Komeat miehet jäävät mukavien jalkoihin – naisille luonne ulkonäköä tärkeämpi

10.10.2020

Jos päädyt treffeille tyypin kanssa, joka valittaa: “mukavat jätkät jäävät aina viimeiseksi, koska naiset tykkäävät salaa ääliöistä,” voit nyt todistaa hänen olevan väärässä. Erään tuoreen tutkimuksen mukaan pitkää parisuhdetta etsivät naiset nimittäin suosivat kilttejä miehiä, eikä miehiä, joilla ei ulkonäön lisäksi ole mitään tarjottavaa.

Tutkimuksessa Worcesterin ja Sunderlandin yliopistojen tutkijat näyttivät yli 200 naisille kuvia miehistä, joista osa oli toisia komeampia. Kaikista miehistä kerrottiin myös kuvaus heidän käyttäytymisestään.

Joissakin kuvailuissa kerrottiin altruistisesta käytöksestä, kuten ”Henkilö E päättää mennä kahvilaan ostaakseen leivän ja kupillisen teetä kadulla istuvalle kodittomalle ihmiselle.” Toisissa kuvauksissa saattoi olla hieman vähemmän vaikuttavia kertomuksia, kuten ”Henkilö P teeskentelee puhuvansa puhelimessa ja kävelee suoraan kodittoman henkilön ohi.”

Lue myös: 7 Syytä, miksi ihastut aina väärään mieheen

Miehille, jotka ovat sekä mukavia että komeita, eniten kysyntää

Tutkijat havaitsivat, että naiset haluavat mieluummin ryhtyä pitkään parisuhteeseen kilttejä asioita tekevän miehen kanssa. He huomasivat myös, että miehille, jotka omasivat niin hyvän ulkonäön sekä mukavan persoonan, oli selvästi enemmän kysyntää verrattuna vain toisen ominaisuuden omaaviin miehiin.

“Kaiken kaikkiaan tulokset osoittavat entistä vahvemmin todeksi, että altruistiset teot ovat erittäin tärkeä tekijä kumppanin valinnassa, varsinkin pitkää parisuhdetta etsiessä,” tutkijat tiivistävät.

Joten, miehet, enää ei kannata selitellä sanomalla: “hän ei halunnut tapailla minua, koska olen vain normaali mukava mies.”

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Glamour.com
Lähde: Artikkelikuva: Pixabay.com / Unsplash