Tätä mieltä miehet ovat oikeasti naisten karvoituksesta

21.1.2018

Alakerran arvoitus. Joko sitten rakastit tai vihasit sitä, meillä kaikilla on sitä – ellemme ole poistaneet sitä. Mikä tarkoittaa myös sitä, että meillä kaikilla on mielipiteemme siitä.

Vaikka miesten siistiytymistavat hiljalleen tulevatkin osaksi  alakerran arvoituskeskustelua, useimmiten naisten karvojen ajelu on enemmän esillä. Tärkeintä on muistaa, että karvojen ajelua tehdään itseä varten ja on syytä unohtaa, mitä muut ihmiset ajattelevat.

Onkin aina mielenkiintoista selvittää miesten mieltymyksiä naisten alakerran karvoituksen suhteen. Kysyimme yli 5000 mieheltä heidän karvoitusmieltymyksistään. Tutkittavat jakautuivat tasaisesti kaikkiin ikäluokkiin.

 

9 prosenttia miehistä lopettaisi treffit tai intiimin kanssakäymisen naisen karvoituksen takia

Mielenkiintoista kyllä, 84 prosenttia tutkittavista omasivat mielipiteen naisten karvoituksesta, mutta vain 9 prosenttia lopettaisi treffit tai ”session” naisen karvoituksen takia. Joten ehkäpä miehet eivät välitäkään asiasta aivan niin paljon. Näyttääkin siltä, että vastaavasti miesten karvoituksesta tulee naisten karvoitusta suositumpi puheenaihe.

On kuitenkin syytä muistaa, että loppujen lopuksi naisten ei tulisi pätkääkään välittää siitä, mitä mieltä miehet ovat heidän karvoituksestaan.

 

Lue myös: Miehet suosivat naisia, jotka käyttävät vähemmän meikkiä – tutkimukset todistavat

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Huffington Post
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Marvin Meyer