7 miestyyppiä, joiden kanssa naisten ei koskaan tulisi mennä naimisiin

20.7.2017

Etsiessäsi unelmiesi miestä tulet kohtaamaan hyvinkin erilaisia luonteenpiirteitä. Jotkin näistä piirteistä tulevat varmasti yllättämään sinut ja kohta huomaatkin, että osa miehistä ei ole aikasi arvoisia.

Tässä artikkelissa kerromme miestyypeistä, joiden kanssa naisten ei koskaan tulisi mennä naimisiin. Vastaamme kysymyksiin ”Kuinka löytää se oikea?” ja ”Olenko menossa naimisiin oikean miehen kanssa?”. Nämä ovat miehiä, joiden luonteenpiirteet eivät vastaa ihanteellisen elämänkumppanin piirteitä.

Ulkoapäin katsoen osa miehistä on hyvin puoleensavetäviä ja viehättäviä, mutta jotkin tavat kuitenkin paljastavat heidän todellisen luonteensa. Millaisia siis ovat nämä miehet, joiden kanssa naisten ei koskaan tulisi jakaa loppuelämäänsä?

Tässä ovat 7 miestyyppiä, joiden kanssa naisten ei koskaan tulisi mennä naimisiin.

 

Mies, joka valehtelee

Fakta on, että miehet valehtelevat. Varmista, että mies jonka kanssa sinä astelet alttarille ei ole patologinen valehtelija, joka valehtelee pienimmästäkin asiasta. Tarkkaile siis sitä, valehteleeko miehesi. Jos päädyt avioliittoon valehtelijan kanssa, älä ylläty, jos hän valehtelee myös sinulle. Suhteet valehtelijoiden kanssa eivät kestä kauan.

 

Laiska mies

Seuraavana listalla on laiska mies. Jos miehesi ei pidä kiinni velvollisuuksistaan eikä auta sinua kotiaskareissa, älä turhaan suunnittele tulevaisuutta hänen kanssaan. Laiska mies ei ole sinulle hyvä vaihtoehto. Miten hän pitäisi huolta sinusta, jos hän ei pysty pitämään huolta itsestään?

 

Hän satuttaa sinua jatkuvasti

Jos miehesi saa sinut itkemään ja rikkoo sydänmesi useasti, hän ei ole oikea sinulle. Anna hänen ymmärtää, että hän ylittää jatkuvasti rajan ja jos hän ei tämän jälkeen tee muutosta, älä vie häntä vihille.

Lue myös: Komeat miehet jäävät mukavien jalkoihin – naisille luonne ulkonäköä tärkeämpi

 

Mies, joka flirttailee muiden naisten kanssa

Salaisuus, joka sinun tulee tietää miehistä on se, että useimmat flirttailevat miehet eivät suunnittele pettämistä. Mutta onko sinun miehesi tällainen? Suositeltavaa onkin pysyä kaukana flirttailevista miehistä.

 

Mies, jota perheesi ei hyväksy

Jos perheesi on vahvasti avioliittoanne vastaan, olisi viisainta antaa miehen mennä.

Lue myös: Älä uhraa näitä asioita parisuhteen vuoksi – lue viiden kohdan lista

 

Mies, joka ei kunnioita muita ihmisiä

Jos mies ei välitä muista ihmisistä ja kiinnittää huomiota ainoastaan itseensä, tiedät varmasti, että hänen kunnioituksensa myös sinua kohtaan tulee ajan kanssa vähenemään.

 

Työnarkomaani

Työnarkomaanin kanssa sinun ei tulisi missään nimessä mennä naimisiin. Hänellä ei ole aikaa sinulle. Ja silloin kun häneltä pieni hetki löytyy, viettäisit mieluummin senkin ajan itseksesi kuin hänen kanssaan.

Lue myös: 6 Parisuhdeansaa, joita hyvinvoivat pariskunnat välttävät

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Boldsky.com
Lähde: Pixabay.com / PepaLove