Das ist gut! Risteile Saksaan ja rakastu yhteismatkailun helppouteen

12.12.2022

Lomalla tärkeintä on rento tunnelma ja kiinnostavien kohteiden tutkiminen rauhassa. Täydellinen tapa yhdistää nämä kaksi on monipäiväinen risteily, jossa laadukas laiva kuljettaa sinut kohteesta toiseen. Perilä voit tutustua mielesi mukaan kulttuuriin, historiaan tai vaikka makuelämyksiin. (Kaupallinen yhteistyö: Kristina Cruises).

Saksa on upea maa täynnä historian kerroksia ja kiinnostavia kaupunkeja. Lähde kanssamme tutustumaan tähän monipuoliseen matkailumaahan Kristinan yhteismatkalla. Kevään 2023 ROPAX-risteilyt suuntautuvat Saksaan, ja tarjolla on jokaista kiinnostavia kohteita:

“Yksilöllinen yhteismatka” on suomalaisen matkanjärjestäjä Kristinan tarjoama matkustusmuoto, joka yhdistää matkanjärjestäjien luotsaaman loman ja yksilöllisen vapauden.

Lyypekki – Saksa

Matkusta yksin, kaksin tai isommalla porukalla

Reissuun on mukavaa lähteä pariskuntana, omalla porukalla ja myös yksin – matkan aikana kohtaat taatusti samanhenkistä seuraa! Kristinan matkoilla kävijöistä muodostuu usein yhteisö, joka reissaa kanssamme vuodesta toiseen ja pitää yhteyttä esimerkiksi Facebook-ryhmän kautta. Tervetuloa mukaan!

“Kristinan yhteismatkat eivät ole ihan tavallisia pakettimatkoja. Olen näillä reissuilla tutustunut lukuisiin uusiin ihmisiin, ja osasta heistä on tullut ystäviä. Vuosien varrella kristinalaisista on tullut kuin oma pieni perhe, kun matkanjohtajat ja muu henkilökuntakin on tullut tutuksi”, kertoo vakioasiakkaamme Ritva Mäntymäki.

Hampuri – Saksa

Viihdy kanssamme maalla ja merellä

Merimatkat ROPAX-risteilyillä taittuvat rennosti Finnlinesin STAR-luokan laadukkailla matkustajarahtilaivoilla. Tarjoamme matkustajille kiinnostavaa ohjelmaa laivalla, sekä tietysti tasokkaita makuelämyksiä.

Kaupunkikohteissa voit vapaasti valita, osallistutko ohjatuille retkille tai sinulle tarjottuun oheisohjelmaan, vai haluatko viettää aikaa omaehtoisesti paikkoihin tutustuen.

“Puhumme yksilöllisestä yhteismatkasta, joka tarkoittaa sitä, että vaikka matkalle lähdetään yhdessä, voi omaa matkaansa yksilöidä aika pitkälle. Matkojen retki- ja ohjelmatarjonnasta voi valita itselleen mieluisat, tai tutustua jokaiseen kohteeseen itsenäisesti, eli yksilöidä oman yhteismatkansa”, Kristinan toimitusjohtaja Anu Markkanen vinkkaa.

Tutustu kevään risteilykalenteriin alla olevasta linkistä ja varaa oma matkasi Saksaan jo tänään!

Kevään 2023 Ropax-risteilyt Kristinan kanssa ->

Leipzig – Saksa

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia