Tiedemiehet paljastavat kuinka teet intiimistä kanssakäymisestä entistä parempaa

22.11.2022

Jos haluat pitää enemmän hauskaa makuuhuoneessa, sinun pitäisi koittaa auttaa keittiössä enemmän. Jep, kotityöt ovat salaisuus parempaan seksielämään, koska ilmeisesti siivoaminen on todellinen kiihottaja.

 

Useammin ja tyydyttävämpiä petipuuhia

Uusi tutkimus on osoittanut, että kotitöitä jakavilla pareilla on intiimiä kanssakäymistä useammin ja se on tyydyttävämpää . Miehet, jotka tekivät paljon kotitöitä, eivät välttämättä harrastaneet enempää petipuuhia, vaan ydin oli kotitöiden reilussa jakautumisessa pariskunnan kesken.

Lue myös: Herkuman huipun 6 yllättävää kauneushyötyä

 

Yhtä paljon kotitöitä – enemmän intiimiä kanssakäymistä

1 228 saksalaisesta pariskunnasta, joita seurattiin viiden vuoden ajan, sekä miehet että naiset, jotka kokivat tekevänsä yhtä paljon kotitöitä suhteessa, raportoitiin harrastavan tyydyttävämpää petitoimintaa.

Lue myös: 21 asiaa, joita sinun ei tulisi murehtia harrastaessasi seksiä

 

Odotukset toista osapuolta kohtaan

Tutkimuksen johtava tutkija, tohtori Johnson, selitti: ’Missä tahansa suhteessa, kotitöiden määrä tarkoittaa jotain erilaista, riippuen pariskunnan tilanteesta, heidän omista odotuksistaan kummankin tekemisten suhteen, ja heidän vertailutasostaan suhteessa muihin heitä ympäröiviin tuttuihin pariskuntiin.’

Lue myös: Voiko intiimi kanssakäyminen parantaa yöunia?

 

Ala pesemään lakanoita

Hän lisäsi: ’Miehet kokevat todennäköisemmin useammin ja tyydyttävämpää intohimoa lakanoiden välissä molemmille osapuolille, kun he vain tekevät oman osuutensa.’ Periaatteessa siis, ala pestä niitä lakanoita, jos haluat pitää enemmän hauskaa niiden alla.

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Metro.co.uk
Lähde: Pixabay