Tutkimus: Miehet teeskentelevät orgasmin naisia useammin

11.11.2017

Naisten tyydytyksen teeskentely ja tyytymättömyys sängyssä on kaikille tuttu asia (toivottavasti ei omasta kokemuksesta), mutta on tullut ilmi, että miehet ovat yhtä syyllisiä orgasmin teeskentelyyn.

Montrealin yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että miehet itse asiassa teeskentelevät orgasmin useammin kuin naiset – jopa joka neljäs kerta seksiä harrastaessaan. Miksi emme tienneet tätä ennen?

Tutkijat haastattelivat 230 miestä 18-29 ikävuoden väliltä ja kysyivät heiltä, ovatko he koskaan teeskennelleet orgasmia – ja jos, niin kuinka usein. Koska emme tienneet tämän olevan yleistä, tulokset ovat yllättäviä.

 

Miehet teeskentelevät orgasmin keskimäärin joka neljäs kerta

Tutkijat selittävät:

Keskimäärin osallistujat ilmoittivat teeskentelevänsä orgasmin joka neljäs kerta nykyisessä seksisuhteessaan, yleensä yhdynnän aikana. Syinä he kertoivat olevan kumppanin miellyttäminen, humalatila, ei toivottu seksi ja omien seksitaitojen parantaminen.

HUH.

Haastatellut miehet kertoivat teeskentelevänsä orgasmin yleensä yhdynnän aikana, mutta joskus myös suuseksin, anaaliseksin ja käsityydytyksen aikana.

Melko yllättävää, vai täysin uskottavaa?

 

Lue myös: Orgasmin 6 yllättävää kauneushyötyä

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Cosmopolitan
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay