Saatko orgasmin pelkästä kosketuksesta tähän ruumiinosaan? – Vain joka kolmas nainen saa

15.5.2018

Yksi nainen kolmesta voi saada orgasmin pelkästä nännien stimuloinnista. Luit aivan oikein – pelkkä esileikki voi johtaa jumalaiseen orgasmiin..

 

Nännien ja genitaalialueiden hyväily vaikuttavat täsmälleen samaan aivojen osaan

Rintasyöpäkirurgi Kristi Funk kertoi asiasta Lääkärit-sarjassa: “Joka kolmas nainen voi saavuttaa orgasmin pelkästä nännihyväilystä,” hän paljasti.

“Syy on siinä, että nännien ja genitaalialueiden hyväily vaikuttavat täsmälleen samaan aivojen osaan.” Testatakseen ilmiötä, asiantuntijat ovat ottaneet aivokuvia naisilta, joiden nännejä ja genitaalialueita on stimuloitu eri aikaan.

Tutkimuksessa havaittiin aivojen aktivoituvan täsmälleen samasta kohdasta riippumatta siitä, hyväiltiinkö kulloinkin nännejä vai vaginaa.

 

Lue myös: 10 vinkkiä, joiden avulla saat elämäsi parhaat orgasmit

 

Nännien hyväily voi olla hauska tapa saavuttaa kliimaksi

On tärkeää huomata, että jotkut naiset saavat orgasmin paljon helpommin kuin toiset.

Nännien merkityksen ymmärtäminen voikin tehostaa asioita makuuhuoneessa mukavasti. “20 prosenttia naisista ei ole ikinä kokenut orgasmia – nännistimulaatio voisi olla ratkaisu ongelmaan ainakin joidenkin kohdalla,” Tohtori Funk lisää.

Seksiasiantuntija Pam Spurrin mukaan nännien hyväily voi olla hauska tapa saavuttaa kliimaksi. “Nännit voivat olla erittäin herkkiä,” hän kertoi The Sun-lehdelle.

“Hermosto kattaa koko kehon ylhäältä alas, ja kun nännejä stimuloidaan, voi se tuntua ihanalta myös jalkojen välissä. Joidenkin naisten kohdalla tämä johtaa täydelliseen orgasmiin.”

”Voit pyytää kumppaniasi kokeilemaan ”pyörittele ja töki”-tekniikkaa eli kielen pyörittelyä nännin ympärillä, jota seuraa hellä nännin tökkiminen.”

 

Lue myös: 5 Syytä miksi et saa orgasmia – ja miten voit sen saada

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Thesun.co.uk
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Rakicevic Nenad