5 ovelaa tapaa selvittää, mistä miehesi TODELLA fantasoi

5.2.2020

Toisen ymmärtämiseen makuuhuoneessa kestää kuukausia. Toisen ymmärtämiseen suhteessa kestää vuosia. Ja sitten on vielä sen selvittäminen, miten puhua seksuaalisista fantasioista.

Voit lukea tuhansia artikkeleita, voit katsoa Sinkkuelämä-uusintoja, voit testata miehesi kuoliaaksi, voit, voit kuluttaa tuhansia euroja terapiaan… TAI… Voit vain puhua heille! Syvällinen konsepti, eikö? Mutta, toisen salaisten seksifantasioiden kysyminen voi olla sama kuin kysyisit joltain tuntemattomalta heidän pankkikorttinsa tunnuslukua. Et todennäköisesti saa rehellistä vastausta.

Kun aloitamme uuden romanssin, paras tapa tutustua toiseen on kysyä kysymyksiä. Mitä teet työksesi? Mikä on lempielokuvasi? Noissa hienosti muotoilluissa kysymyksissä, joita käytämme toisten ymmärtämiseen, on paljon piilotettua tietoa.

Joten tässä on VIISI yksinkertaista, ovelaa (mutta viatonta) tapaa alkaa tunnustella kumppanisi salaisia seksuaalisia fantasioita, saada teidät yhdessä puhumaan seksistä ja ohittaa vaivaantuneisuus:

 

01. Kysy ”Mikä oli ensimmäinen asia, jonka muistat kiihottaneen sinua seksuaalisesti?”

Tämä kuulostaa oudolta, mutta tämän kysyminen saattaa auttaa ISOSTI sen ymmärtämisessä, mistä naruista kumppaniasi pitää vetää seksuaalisesti. Esimerkiksi, minulla oli kerran poikaystävä, joka myönsi, että kun hän oli nuori, hänen pakkomielteensä oli TV:n aamujumpat. 30 vuotta myöhemminkin, hän sai väristyksiä aerobicista ja kokovartalotrikoista. Ota näistä selvä.

Lue myös: 13 merkkiä siitä, että poikaystäväsi on täydellinen juuri sinulle

 

02. Selvitä, mihin aikaan päivästä (ja missä olosuhteissa) kumppanisi yleensä kiihottuu eniten

Elämä voi olla hektistä. On tarpeeksi vaikeaa yrittää täsmätä aikatauluja, joten on hyvä ymmärtää, milloin olette molemmat eniten ’sillä tuulella’. Aamulla vai illalla? Kun hän on tylsistynyt töissä vai kun näette ensimmäiseksi kotiin palattuanne? Sinun täytyy tietää! Selvitä, milloin hän on pirteimmillään ja ala silloin kysellä, mikä häntä kiihottaa. (Hän saattaa olla valmiimpi vastaamaan.)

Lue myös: Jos miehesi tekee näitä 9 asiaa, hänellä on suhde

 

03. Jos seksifantasiat ovat liian noloja ottaa esille, vuokraa leffa

Helpoin esimerkki on 50 Shades of Grey. Ei ehkä paras tosielämän esimerkki oikeista sitomisleikeistä (tai näyttelemisestä), mutta mikä sen parempi tapa aloittaa keskustelua BDSM-leikeistä jonkun kanssa? Etsi elokuva, jossa näytetään sitä, mikä sinua kiihottaa (tai epäilet miestäsi kiihottavan), pidä sormesi pysäytys-näppäimellä, ja anna elokuvan toimia seksuaalisena jäänmurtajana välillänne.

Lue myös: 21 asiaa, joita sinun ei tulisi murehtia harrastaessasi seksiä

 

04. Tee seksifantasiasta kiroilupurkin vastine

Koita tätä harjoitusta kumppanisi kanssa. Kysy häneltä – jos teillä olisi ’seksikkäiden ajatusten’ laatikko, johon voisitte sujauttaa salaisen toiveen paperinpalalle kirjoitettuna aina, kun sellainen tulee mieleen, olisiko laatikkonne… a) Pölyinen b) Puolitäysi c) Tarpeen vaihtaa isompaan, jotta kaikki saa mahtumaan?

Seuraava askel on tehdä laatikko (ja piilottaa se lapsile) ja täyttää se ehdotuksilla, jotka saavat miehesi ajattelemaan, mitä hän todalla haluaisi. Se on epäsuora ja erittäin tehokas tapa luoda seksuaalista odotusta.

Lue myös: Tiedemiehet paljastivat paremman seksielämän salat

 

05. Etsi tapoja madaltaa ’seksipuhe’-estojasi

Emmekä tarkoita vain humaltumista. Oletko koskaa laulanut karaokea? Hypännyt laskuvarjolla? Benji-hypännyt? Ensimmäisen kerran, kun teet mitään noista, se on KAUHEAA. Mutta kymmenenteen kertaan mennessä, siinä ei ole mitään uutta.

Seksistä puhuminen on SAMA juttu. Tee ensimmäinen liike julkisella paikalla. Kuiskaa jotain tuhmaa hänen korvaansa. Kerro hänelle, että haluat hänet täydessä ravintolassa. Näyttääksenne toisillenne, että olette valmiita nostamaan tasoanne sanoin ja teoin, ja saadaksenne pyörän pyörimään.

Lue myös: Orgasmin 6 yllättävää kauneushyötyä

 

HUOM. Tärkeintä on löytää hyvä tapaa aloittaa keskinäinen keskustelu siitä, mitä kumpikin todella haluaa seksistä

Kysy seksikkäät kysymykset. Anna omat seksikkäät vastauksesi. Älä tuomitse. Älä epäröi. Kysy ja KUUNTELE. Älä kuluta enää yhtään päivää huolehtien siitä, onko miehesi tyytyväinen sängyssä vai ei. Jos sinulla on rohkeutta kysyä, tiedät varmasti, eikä hän lakkaa koskaan kiittämästä sinua siitä, että kysyit.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Artikeklikuva / Pixabay