12 syrjähyppyäkin pahempaa petosta parisuhteessa

29.1.2020

Monille kumppanin syrjähypyn paljastuminen tarkoittaa parisuhteen vääjäämätöntä loppua. Kuinka kumppaniin voisi enää luottaa, kun hän on rikkonut läheisyyden siteen niin merkittävällä tavalla?

Mutta voiko parisuhde kohdata petoksia, jotka ovat syrjähyppyäkin vahingoittavampia? Joidenkin Reddit-käyttäjien mielestä voi. Käyttäjät jakoivat mielipiteitään näistä vakavista petoksista Ask Reddit-sivulla, ja keräsimme mielenkiintoisimmat vastaukset tähän artikkeliin.

Tässä 12 asiaa, jotka koetaan pettämistäkin pahempana

 

01. “Suhteesta luopuminen ilman mitään järkevää syytä. Arvostaisin enemmän syrjähyppyä kuin että hän vain sanoisi: ’Nääh, en rakasta sinua enää. ’”

02. “Toiselle miehelle uskoutuminen ennen minua satuttaisi syrjähyppyäkin enemmän. (Hänen isänsä olisi poikkeus.)”

 

03. “Henkilökohtaisen rahatilanteeni tuhoaminen. Pettäminen (kontekstista riippuen) sanoisi vain: ’Halusin vain seikkailla ja toivoin pääseväni pälkähästä. ’ Rahojen vieminen olisi kuin: ’Olen valmis vaarantamaan tulevaisuutesi parantaakseni omaani.”

 

04. ”Huumeongelman tai muun samankaltaisen addiktion paljastuminen olisi paljon pahempaa kuin pelkkä syrjähyppy”

 

05. “Jos hän kertoisi, ettei halua minua isäksi tuleville lapsilleen.”

 

06. “Jos hän jakaisi erityisen kivuliaan salaisuuteni jonkun muun kanssa tietämättäni.”

 

07. “Valehtelu. Vannon Jumalan nimessä, jos vedät kännit ja harrastat seksiä jonkun muun kanssa, se on ok, sitä tapahtuu. Toivon tietysti, ettei tapahtuisi, mutta jos kerrot minulle asiasta, kaikki on okei ja selvitämme asian. Mutta jos valehtelet asiasta? Kaikki on ohi. Ihmiset aliarvioivat rehellisyyden merkitystä parisuhteissa.”

 

08. ”Lapsieni käyttäminen minua vastaan. En tiedä kuinka kestäisin sitä.”

 

09. ”Puhuminen minusta vanhemmilleni selkäni takana.”

 

10. ”Jatkuva valehtelu. Yksi pieni vale on täysin eri asia, kuin vuosia jatkuva säännöllinen valehtelu. Jos kaikki valheet paljastuisivat kerralla, sattuisi se enemmän kuin syrjähyppy.”

 

11. “Jos hän antaisi perheelleen rahaa selkäni takana. Olen perheeni ainoa elättäjä eikä hänen perheenjäsenensä ole aivan ahkerimpia tuntemiani ihmisiä.”

 

12. ”Jos hän kertoisi, ettei pidä minusta ihmisenä.”

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Huffington Post
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay