Näin paljon huulipunaa nainen syö elämänsä aikana

2.6.2016

Eri kosmetiikkasivustot ovat vuosien aikana julkaisseet laskelmia ja artikkeleita määrästä, jonka keskimäärin nainen tulee syöneeksi huulipunaa elämänsä aikana. Yleisin laskelmien summa on yhteensä 2 kg. Summaan on päästy laskemalla, että huulipunaa käyttävä nainen käyttää loppuun kaksi huulipunaa vuodessa ikävuosina 16-67. Ihan koko huulipunaa ei tule käytettyä ja arviolta puolet huulipunasta tulee syötyä, loput jää esim. lasin reunoihin.

Toisaalta, nykyään käytetään myös paljon huulikiiltoja, joita lisätään entistä useammin ja määrä voi hyvin olla enemmänkin. Ei siis mikään ihan mitätön määrä, kun 2 kg vastaa esim. neljää paketillista voita.

Ehkä tämä saa ajattelemaan, että on myös ihan kiinnostavaa tietää suosikkihuulipunansa koostumus. Nykyään onneksi luonnonkosmetiikan suosio kasvaa kovaa vauhtia ja yleensäkin esim. kotimainen kosmetiikkateollisuus käyttää paljon luonnon omia tuotteita kosmetiikan raaka-aineina.

Katso lisää uutisia aiheesta lifestyle & vapaa-aika!

Kirjoittaja:

Luova yrittäjä, kuvaaja, kaikesta terveellisestä ja kauniista inspiroituva bloggaaja ideoi ruokaa, joka hellii makuhermoja ja hyvinvointia, on helppoa valmistaa ja aineet ovat helposti saatavilla. Resepteissä ei ole sokeria eikä jauhoja. Ruoan lisäksi lifestyle-kirjoituksissa inspiroidutaan hyvästä olosta, jooga & spa-tunnelmista, onnellisuudesta ja stessinhallinnasta, matkoista maailmalla, Suomen saaristosta ja kodin sisustamisesta.