Tiede todistaa: tällaiset miehet antavat sinulle orgasmin

6.6.2018

Etsitkö miestä, jolta saisit varmasti orgasmin aina seksiä harrastaessanne?

Meillä on sinulle hyviä uutisia! Amerikkalainen tutkimusryhmä on paneutunut asiaan ja löytänyt täydellisen yhtälön jumalaisiin sänkypuuhiin.

 

Rikkaat ja itsevarmat miehet antavat todennäköisemmin orgasmin

Albanyn yliopiston tutkijat kyselivät heteronaisilta heidän seksielämistään – ja erityisesti siitä, kuinka usein he saavat orgasmeja ja kuinka voimakkaita ne ovat.

Seuraavaksi tutkijat paneutuivat naisten kumppaneihin ja heidän ominaisuuksiinsa: tuloihin, persoonaan, huumorintajuun, ulkonäköön ja vartalonmittoihin.

Tämän jälkeen he pyysivät naisia arvioimaan miestensä ulkonäköä.

Tulokset kertovat, että naiset saavat sitä todennäköisemmin orgasmin, mitä rikkaampia, itsevarmempia ja komeampia heidän miehensä ovat. Orgasmin intensiteetti riippuu myös miehen ulkonäöstä.

Tuloksista havaittiin myös, että naisen voi saada nauramalla sänkyyn – naiset nimittäin harrastivat säännöllisemmin seksiä hauskojen miesten kanssa.

 

Kaiken takana on evoluutio

Tutkijat kertovat: “Orgasmin voimakkuus riippuu siitä, kuinka komeana nainen pitää miestään, kuinka usein seksiä harrastetaan ja kuinka tyydyttävää seksi on.”

“Seksuaalinen tyydyttävyys riippuu siitä, kuinka kiinnostuneita naiset ovat kumppanistaan ja kuinka leveät hartiat miehellä on.”

“Kumppanin huumorintaju ei vain ennusta miehen itseluottamusta ja tuloja, mutta myös naisen taipumusta tehdä aloite seksiin ja sitä, kuinka usein seksiä harrastetaan. Huumori myös johtaa säännöllisempiin orgasmeihin.”

Kaiken takana on evoluutio. Naiset nauttivat seksistä hyväkuntoisten, vahvojen ja hauskojen miesten takia siksi, että heidän jälkeläisistään tulee ”menestyvämpiä”.

Mutta älkää pelätkö, miehet. Kaikki riippuu perspektiivistä – erityisesti siitä, kuinka viehättävänä ja hauskana nainen pitää kumppaniaan. Ei siitä, kuinka todennäköisesti kumppanista tulisi ammattimalli tai koomikko.

 

Lue myös: Saatko orgasmin pelkästä kosketuksesta tähän ruumiinosaan? – Vain joka kolmas nainen saa

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Nypost.com
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / rawpixel