Nainen kyllästyi yksinäisyyteen – avioitui itsensä kanssa

2.12.2017

Oletko kyllästynyt deittailuun? Etkö enää jaksa kumppaniasi? Jos vastasit kyllä, mikset astuisi alttarille itsesi kanssa?

Näin teki Grace Gedler, joka kosi itseään ja asetti sormuksen nimettömäänsä hääjuhlissaan 50 ihmisen edessä.

Hän kertoi Guardian-lehdelle inspiroituneensa Bjorkin Isobel-kappaleesta. Siinä nimittäin lauletaan: “My name is Isobel, married to myself”.

Hän kosi itseään helmikuussa ja hääjuhlat toteutettiin maaliskuussa tänä vuonna. Ystäviensä ja siskonsa katsellessa hän antoi itselleen suudelman pussaten peiliä papin annettua luvan.

 

”Muutamat kaverit vihjasivat minun olevan hieman narsistinen”

Päätös kypsyi hiljalleen, kun hän kuuden sinkkuvuoden aikana rakensi hyvän suhteen itsensä kanssa. “Muutamat kaverit vihjasivat minun olevan hieman narsistinen. Tietenkin, jos kerrot avioituvasi itsesi kanssa, on se selkeä merkki itserakkaudesta, enkä itsekään osannut aavistaa kuinka itserakkaalta se oikeastaan kuulostaakaan,” hän kertoi.

“Olin kuitenkin täysin sinut itseni kanssa. Olen käynyt tämän matkan yksin ja kehittänyt itsetietoisuuttani meditoiden, tanssien ja esiintyen.”

“Olin muun muassa Shakti Tantra-harjoitusohjelmassa, joka keskittyi seksuaalisuuteen ja siihen, kuinka se pohjautuu itsensä ja muiden ihmisten täydelliseen hyväksymiseen.”

Vaikka Grace ei voi ikinä ottaa lopullista eroa, oli hän silti hieman epävarma ennen häitä. Hän kuitenkin onnistui selättämään epävarmuuden ja tuntee itsensä nyt vahvemmaksi ennen jätettyään sinkkuuden taakseen.

 

Lue myös: 8 Syytä, miksi sinkkuna oleminen voittaa keskinkertaisen parisuhteen

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Metro.co.uk
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Brooke Cagle