Oletko ihastunut kauriiseen? – Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää kauriin tapailusta

27.9.2020

Kauris on täydellinen paketti: fiksu, ahkera, hyvännäköinen ja määrätietoinen. Kauriin sisäinen maailma on kuitenkin vaikeasti kuvailtava. Tässä oppaassa kerromme, mitä kauriin päässä liikkuu ja miten kaurista kannattaa käsitellä.

 

Mitä kauris haluaa parisuhteelta?

Kaurista ohjailee Saturnus, valtava kaasuplaneetta, joka on nimetty epävakaan, lapsiaan syöneen titaanin mukaan. Saturnus yhdistetäänkin usein isäongelmiin, mikä heijastuu osaltaan myös kauriin käytökseen. Syy kauriin työteliäisyyteen on siinä, että kauris omaksuu jo nuorella iällä suuren vastuun tekemisistään.

Kauriin työetiikka mahdollistaa kauriin kukoistuksen pitkässä juoksussa, eikä ole ihme, että muun muassa Greta Thunberg ja Michelle Obama ovat kauriita.

Kauriit ovat sinnikkäitä. Kauris osaa hahmottaa suuria kokonaisuuksia, ottaa johtajan roolin erilaisissa yhteisöissä ja näyttää erimerkkiä. Kauris ei yksinkertaisesti anna kenenkään astua varpailleen.

Kauris on omimmillaan luoviessaan työelämässä. Ihmissuhteet sen sijaan voivat tuottaa kauriille vaikeuksia, sillä kauris soveltaa helposti työelämässä käyttämiään oppeja myös arjessa. Kauris valitsee helposti kumppaneita, jotka näyttävät hyvältä paperilla, vaikka todellisuus olisikin jotain aivan muuta.

Kauriilla on selkeä kuva siitä, mitä hän luulee hakevansa ihmissuhteelta, mikä johtaa usein pettymykseen. Kauris kuitenkin oppii virheistään, ja muutaman huonon parisuhteen jälkeen kauris osaa luovia kumppaniehdokkaiden seassa paremmin.

 

Miten kauris käyttäytyy parisuhteessa?

Saitko kauriin hurmattua ja olette nyt yhdessä? Onnittelut! Kauris on nimittäin valmis sitoutumaan vain vakavissaan. Kauris on jo raivannut kalenteristaan tilaa suhteelle ja odottaa sinun tekevän samoin.

Parisuhde kauriin kanssa rakentuu fyysisen yhteyden ympärille. Kauris tarvitsee paljon yhteistä laatuaikaa. Kauris haluaa tietää voivansa luottaa sinuun nyt ja jatkossa ja kauriille tulee tarjota tasapainoa ja henkistä tukea tasaisin väliajoin. Kauris haluaa pitkän päivän jälkeen kaatua kanssasi sohvalle syömään pastaa ja kertomaan kaoottisesta iltapäivästään.

Kauriilla on norsun muisti. Jos sanot kerran jotain epähuomiossa, kauris painaa sen mieleensä ikuisiksi ajoiksi. Taidosta on hyötyä erityisesti syntymäpäivien ja vuosipäivien suhteen.

Hyvässä muistissa on kuitenkin huonotkin puolensa. Jos kerrot ostaneesi aikoinaan ex-kumppanillesi kellon, älä edes ajattele ostavasi kelloa kauriille, ellei kello ole merkittävästi hienompi.

 

Mikä saa kauriin kiihottumaan? Mistä kauris ei pidä?

Kauriilla on erittäin korkeat odotukset eivätkä he tyydy vähään. Kauriit pitävät itseluottamusta ja kunnianhimoa huokuvista ihmisistä. Kauris rakastaa myös haasteita, joten jos taitosi ja ominaisuutesi eroavat kauriin vastaavista, älä epäröi näyttää niitä.

Kauris vihaa pettymistä. Mitä ikinä teetkin, älä lupaa liikoja tai alita kauriin odotuksia. Pyri asettamaan rima sopivan matalalle, jotta sen yrittäminen ei tuota liikaa haasteita. Jos esimerkiksi työpalaverisi loppuu kuudelta, älä lupaudu tapaamaan kaurista seitsemältä. Kerro olevasi vapaa kahdeksalta ja yllätä hänet saapumalla ajoissa.

 

Kenen kanssa kauris sopii yhteen?

Toiset maamerkit, härkä ja neitsyt, tulevat erityisen hyvin toimeen kauriiden kanssa. Jämpti härkä kunnioittaa kauriin vahvaa luotettavuutta ja järjestäytynyt neitsyt ihailee kauriin kykyä nähdä asioiden iso kuva. Oinaan ja vaa’an sen sijaan kannattaa olla varuillaan.

Spontaani oinas voi olla helisemässä kauriin aikataulujen kanssa, kun taas flirttaileva vaaka ei kestä kauriin stoalaisuutta. Myös nämä horoskoopit voivat menestyä kauriin kanssa, mutta eroavaisuudet on aina syytä pitää mielessä.

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Cosmopolitan.co.uk
Lähde: Pixabay.com