6 yleisintä virhettä joihin miehet sortuvat sängyssä

21.4.2020

Kukapa ei olisi joskus mokannut sängyssä niin että poskia punoittaa. Tässä kuusi yleisintä virhettä joihin miehet sänkypuuhissa sortuvat.

 

1. Liian vähän esileikkiä

Miehisen maailman vertauskuvia käyttäen, voidaan sanoa että seksi on kuin urheiluautolla ajaisi: Et voi heittää vaihdetta suoraan ykköseltä viitoselle, vaikka moottoritie vaikuttaisi miten kuumalta. Hidas, sensuelli eteneminen on kaiken a ja o.

 

2. Liian vähän ääniä

Seksin aikana on ihan ok päästellä ääniä ja jopa puhua siitä mikä tuntuu hyvältä. Täydellinen hiljaisuus kuuluu kirjastoihin, ei makuuhuoneeseen (silloin kun ollaan petipuuhissa).

 

3. Rankaiset rintoja

Rinnat ja nännit ovat naiselle herkkiä alueita. Älä puristele, vaan koskettele hellästi.

 

4. Jätät strategiset paikat trimmaamatta

Trimmaaminen saa strategiset mittasi näyttämään kookkaammilta ja annat itsestäsi hygieenisemmän vaikutelman. Eikä kannata trimmata pelkästään haaroväliä, vaan myös kasvot. Parin päivän sänki tuntuu kaikkein ikävimmältä tiedät-kyllä-missä, joten päätä ennen aktia: Joko kunnon parta tai ei mitään.

 

5. Luulet että seksi on nettipornon kaltaista

Se nimittäin äärimmäisen harvoin on sitä. Tai jos on, niin se ei todennäköisesti ole molempien osapuolten mielestä yhtä nautinnollista. Löytäkää oma tinkimätön tyylinne.

 

6. Huono hygienia

Kaikkien turnoffien turnoff. Huonosti pesty alapää tai haisevat kainalot eivät taatusti jätä hyvää vaikutelmaa.

 

Lisää juttuja aiheesta Lifestyle & Vapaa-aika

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: alpha m / Youtube