Näin saat miehesi innostumaan kotitöistä – 3 hauskaa vinkkiä

6.12.2023

Kuinka saada mies innostumaan kotitöistä? Se on ikuisuuskysymys, mutta tässä on kolme hervotonta vinkkiä, jotka voivat auttaa naista saamaan miehen kaivamaan esiin siivousvälineet.

 

Kilpaile Palkinnosta

Luo hauska kotitöiden olympialaiset ja laita miehesi kilpailemaan! Laita jokaiselle kotityölle pisteet, esimerkiksi tiskauksesta 10 pistettä ja imuroinnista 15 pistettä. Aseta houkutteleva palkinto, kuten suklaalevy tai lupa olla valitsematta elokuvaa seuraavan kerran, voittajalle. Kilpailuhenki herää, ja pian koti kiiltää puhtaudesta.

 

Luo Hahmoja

Anna jokaiselle kotitöölle hahmo! Tiskiharja on sankari nimeltään Superskrub, ja lattian pesumoppi on Moppimies. Keksi kullekin hahmolle oma tausta ja tarina. Kuvittele, että kodin siivoaminen on taistelu, ja nämä supersankarit auttavat pitämään kaaoksen loitolla. Mies saattaa innostua pelaamaan yhteisen seikkailun nimissä.

 

Järjestä taloushuutokauppa

Jokaisesta suoritetusta kotityöstä mies ansaitsee leikkirahaa, ja sitten voitte pitää huutokaupan. Hän voi käyttää leikkirahaa saadakseen esimerkiksi lisäaikaa tietokoneella, oikeuden valita seuraavan elokuvan tai vapautuksen jostain tylsästä tehtävästä. Tämä tekee kotitöistä hauskan leikin, ja voitte nauraa yhdessä hankkimillenne ”tavaroille”.

 

Hauskuus ennen kaikkea!

Tärkeintä on tehdä kotitöistä hauskaa ja välttää niiden tekemistä taakkana. Hauskuus voi tehdä kodin siistimisestä yhteisen harrastuksen, ja pian huomaatte nauravanne yhdessä pölyn pyyhinnän lomassa.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Unsplash.com