Nämä ovat 6 empaattisinta horoskooppimerkkiä – osuuko kuvaus sinun kohdallasi?

18.2.2020

Empatia on piirre, jonka kaikki ihmiset omaavat. Siitä huolimatta kohotamme niitä ihmisiä korkeammalle, jotka ovat ikään kuin muita empaattisempia. Kyse ei ole kuitenkaan siitä, että empaattisuus olisi jokin jumalan lahja, joka nostaa ihmiset uudelle henkiselle tasolle. Joillakin voi olla enemmän empatiaa ja joillakin vähemmän, mutta empatia ei tee sinusta erityistä; olet vain hieman avoimempi toisten tunteille.

Empatia on kyky tunnistaa toisten energiatasoja, oli ne sitten iloisia tai surullisia. Aito empaatikko tunnistaa läheistensä tunteet ja osaa prosessoida ne sisäisesti. Feikit empaatikot sen sijaan postaavat meemejä Facebookiin kertoen ystävilleen kuinka herkkiä ja henkisesti kohottautuneita he ovat.

Aitoa empatiaa omaava imee kaiken sisäänsä ja tuntee ympäristönsä kivun ja nautinnon. Feikkaaja toimii niin, kuin haluaisi aplodeja empatiakyvyistään. Empatia on sympatian serkku, joka nostaa sympatian uudelle tasolle. Sympatian avulla voimme olla pahoillamme toisen puolesta, mutta empatia auttaa meitä ymmärtämään toisen tunteita ja muodostamaan henkisen yhteyden.

Mutta mitkä horoskoopit ovat empaattisimpia? Tässä kuuden kärki:

 

Kalat (Helmi 19 – Marras 10)

Kalat näkevät paljon vaivaa miellyttääkseen muita, mutta he ovat myös aitoja empaatikkoja. Siitä syystä kalat käyvät jatkuvasti läpi ahdistuksen ja levottomuuden tunteita. Kalat tunnistavat, jos joku perheenjäsen kärsii henkisesti ja yrittävät imeä kaiken ahdistuksen sisäänsä auttaakseen toista.

Usein ihmiset haluavat kaloja lähelleen, sillä kalat tunnetaan rauhallisuudesta. Kalat kantavat murheiden lastia niskassaan toisten puolesta ja tekevät selväksi, ettei se haittaa heitä.

 

Härkä (Huhti 20 – Touko 20)

Voisi kuvitella, että härkä vain rynnii tunnemyrskyjen läpi raivolla, mutta tämä oletus on kaikkea muuta kuin totta. Härkä on uskomattoman herkkä muiden tunteita kohtaan ja osaa myös fyysisellä olemuksellaan samaistua läheisiinsä. Härkä tietää olevansa empaattinen, mutta ei tee siitä numeroa.

Härkä on mielellään toisten tukena, ottaa kivun vastaan ja antaa hyvän luonteensa olla tukea tarvitsevien apuna. Härkä on aitona empaatikkona kaikkien paras ystävä.

 

Neitsyt (Elo 23 – Syys 22)

Neitsyt taiteilee kivenkovan perfektionismin ja hattaranpehmeän empaattisuuden välillä. Yksi syy siihen, miksi neitsyt on niin kova, on se, että neitsyen tulee suojella itseään; hän ottaa kaikesta vastuun ja sillä on tapana satuttaa.

Selviytymismekanismina neitsyt esiintyy kylmänä ja suostumattomana. Tämä on kuitenkin vain hämäystä. Todellisuudessa neitsyt tuntee kaiken syvällisesti, erityisesti jos kyse on eläimistä. Jos neitsyt näkee eläimen kärsivän, hänen on vaikea hengittää. Empatia on juurtunut syvälle neitsyen luonteeseen.

 

Skorpioni (Loka 23 – Marras 21)

Skorpioni on toinen tähtimerkki, jota harvoin yhdistetään tunteellisuuteen. Ironista kyllä, väkivaltainen ja rujo skorpioni on kaikista herkin, välittävin ja empaattisin horoskooppi. Skorpioni haluaa auttaa ja tehdä ihmiset onnellisiksi.

Kun skorpioni huomaa toisen olevan vaikeuksissa, tekee hän kaikkensa auttaakseen. Ongelma piilee siinä, että skorpioni ei ole aina oikeassa. Hän tuntee koko maailman tunteet, mutta ei osaa kohdistaa niitä oikeaan ihmiseen. Skorpioni on empaattinen, mutta usein hakoteillä omien tunteidensa suhteen.

 

Vesimies (Tammi 20 – Helmi 18)

Vesimiehen empaattisuus on perusteellista ja hän kohtelee maailmaa kuin vanhemmat kohtelevat lastaan. Vesimies on erityisen huolissaan läheisistään ja jos joku kokee tuskaa, vesimies halua sen loppuvan. Vesimies ei voi sietää sitä, että joku tuntee olonsa syrjityksi tai surulliseksi, ja tekee kaikkensa parantaakseen tilanteen.

Joskus vesimiehen apu on tervetullutta, mikä tekee hänet iloiseksi. Joskus vesimiehen empatia ei kuitenkaan saa vastakaikua, mikä näkyy suuttumuksena. Vesimiehen aggressiivisuus onkin lievä ongelma, sillä se lieventää hänen empatiaansa ajan kuluessa.

 

Kaksoset (Touko 21 – Kesä 20)

Kaksoset ovat aitoja empaatikkoja, mutta se ei ole heille aina helppoa. Kaksoset tuntevat toisten tunteet, mutta ne saattavat voimistua liikaa kaksosten omassa mielessä, jolloin kaikki alkaa tuntua kamalammalta.

Kaksoset pysyttelevät herkästi kaukana muista, koska he eivät halua tuntea toisten kipua ja ahdistusta. Mutta jos joku lähestyy kaksosia avun tarpeessa, tekevät he kaikkensa ollakseen tukena.

Lue lisää: hyvä mieli & onni uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay.com
Lähde: