Nämä 6 horoskooppia ovat pahimpia yliajattelijoita. Tunnistatko itsesi?

27.9.2020

01. Kaksoset

Aloittakaamme ylianalysoinnin kuningattarella, majesteettisilla kaksosilla. He vievät yliajattelun aina uudelle tasolle.

Kaksosten ajatukset kaahaavat 300 kilometriä tunnissa eikä niiden saavuttamisesta kannata edes haaveilla.

Kaksosilla on päiviä, jolloin he saavat itsensä hulluuden partaalle. Ongelmana ei ole päätöksien tekeminen vaan se, että vaihtoehtoja on aina loputtomasti.

Jos horoskooppisi on kaksoset, saatat tunnistaa itsesi. Jossittelu on lempiharrastuksesi ja ajatuksesi laukkaavat alati suuntaan, jos toiseen.

 

02. Rapu

Rapu on skeptinen ja uskoo kaiken menevän mönkään. Vaikka asiat etenisivät suunnitelmien mukaan, rapu pysyttelee varpaillaan.

Tällainen ajattelumalli johtaa rapujen kohdalla usein alakuloisuuteen ja ajoittaiseen surullisuuteen.

Vaikka rapu antaakin helposti muille anteeksi, tilanne on toinen, kun pitäisi käsitellä omia virheitä.

Jos olet rapu, anna itsellesi hiukan siimaa. Sinun ei tarvitse olla täydellinen. Luot itse itsellesi paineita, vaikka ei tarvitsisi.

 

03. Neitsyt

Neitsyet ovat luonnostaan analyyttisia ja ajattelevat kaiken kahdesti ennen päätöksentekoa. Neitsyt ei kiirehdi, vaan käyttää aikaa eri skenaarioiden analysoimiseen.

Jos olet neitsyt, rakastat yksityiskohtia ja asioiden suunnittelua. Työelämässä se toimii hienosti, mutta rakkauselämässä yliajattelu on hidaste. Et anna sattumalle sijaa, mikä tappaa kaiken salaperäisyyden romanttisissa suhteissa.

 

04. Härkä

Härälle unettomat yöt ovat tuttuja. Yön aikana on nimittäin helppoa ajautua pohtimaan kaiken maailman hypoteettisia asioita, jotka eivät todennäköisesti tule ikinä toteutumaan.

Yliajattelu saa härän ansaan, hidastaa kaikkea tekemistä ja estää tavoitteiden saavuttamista ja toteuttamista.

Jos olet härkä, käytät enemmän aikaa läheistesi elämän helpottamiseen kuin omien asioidesi hoitamiseen. Välität muista niin paljon, että oma elämäsi ajautuu helposti retuperälle.

 

05. Vaaka

Vaaka on haaveilun ja haihattelun ammattilainen. Usein vaa’an voi havaita vaipumassa toiseen ulottuvuuteen ajatuksiensa mukana.

Vaaka saattaa esimerkiksi laiminlyödä työnsä täysin, jos rakkauselämässä on ryppyjä. Murheet menevät kaiken edelle.

Toinen iso syy vaa’an yliajattelulle on päättämättömyys. Vaaka ei osaa tehdä päätöksiä ja syntyessään päätökset tulevat hetken huumassa. Tämä johtaa helposti jatkomurehtimiseen siitä, oliko päätös oikea.

Vaakana saatat tunnistaa itsesi ja tiedostat tilanteen hyvin. Se häiritsee sinua erityisesti käsittämättömissä tilanteissa, esimerkiksi silloin kun käytät 5 minuuttia päättääksesi, teetkö lettuja vai pannukakkuja.

 

06.Kauris

Kauriita pidetään harvoin yliajattelijoina, koska he eivät jaa ajatuksiaan muille. Kauris pitää valtoimenaan jylläävät pohdintansa omana tietonaan.

Joskus kauriiden ajatukset ovat niin häkellyttäviä, etteivät he selviä arkirutiineistaan.

Kauriille on tyypillistä tehdä ennen miettimistä, mutta tekojen jälkeen ylianalysointi ryöpsähtää pintaan. Päätökset tehdään sekunnin murto-osassa, mutta jälkiseuraamukset ja niiden pohtiminen aiheuttavat harmaita hiuksia.

 

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Herway.net
Lähde: Pixabay.com