mukaan nän*ien hyväily voi olla hauska tapa saavuttaa huippu. “Nän*it voivat olla erittäin herkkiä,” hän kertoi The Sun-lehdelle.

“Hermosto kattaa koko kehon ylhäältä alas, ja kun nännejä stimuloidaan, voi se tuntua ihanalta myös jalkojen välissä. Joidenkin naisten kohdalla tämä johtaa täydelliseen laukeamiseen.”

”Voit pyytää kumppaniasi kokeilemaan ”pyörittele ja töki”-tekniikkaa eli kielen pyörittelyä nän*in ympärillä, jota seuraa hellä nännin tökkiminen.”

 

Lue myös: 5 Syytä miksi et saavuta hekuman huippua – ja miten voit sen saada

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Thesun.co.uk
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Rakicevic Nenad