Hyvinvointia ja tuloksia oikeanlaisen ravinnon kautta – katso mitä suuhusi laitat

17.2.2019

Sillä on paljon väliä mitä ravintoa suuhusi laitat. Tämän päivän kiireinen elämä/maailma vie usein mennessään ja ravintopuoli jää usein vähäiselle huomiolle. Siksi usein saattaa väsyttää ja energiatasot ovat alhaalla.

Ihminen on kokonaisuus, koostumme pienistä palasista. Jos jokin palanen puuttuu, emme pysty toimimaan kunnolla. Yksi tärkeimpiä palasia on ravinto. (Tutustu tavoitteidesi ja toiveidesi mukaiseen ruokavaliopakettiin täällä: Ruokavaliopaketti by Laura hotti)

 

Rakkaudesta ravintoon

Minulle ravinto on hyvin tärkeää, yksi tärkeimmistä asioista, kun puhutaan hyvinvoivasta ja terveestä elämästä. Se että saamme ravintoa tarpeeksi päivän aikana ja että ravinto on koottu oikeista asioista, on hyvin tärkeää.  Ravinnon kautta pystymme vaikuttamaan omaan energia tasoon, pystymme tekemään paljon enemmän asioita omassa arjessamme ja olemaan tuotteliaampia.

Väsyttääkö sinua usein? Turvottaako tai onko vatsasi kanssa jatkuvasti ongelmia? Vaivaako uniongelmat öisin? Onko painoa kertynyt viimeisen vuoden aikana, vaikka omasta mielestä syötkin riittävästi? Jos vastasit kyllä, uskon että ravinto puolessasi on asioita, joita voisi kehittää. (Tutustu sinulle räätälöityyn ruokavaliopakettiin täällä – Laura Hotin sivuilla)

 

Millainen on hyvä ja sinulle sopiva ruokavalio?

Tällä hetkellä verkko on täynnä paljon tarjontaa. Ruokavalioita & treeniohjelmia myydään joka kanavassa. Mutta mistä sitten tietää mistä olisi hyvä ostaa ruokavalio ja onko ruokavalio sitten varmasti itselle sopiva?

Hinta: Jos ruokavalio maksaa 29 €, se harvemmin on sinulle tehty. Sama ruokavalio löytyy sadoilta muilta ihmisiltä. Yleensä räärälöidyn ruokavalion hinnat menee 79-200 € hintahaitarissa, kun tekijänä on oikea ammattilainen. Tähän hintaan usein kuuluu ruokapäiväkirjan pitäminen ja palautteen antaminen. Laadusta kannattaa maksaa.

Jos sinulla on ruoka-aine allergioita tai sairauksia, kuten: diabetes, IBS, keliakia yms. silloin on ainakin tärkeää saada itselle sopiva ruokavalio, jossa on kaikki ravinto-aineet, jotka tukevat omaa hyvinvointia. (Tutustu monipuoliseen ja tehokkaaseen ruokavaliopakettiin täällä – Laura Hotin sivuilla)

 

Räätälöidyn ruokavalion turva

Onko sinulle koskaan tehty ruokavaliota, jossa on huomioitu kaikki sinun toiveesi, tavoitteesi, allergiasi ja inhokkisi? Tälläinen ruokavalio toimii.

Henkilökohtaisella, monipuolisella ruokavaliolla harvemmin tulee seinä vastaan ja matka kohti tuloksia tuntuu kivalta ja sujuvalta.

Mielestäni ruoka on hyvää ja elämä on kivaa. Elämästä ja myös ruoasta pitää pystyä nauttimaan. Siksi se on tärkeää rakentaa itselle sopiva ruokavalio, josta löytyy iloa omassa arjessa.

 

Räätälöity ruokavaliopaketti

Sisältää: Räätälöidyn monipuolisen ruokavalion, jossa mukana on erilaisia vaihtoehtoja ja reseptejä. Esim. 5 aamupalavaihtoehtoa, 5 lounasvaihtoehtoa/päivällisvaihtoehtoa, välipalavaihtoehtoja ja helppoja iltapalavaihtoehtoja.

Ruokavalio räätälöidään tavoitteen ja toiveiden mukaan. Ruokavaliota rakentaessa huomioidaan myös allergiat tai inhokit, jos sellaisia on. Ruokavaliosta tehdään sellainen mikä soveltuu esim. kiireiseen arkeen, vuorotyöhön tai vaikka koko perheelle – Helppoa, nopeaa, maistuvaa ja eikä ruoka maksa maltaita.

Hyödyt: Saat sellaisen ruokavalion, joka on tehty juuri sinulle. Ruokavalion, jota on kiva noudattaa ja jolla tulee tuloksia. Opit ravinnon perusteet ja pystyt myös myöhemmin rakentamaan itsellesi sopivia ruokavaihtoehtoja. Ei turhia mittailuja. Kotiruokaa terveellisten vaihtoehtojen kera.

Räätälöity ruokavalio-paketti sisältää

  • Ravintovalmennuksen parhaat palat (arvo 250€)
  • Henkilökohtaisen, räätälöidyn, monipuolisen ruokavalion, joka maistuu myös koko perheelle!
  • Ruokapäiväkirjan, jolla saat selkeyttä omiin ruokailu tottumuksiin.
  • Tietoa vitamiineista ja veden juonnista
  • Vinkkejä hyvinvointiin

Ja jotta saat mahdollisimman hyviä tuloksia, saat EXTRANA

  • Tehokkaan HIIT-treenipaketin
  • Herkullisen ”Lauran vegemaailma!”-reseptipankin

Tällä paketilla pääset kohti juuri niitä tavoitteita, joista olet haaveillut!

Hinta 79 € – TILAA RUOKAVALIOPAKETTI: TÄÄLTÄ

 

Lue lisää: terveys & hyvinvointi uutisia

Kirjoittaja:

Olen Laura Hotti, 33-vuotias muutosvalmentaja Espoosta. MInulla on laaja ammattitaito hyvinvoinnin ja itsensä kehittämisen eri osa-alueilta. Olen ammateiltani LCF Life Coach, Personal Trainer, Ravintovalmentaja ja olen työskennellyt monta vuotta kauneudenhoitoalalla. Näen ihmisen kokonaisuutena. Jos jokin palanen puuttuu, emme pysty toimimaan kunnolla. Kaikki lähtee omasta hyvinvoinnista. Anna itsellesi siivet.