10 Asiaa, jotka jokaisen naisen tulisi tietää seksistä

11.4.2018

Oletko harrastanut seksiä jo vuosia, ja oletat olevasi mestari lemmenpuuhissa? Oletatko olevasi seksijumalatar, joka ei tarvitse enää vinkkejä tai ohjeita parempaan seksiin? Seksi on sinulle täysin luonnollista.

Mutta mitä jos kertoisimme sinulle, että on valtavasti asioita, joita et vielä tiedä seksiin liittyen. Alla joitakin seksiasioita, jotka jokaisen naisen, myös sinun, tulisi tietää.

 

Sinulla on oma asentosi

Jokaisella naisella on oma tuttu asento, jossa orgasmi on taattu. Jos et ole vielä löytänyt omaasi, kokeile erilaisia asentoja, jotta seksistä tulee hauskempaa.

 

Oma asentosi voi myös vaihdella

Iän, synnyttämisen ja muiden biologisten muutosten myötä oma tuttu lempiasento voi iän myötä muuttua. Jos et saa enää nautintoa samasta vanhasta asennosta, ala kokeilemaan uudelleen muita asentoja.

 

Alastomuus ei ole mikään iso juttu

Huolehdimme usein liikaa siitä, miltä näytämme alastomina. ”Olen lihonut kilon viimeisen vuoden aikana. Miten kukaan voi pitää minusta?” Väärin.

Tehkäämme yksi asia selväksi: miehet ovat seksiä harrastaessa niin hormonipöllyssä, etteivät he ajattele mitään muuta kuin tulevaa kliimaksia.

 

Lue myös: 19 omituista asiaa, jotka elimistöllesi tapahtuvat seksin aikana

 

Sinun täytyy haluta sitä

Mitä enemmän harrastat seksiä, sitä enemmän haluat sitä. Ja se on fakta. Seksiä harrastaessa luot muistoja, jotka haluat kokea uudelleen ja uudelleen. Jos olet siis menettämässä kiinnostusta seksiin, harrasta sitä lisää. Huonoilla asioilla on taipumusta muuttua hyviksi.

 

Itsetyydytys on todella tärkeää

Itsetyydytyksen ei tarvitse olla vaihtoehto ainoastaan silloin, kun kärsit kuivasta kaudesta. Masturboiminen saa aikaan orgasmeja ja tekee olosi paremmaksi. Joten kun haluat varmasti orgasmin, tartu tuumasta toimeen.

 

On ihan okei korvata seksi nukkumisella.

Siinä ei ole mitään kummallista, jos haluat nukkua seksin harrastamisen sijaan. Se on vain merkki siitä, että olet väsynyt etkä seksinharrastamistuulella. Älä ota asiaa liian vakavasti tai edes ajattele sitä.

 

Rakkaus ei saa olla kivuliasta

Kun harrastat seksiä ensimmäisellä kerralla, saatat tuntea kipua ja se on normaalia. Jos yhdyntä on kuitenkin kivuliasta jatkossakin, se ei taasen ole tavallista. Keskustele asiasta kumppanisi kanssa ja käy gynekologilla selvittääksesi, missä mättää.

 

Lantionpohjan lihasten treenaaminen parantaa seksielämää

Lantionpohjatreeni on avain parempaan seksiin, vahvempaan vaginaan ja hulluihin orgasmeihin. Salitreenin tai joogatuntien oheen kannattaakin lisätä 10 minuuttia lantiopohjakuntoilua päivittäin.

 

Muista käydä vessassa seksin jälkeen

Intensiivisen seksin jälkeen tuntuu usein siltä, ettei haluaisi tehdä loppupäivänä muuta kuin halailla ja nukkua. Pidä kuitenkin huoli siitä, että käyt vessassa aina seksin jälkeen. Näin varmistat sen, ettet saa virtsaputkentulehdusta.

 

Seksi paranee iän myötä

Johtuu se sitten iästä tai harjoittelusta, seksi on vanhempana parempaa. Saatat nuorena ajatella, että olet nyt parhaimmillasi eikä seksi voi ikinä olla parempaa. Mutta se ei pidä paikkaansa. Seksillä on taipumusta parantua vuosien karttuessa.

 

Lue myös: 22 syytä, miksi seksi on parikymppisenä paljon parempaa kuin teininä

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Idiva.com
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Kaci Baum