Tutkimus paljastaa: Naiset saavat parhaat orgasminsa 36-vuotiaina

14.5.2018

Ikääntyminen voi joskus olla ihan hyväkin juttu.

Saat lisääelämänkokemusta. Tunnet itsesi paremmin. Ja tuoreen tutkimuksen mukaan todennäköisesti harrastat myös parempaa seksiä.

Tuoreessa tutkimuksessa haastateltiin yli 2000 naista, jotka jaettiin kolmeen ikäryhmään: alle 23-vuotiaisiin, 23-36-vuotiaisiin ja yli 36-vuotiaisiin. Havaittiin, ettäyli 36-vuotiaat naiset saivat parhaat orgasmit, tunsivat itsensä viehättävimmiksi ja nauttivat seksistä eniten.

 

Itseluottamusta kertyy iän karttuessa

Salaisuus on itseluottamuksessa, jota kertyy tavallisesti iän karttuessa. Olet enemmän sinut itsesi ja ulkonäkösi kanssa. Sen sijaan 23-36-vuotiaat naiset ovat vähiten tyytyväisiä omaan ulkonäköönsä.

Tutkimuksessa huomattiin myös, että yli 36-vuotiaat harrastavat seksiä useammin. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun naisten seksielämän havaitaan olevan parempaa hieman vanhemmalla iällä. Erään aikaisemman tutkimuksen mukaan naisten seksuaalinen piikki tulee 33 ikävuoden kohdalla.

 

Kolmekymppisenä tiedämme mitä haluamme

Syy voi löytyä monestakin asiasta. Mainitsemamme itseluottamus on tärkeäosa-alue –mikään ei ole epätyydyttävämpää kuin vaatteista ja kehosta huolehtiminen. Toinen tärkeäosa on kokeneiden naisten kokeilunhalu ja tietämys siitä, mistä he pitävät ja mikä saa heidät kiihottumaan.

Kolmekymppisenä tiedämme mitä haluamme emmekä pelkää pyytää sitä. Parikymppisenä olemme sekaisin ja mietimme vain, miksi pelkkä penetraatio ei tuota orgasmia. (Todellisuudessa vain 30% naisista saa orgasmin penetraation aikana)

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että seksielämäsi tulisi olla kamalaa 33-vuotiaaksi asti. Voit imeä oppeja kokeneemmilta naisilta ja ottaa ne vaikka heti käyttöön. Tutki itseäsi ja asioita, joista pidät äläkä murehdi omaa ulkonäköäsi. Ole itsevarma ja uskalla pyytää seksikumppaniltasi parasta mahdollista seksiä.

 

Lue myös: 10 Asiaa, jotka jokaisen naisen tulisi tietää seksistä

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Metro.co.uk
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / William Randles