Horoskooppi kertoo: tällaisen miehen kanssa et sovi yhteen

11.5.2022

Osaat itsekin jo varmasti hyvin pitkälti arvioida, millaista miestä etsit ja millainen mies sinulle sopii. Mutta tiedätkö, minkälainen uros on kaikkea muuta kuin sinulle sopiva? Jos et, niin ole huoleti. Lue edeltä, mitä horoskooppisi kertoo asiasta:

Oinas (Maalis 21 – Huhti 19)

Vihaat olla laiska, mutta vielä enemmän vihaat tapailla ihmistä, jolla ei ole lauantaisin aikomustakaan tehdä mitään muuta kuin laiskotella. Sinä sen sijaan haluaisit viettää viikonloppusi vauhdikkaasti tehden asioita, joita arkena et ehdi ajanpuutteessa tehdä.

Joten, jos suunnitelmissasi on mennä sushille ja elokuviin, kun taas mielitettysi olisi mieluummin kuudetta viikonloppua putkeen kotona sisätiloissa, tiedätkin varmaan, ettei tämä suhde tule toimimaan.

 

Härkä (Huhti 20 – Touko 20)

Härkänä rakastat kaikkea lemmiskelyä ja imelää rakkaudenosoittelua, jotka saa toiset ihmiset pyörittelemään silmiään. Odotat kuitenkin kumppaniltasi yhtäläistä romanttista mieltä. Jos siis huomaat, että mielitettyäsi kiinnostaa huomattavasti enemmän hän itse kuin sinä, tiedät, ettei kaikki ole aivan hyvin.

Sinua ei haittaa, vaikka kumppanisi haluaisikin näyttää hyvältä ennen ulos menemistä, mutta jos hän suutelee mieluummin omaa peilikuvaansa kuin sinua, ei suhteellanne ole tulevaisuutta.

 

Kaksoset (Touko 21 – Kesä 20)

Haluat pitää ohjat käsissäsi, joten tarvitset myös vahvaluontoisen miehen itsellesi. Rakastat ajatusta, jossa saisit hallita kotikaupunkiasi miehesi kanssa yksinvaltiaina.

Olet ekstrovertti, joten tulet todennäköisesti löytämään kumppanisi jostain muualta kuin kirjastoista tai kahviloista. Viimeinen ihminen, jonka kanssa haluat olla, on joku ujo mies, joka vaikuttaa mysteeriseltä, mutta on oikeasti vain seinäruusu.

Et vihaa mitään muuta niin paljoa, kuin sitä, että joutuisit ruinaamaan kumppaniasi lähtemään edes yhdelle drinkille perjantai-iltana.

 

Rapu (Kesä 21 – Heinä 22)

Mielestäsi täydellinen parisuhde on sellainen, jossa asut prinssisi kanssa linnassa ikuisesti – haluat sitoutua ajoissa. Suunnittelet häitäsi jo pienenä – tarvitset siis vierellesi kumppanin, joka haluaa myös sitoutua ajoissa.

Sinun tulee ehdottomasti vältellä pelurimiehiä, jotka eivät välitä sinusta, tunteistasi tai prinsessalinnastasi. He haluavat vain päästä pöksyihisi ja flirttailla. Älä takerru tällaisiin miehiin, sillä heistä voi olla mahdotonta päästä eroon.

 

Lue myös: Näin horoskooppimerkkisi määrittelee seksielämäsi

 

Leijona (Heinä 23 – Elo 22)

Haluat olla jatkuvasti huomion keskipisteenä ja saada lahjoja sekä huolenpitoa. Tiedät, että sinulle sopii parhaiten parisuhde, jossa läheisyyttä annetaan jatkuvasti puolin ja toisin. Etsi siis mies, joka on valmis palvomaan sinua kaikin mahdollisin tavoin.

Älä sen sijaan iske silmääsi miehekkäisiin miehiin, joiden aika kuluu peilin edessä ihastelemassa omia lihaksiaan. Tarvitset rakkautta ja huolenpitoa, mutta itsekkäiltä ja itserakkailta miehiltä et sitä saa.

 

Neitsyt (Elo 23 – Syys 22)

Neitsyet ovat järkeviä ja käytännöllisiä, minkä takia he usein tekevätkin hyviä valintoja parisuhde-elämässä. Teet harvoin virheitä, mutta jos ihastut romantikkomieheen korviasi myöten, voi olla, että kaikki muut tärkeät asiat elämässäsi jäävät taka-alalle. Tiedät, että parisuhde vie aikaa, mutta romantikkoon takertuminen voi ajaa sinut kurimukseen.

Romantikon kanssa elämä on pyörremyrskyä. Et ehdi ottamaan itsellesi aikaa harkitaksesi oikeita valintoja, sillä heti, kun romantikkomiehesi saa jonkun idean päähänsä, hän toteuttaa sen välittömästi. Tarvitset vierellesi itsesi kaltaisen fiksun ja käytännöllisen ihmisen, et toivotonta romantikkoa.

 

Vaaka (Syys 23 – Loka 22)

Olet kaveripiirisi sovittelija, sillä osaat lopettaa riitoja ja sopia asioita ennen kuin ne muuttuvat verisiksi. Ystäväsi eivät välttämättä aina osaa sanoa sitä, mutta he arvostavat rauhallisuuttasi.

Kun taas etsit rakkautta, haluat löytää ihmisen, jonka kanssa voit keskustella. Tiedät, ettei parisuhde voi toimia jollet voi kommunikoida kunnolla kumppanisi kanssa.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun tulee välttää mietteliäitä miehiä, jotka pitävät ajatuksensa mielellään itsellään. Kun tulee aika keskustella tunteista tai riidellä, kumppanisi tulee ymmärtää sinun tapasi käsitellä asioita.

Jos hän pelkää loukkaavansa tunteitasi tai pysyttelee hiljaa, suhteenne ei voi toimia. Sinun tarvitsee joskus huutaa ja kiljua ilmaistasi rakkautesi, ja kumppanisi tulee pystyä samaan.

 

Skorpioni (Loka 23 – Marras 21)

Sinut tunnetaan mysteerisenä naisena, joka saa miehet arvuuttelemaan todellista persoonaasi. Se voi tuntua hauskalta kissa ja hiiri- leikiltä, mutta sinä et kaipaa hiirtä elämääsi.

Jos asiat muuttuvat vakavaksi hiiren kanssa, et voi tietää, onko mies kanssasi siksi, pitääkö hän sinusta vai kiehtooko häntä vain ainainen soutaminen ja huopaaminen.

Jos taas löydät vierellesi toisen mysteerisen ihmisen, se voi tuntua aluksi hyvältä. Pitkässä juoksussa kahden mysteerisen ihmisen suhde johtaa kuitenkin usein liiallisiin salaisuuksiin, valheisiin ja stressiin.

 

Jousimies (Marras 22 – Joulu 19)

Jousimiehenä olet optimistinen, huoleton ja upea nainen; nautit itsenäisyydestä ja narujen vetelemisestä elämässäsi. Joten, kun etsit itsellesi miestä, tarvitset jonkun, joka tekee olosi turvalliseksi ja rakastetuksi ilman liiallista takertumista.

Samalla tarvitset kumppanin, joka haluaa pitää laillasi hauskaa ja etsiä jännitystä. Jos sinun tekee mieli lähteä viikonlopuksi lomalle, hänellä on jo laukut pakattuna valmiina.

 

Lue myös: Näin voitat väittelyn horoskooppimerkkisi perusteella

 

Kauris (Joulu 20 – Tammi 19)

Haluaisit laittaa elämäsi kuntoon ja olla varma tulevaisuudestasi. Et jaksaisi ainaista murehtimista rakkaudesta, rahasta, urasta ja muusta roskasta. Mutta elämä ei toimi niin. Haluatkin sen sijaan olla vastuussa kaikista elämäsi osa-alueista, mukaan lukien parisuhteista.

Mitä tulee rakkauteen, tiedät mitä haluat. Haluat miehen, joka myös tietää mitä tekee ja tuntee samalla tavalla.

Sinulle ei sovi kapinalliset tai vapaamieliset ihmiset; tarvitset jonkun, joka suhtautuu vakavasti elämään, tulevaisuuteen ja myös sinuun. Jos miehesi välittää vain hauskanpidosta ja aikatauluttomuudesta, heivaa hänet.

 

Vesimies (Tammi 20 – Helmi 18)

Mielestäsi vesilasi on aina puoliksi täynnä, ei puoliksi tyhjä, ja haluat vierellesi ihmisen, joka ajattelee samalla tavalla. Tiedät, että voit saavuttaa ihan mitä tahansa elämässä, jos vain teet töitä sen eteen. Tarvitsetkin kumppaniksesi tsemppaajan, joka on aina valmis tukemaan sinua unelmissasi ja projekteissasi.

Olet itsenäinen ihminen, joka suhtautuu parisuhteeseen keinona yhdistyä johonkuhun ilman liiallista riippuvuutta toisesta. Kumppanillasi tulee siis myös olla omat tavoitteensa elämässä.

Tiedätkin varmaan jo, ettei sinulle todellakaan sovi mies, jota ei kiinnosta elämänhallinta, joka tyytyy vallitsevaan tilanteeseen ja ylipäätään suhtautuu laiskalla asenteella kaikkeen.

 

Kalat (Helmi 19 – Maalis 20)

Autoit sitten kavereitasi tai kumppaniasi, iloitset aina, kun saat tehtyä toiset ihmiset iloisiksi omalla kontribuutiollasi. Annat aina aikaa muille, vaikka se tarkoittaisikin omien tarpeidesi laiminlyömistä. Mitä tulee rakkauteen, tarvitset jonkun, joka osaa arvostaa ponnistelujasi ja vaivannäköäsi.

Mies, ketä sinun tulee välttää kaikin mahdollisin keinoin, on sellainen tunteeton ääliö, jota ei kiinnosta mitä teet vapaa-ajallasi. Häntä kiinnostaa vain se, että pidät hänestä huolta. Saatat suhtautua häneen eräänlaisena projektina, jonka voit korjata, mutta niin asia ei ole. Hän haluaa vain käyttää sinua hyväkseen ja mikä pahempaa, pahoittaa mielesi.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Yourtango.com
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Mubariz Mehdizadeh