10 vinkkiä, joiden avulla saat elämäsi parhaat orgasmit

26.10.2016

Ekspertit kertovat 10 eri tekniikkaa, jotka auttavat sinua saamaan tunteen, että vietät joulua vaikka keskellä kesää.

 

1. Muista masturboida

Itsesi kosketteleminen voi auttaa sinua ymmärtämään täysin, mistä pidät ja mistä et pidä seksistä partnerisi kanssa. ”Kun opettelet tuntemaan oman kehosi ja juuri sen paineen sekä kitkan joka tuntuu juuri sinusta hyvälle, pystyt asettamaan raamit mielihyvällesi ja voit saada orgasmin seksin aikana,” kertoo seksiterapeutti ja lisensoitu avioliitto- ja perheterapeutti Ian Kerner, Ph.D., sekä She Comes First teoksen kirjoittaja.

 

2. Fantasioi ilman syyllisyyden tuntemista

Fantasiat voivat auttaa sinua unohtamaan päivän ahdistukset ja ne saavat sinut tuntemaan itsesi estottomammaksi sekä kotoisammaksi nauttiessasi Jessica O’Reilly, Ph.D., Astrogliden seksi- ja parisuhdeasiantuntia sanoo. ”Seksiaktin miettiminen ei tarkoita, että haluat tehdä sitä oikeassa elämässä, ja muista kuin partnerista fantasiointi ei ole pettämistä.” hän lisää.

Kerner on samaa mieltä. ”Älä aliarvioi henkisen kiihottumisen voimaa”, hän vahvistaa. Jos et ole varma mikä saa sinut hyrräämään, O’Reilly suosittelee lukemaan Literotica.com sivustoa saadaksesi inspiraatiota.

sex1

 

3. Vaadi esileikkiä, jotta voit kiihottua hämärän rajamaille asti

Esileikki mahdollistaa kehoasi saamaan parhaan mahdollisen orgasmin. ”Jotta orgasmi voisi tulla, kahden asian tulee tapahtua samanaikaisesti”, sanoo Kerner. Yksi on vasekongestio, eli verenvirtaus genitaaleihin, ja toinen on myotonia, eli lihasjännitys”, hän selittää. ”Voit joko saavuttaa nämä molemmat asiat minimalistisessa muodossa pienen orgasmin, tai voit kokeilla viedä itsesi reunan yli saadaksesi vielä enemmän verenvirtausta ja lihasjännitystä kuin normaalisti.”

Kun käytätte tarpeeksi aikaa kiihottumiseen, annat kehollesi mahdollisuuden maksimoida hyvän olon prosessin. Tuo ylimääräinen verenkierto nostaa herkkyyttä, ja mitä herkemmässä tilassa lihaksesi ovat, sitä suuremmalla todennäköisyydellä koet suuren vapautumisen tunteen orgasmin aikana. Kerner ehdottaa, että sinun tulisi ajatella koko kehosi yhtenä suurena erogeenisenä alueena sen sijaan, että hyppäisitte joka kerta pikapanolle.

 

4. Opettele hiukan itsekyyttä – eikä ainoastaan sängyn puolella

”Monet meistä ovat huomattavasti huolestuneempia partnerimme tyydyttämisestä kuin omasta tyytyväisyydestämme”, sanoo O’Reilly. ”Kun opettelet hyväksymään avun tai tyydytyksen myös makuuhuoneen ulkopuolella, koet miellyttävämmäksi nautinnon vastaanottamisen myös seksin aikana, partnerin kanssa”.

Hän suosittelee kokeilemaan esimerkiksi nopean hieronnan pyytämistä partnerilta ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään takaisin, opettele hyväksymään apu jonka muut sinulle tarjoaa, ja opettele sanomaan ei, kun joku pyytää jotain sellaista, jonka koet epämiellyttäväksi (ja oikeasti sellaisessa tilanteessa, että haluat sanoa ei, emme suinkaan halua luoda hirviötä). ”Kun opettelet ottamaan vastaan apua, tukea sekä nautintoa, voit saada parempia orgasmeja”, sanoo O’Reilly.

sex2

 

5. Etsi missä klitoriksesi tarkalleen sijaitsee

Kerner kutsuu klitorista ”naisen orgasmin voimapesäkkeeksi”, ja hyvästä syystä. ”Ajattele klitorista sytykkeenä, joka saa nuotiotulen liehumaan”, hän sanoo. Tämän lisäksi O’Reilly kertoo myös, että ”Tutkimukset osoittavat, että lesbot saavat enemmän orgasmeja kuin naiset, jotka harrastavat seksiä miesten kanssa, joka osoittaa, ettei penis-vaginassa ole ainoa tapa saada orgasmia”.

Vaikka monet naiset tarvitsevat suoran klitorisstimulaation päästäkseen orgasmiin, se voi tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. Selvitä, mitä se tarkoittaa sinulle, ja tämän jälkeen varmista, että partnerisi puhaltaa kanssasi samaan hiileen. ”Vaikka olisittekin yhdynnässä, voit kurottautua ja hieroa klitoristasi sormilla tai vibraattorilla”, O’Reilly sanoo. On myös mahdollista, että välillä klitoriksesi haluaa vähemmän stimulointia – opettele kuuntelemaan sitä.

 

6. Älä keskity ainoastaan klitorikseen – muista huomioida myös häpykumpu

O’Reilly ehdottaa, että stimuloisit myös häpykumpuasi. ”Tämä alue häpyhuulien yläpuolella on suorastaan sitä varten, että se auttaisi sinua nauttimaan orgasmista”, hän sanoo. ”Kun hankaat sitä – joko käsilläsi tai partnerisi häpykumpua vasten, riippuen missä asennossa olet – stimuloit huppua, joka on klitoriksen päällä”. Tämä saattaa aiheuttaa silittävän/hierovan liikkeen, joka vastaa samaa asiaa, kuin tekisit käsitöitä penikselle. Häpykummun lisäksi kannattaa myös ottaa huomioon häpyhuulet.

 

7. Ota G-piste käsittelyyn

Monet tutkijat uskovat, että paljon puhuttu G-piste on itseasiassa klitoriksen sisäinen jatke, mutta oikeastaan ainoa millä on merkitystä, on se, että joillakin ihmisillä sen stimulointi aiheuttaa hyvää oloa. Helpoin tapa päästä tähän nautintoon on työntää etusormi (tai pyytää partneria työntämään) emättimeen muutaman sentin verran, kämmen ylöspäin, ja pyöräyttämään sormea viettelevällä sulavalinjaisella liikkeellä.

”Yhdistämällä klitorisstimuloinnin G-pistestimulointiin, voit saada tunteen orgasmien sekoittumisesta,” sanoo Kerner. Saattaa aluksi tuntua oudolta yhdistää näitä stimulointeja, mutta mikäli kiinnostuit, muista, että harjoitus tekee mestarin.

sex3

 

8. Vaihda seksiasentoja

”Jos normaalisti harrastat seksiä ollen selälläsi, käänny vatsallesi saadaksesi eri tuntemuksia”, O’Reilly ehdottaa. Hän myös kertoo, että vuonna 2011 julkistettiin pien tutkimus Journal of Sex Medicine -lehdessä, jossa käytettiin MRI-mielikuvitusta mielenkiintoisin tuloksin: “Tutkimukset osoittavat, että klitoriksesta ja G-pisteestä saatavat nautinnot eroavat toisistaan”, hän selittää. Toisenlaisten seksiasentojen kokeileminen saattaa muuttaa keinoa saavuttaa orgasmi, ja tämä saattaa jopa parantaa sinun nautintoasi.

 

9. Älä turhaan ujostele lelujen tai käsien käyttämistä seksin aikana

Tämä voi olla avain “mikä maa mikä valuutta”-tyyppisiin orgasmeihin, mutta saatat olla pelätä näiden käyttämistä partnerin kanssa. ”Voit käyttää vibraattoria seksin aikana ilman, että seksi riippuu siitä”, sanoo Kerner.

Yksi tapa saada molemmat tuntemaan olonsa mukavaksi, on aloittaa käyttö ennen kuin yhdyntä alkaa, jos sitä on tarjolla, ja voit käyttää lelua myös partneriisi näyttääksesi miten se toimii (erityisen helpottavaa etenkin, jos harrastat seksiä miehen kanssa). Voitte myös käyttää tärisevää penisrengasta tai pariskuntien vibraattoreja, jotta parisi tuntee olevansa enemmän mukaan touhussa.

 

10. Ja viimeisenä, harjoita lantionpohjalihaksiasi

Olemme sanoneet tämän aiemminkin, ja sanomme sen myös nyt: Lantionpohjalihakset ovat tärkeät lihakset, joiden kuntoa suurin osa naisista unohtaa pitää yllä. Kegel-harjoitukset parantavat lantionpohjalihaksia, joka saattaa johtaa parempiin orgasmeihin. Täältä löytyy oikea tapa tehdä Kegel-harjoitukset, sekä muutamia vinkkejä ja ohjeita, joita säännöllisesti noudattamalla voit saada lantionpohjastasi vahvemman.

LUE LISÄÄ: SEKSI & ROMANTIIKKA UUTISIA

 

Lähde: Self.com

Artikkelikuva: Pixabay

Sisältökuva 1: Pixabay

Sisältökuva 2: Pixabay

Sisältökuva 3: Pixabay