Tutkimus todistaa: Suurin osa naisista ei pidä tupakoivista miehistä

18.6.2018

70 prosenttia naisista välttelee tupakoivia miehiä

Tuoreen tutkimuksen mukaan useimmat naiset paheksuvat tupakoivia miehiä. Tutkimuksessa, jossa asiaa kyseltiin 1000 sinkulta, selvisi, että 70 prosenttia naisista välttelee tupakoivia miehiä ja 56 prosenttia kertoi, etteivät he deittaile heitä

Miesten joukossa osuudet ovat hieman pienempiä – 46 prosenttia heistä kertoo jättävänsä tupakoivien naisten deittailun väliin, kun taas 65 prosenttia miehistä pitää tupakoimista epäviehättävänä.

Tutkittavista 57 prosenttia olivat savuttomia, 24.3 prosenttia tupakoijia ja 18.7 prosenttia sähkötupakoijia.

 

Pahanhajuinen hengitys ja keltaiset hampaat inhottavat

Kun tutkittavilta kysyttiin, mikseivät he deittailisi tupakoijia, 91% kertoi syyksi tupakan pahan hajun, kun taas 75% korosti tupakan aiheuttamia terveyshaittoja.

Muita huolenaiheita olivat pahanhajuinen hengitys ja keltaiset hampaat. Myös se, että suuteleminen maistuu pahalta tupakoijan kanssa, mainittiin useasti. Vaikka sähkötupakka onkin elektroninen vaihtoehto perinteiselle tupakalle, 55 prosenttia naisista ja 44 prosenttia miehistä pitävät myös sähkötupakoijia epäviehättävinä.

Kysyttäessä, pitävätkö tutkittavat sähkötupakkaa perinteistä tupakkaa parempana vaihtoehtona, 54% heistä vastasi ei. Tutkimuksessa myös selvitettiin, kuinka julkisia tupakoijat ovat tupakan polttamisen kanssa seuranhakusivustoilla.

42 prosenttia naisista ja 43 prosenttia miehistä eivät luokittele itseään tupakoijiksi etsiessään seuraa, vaikka he tupakkaa polttavatkin. Kaikkea ei siis kannatakaan uskoa seuraa etsiessä.

 

Lue myös: Näin tupakoinnin lopettaminen kohentaa seksielämääsi

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Independent.co.uk
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Jake Young