Jos miehesi tekee näitä 15 asiaa, hän on todella epävarma itsestään

2.1.2020

Hän noutaa sinut perjantai-iltana kotoasi, tuo ruusuja, avaa sinulle auton oven, vie sinut romanttiselle illalliselle ja kehuu sinua koko illan ajan. Hän muistuttaa jatkuvasti, ettei voi uskoa saaneensa sinut kumppanikseen. Hän kohtelee sinua kuin prinsessaa ja se tuntuu hyvältä.

On virkistävää tuntea olonsa arvostetuksi, erityisesti jos olet tapaillut itsekeskeisiä ääliöitä aikaisemmin. Saatat kuvitella, että tämä mies on se oikea. Mutta sitten asiat alkavat luisua väärään suuntaan ja suloisesta huomioimisesta tulee musertava pakkomielle.

Enää ei tunnu, että hän vain ihailee ja arvostaa sinua, vaan siltä, että hän omistaa sinut. Joudut kuluttamaan kaiken energiasi vakuutellaksesi miehellesi, että rakastat häntä.

Epävarmoja miehiä on kaikkialla. Tässä 15 merkkiä, joista voit päätellä, seurusteletko itse sellaisen kanssa:

 

01. Hänellä ei ole ystäviä tai harrastuksia

Hän ei ikinä puhu ystävistään tai vietä aikaansa muiden kuin sinun kanssasi. Hänellä ei ole töiden lisäksi mitään harrastuksia. Hän ei käy salilla, urheile, opiskele, tee vapaaehtoistöitä tai käy edes kirkossa.

Kun hän ei ole kanssasi, hän istuu kotona ajatellen sinua. Ehkä hänellä oli joskus harrastuksia ja ystäviä, mutta hän luopui niistä sinun takiasi.

 

02. Hän luulee sinulla olevan vielä tunteita entistä kumppaniasi kohtaan

Hän on varma, ettet ole päässyt yli aikaisemmasta poikaystävästäsi, vaikka olisitkin ollut sinkkuna jo vuosia ja vihaisit entistä kumppaniasi.

Hänen epävarmuutensa on niin musertavaa, ettei hän ajattele järkevästi ja on varma, ettet voi rakastaa häntä.

 

03. Hän kertoo heti rakastavansa sinua

Hän tunnustaa rakkautensa jo suhteen alkuvaiheessa. Voisit hyppiä ilosta, mutta järkesi sanoo, että: ”Malttia, malttia. Olette kuitenkin vasta toisilla treffeillä.”

Rakastuminen vie aikaa, ja jos uusi poikaystäväsi kertoo rakastavansa sinua heti, peräänny välittömästi.

 

04. Hän sanoo, että olet hänen kaikkensa

Olet hänen maailmansa, hänen universuminsa ja hänen ainoa syy elää. Aluksi tämä kuulostaa imartelevalta, mutta todellisuus on jotain muuta.

Mitä tapahtuu, jos suhteenne ajautuu karikolle? Hänen maailmansa tuhoutuu. Hän murtuu, koska juuri sinä olet hänen maailmansa.

 

05. Hän kaipaa jatkuvaa hyväksyntää

Hän kyselee alati kysymyksiä, kuten: ”Rakastatko minua?”. Hän kalastelee kehuja ja kun kerrot hänen olevan ihana, hän ei usko sinua.

Kaikki haluavat kokea olevansa rakastettuja, kauniita, fiksuja ja taitavia, mutta hänen tarpeensa ovat suurempia kuin kaikkien muiden. Hän kärsii matalasta itsetunnosta, joka itse asiassa on suurin syy hänen käytökselleen.

 

06. Hän on mustasukkainen ystävistäsi

Hän ei ymmärrä, miksi vietät niin paljon aikaa kavereidesi kanssa. Hän ei pidä siitä, että näet kollegoitasi oluella työpäivän jälkeen. Hän ei tykkää, jos menet shoppailemaan kavereidesi kanssa. Luoja armahda, jos sinulla on mieskavereita. Hän soittelee ja viestittelee jatkuvasti ollessasi muualla, jottet unohtaisi häntä.

Aluksi hänen omistushaluisuutensa voi tuntua kivalta. Mutta ajan kuluessa sinusta alkaa tuntumaan siltä, ettet voisi tehdä mitään tekemättä häntä surulliseksi.

 

07. Hän uhkailee erolla

Hän pelaa tietynlaista peliä, jossa hän uhkaa jättää sinut. Hän sanoo asioita, kuten ”En tunne oloani halutuksi” tai, “En usko, että oikeasti rakastat minua.” Hän ei oikeasti halua erota, vaan hän toivoo, että anelisit häntä jäämään luoksesi. Jos teet näin, hyväksyt hänen käytöksesi ja jos et, hän vetää sanansa takaisin ja tekee kaikkensa, ettette oikeasti eroaisi.

Hän vain testaa omistautumistasi parisuhteeseen ja vaatii haluamaansa hyväksyntää. Lopulta olet jumissa tässä parisuhteessa tai mahdollisesti iloisesti annat hänen lähteä, kun hän uhkailee erolla.

 

08. Hän puhuu aikaisemmista kumppaneistaan ja siitä, kuinka he pettivät häntä

Hänen mukaansa he eivät oikeasti ikinä edes rakastaneet häntä. Hän väittää aina olleensa viaton uhri. Kukaan ei ole rakastanut häntä. Häntä on vain käytetty hyväksi ja petetty. Tämä voi myös pitää paikkansa ja olla syy, miksi hän on niin epävarma.

Jos olet myötätuntoinen ja koet tarvetta suojella häntä, hänen tarinansa menevät suoraan sydämeesi. Saatat päättää, ettet ikinä jättäisi tai satuttaisi häntä. Totuus on kuitenkin se, että mahdollisesti joudut eron sattuessa myös itse syytösten kohteeksi.

 

09. Hän stalkkaa sinua sosiaalisessa mediassa

Hän huomaa heti, jos julkaiset jotain Facebookissa tai Instagramissa. Hän seuraa sinua ja tietää aina, mitä teet. Hän voi jopa suuttua, jos hän näkee sinun tekevän asioita Facebookissa, joista et ole kertonut hänelle.

 

10. Hän vakoilee puhelintasi

Hän katsoo olkasi yli tekstaillessasi. Hän saattaa huomaamattomasti kysyä, kenelle tekstaat tai hän voi jopa vaatia, että näytät puhelintasi. Hän usein kokee, että salailet jotain ollessasi tietokoneella tai puhelimella, vaikka vain tarkastaisit sähköpostiasi tai etsisit lasagnen reseptiä.

 

11. Hän hukuttaa sinut lahjoihin ja huomioon

Aluksi hän vie sinulta jalat alta. Mutta myöhemmin alat kyseenalaistamaan lahjojen määrää ja loputonta huomiota. Antaako hän lahjoja rakkaudesta, vai yrittääkö hän vain varmistaa, ettet jättäisi häntä?

 

12. Hän kuvittelee sinun olevan uskoton

Hän ei pääse yli epäilyksistään. Hän saattaa syyttää sinua tarjoilijalle flirttailusta, työkaverin kanssa pettämisestä tai vain muiden miesten katselusta.

Kyse ei välttämättä ole siitä, etteikö hän luottaisi sinuun, vaan enemmänkin siitä, ettei hän koe olevansa riittävän hyvä sinulle.

 

13. Hän suuttuu, jos et voi olla hänen kanssaan joka päivä

Treffienne jälkeen hän laittaa heti viestiä kertoen ikävöivänsä sinua. Aluksi se tuntuu niin hyvältä, sillä mikset haluaisi tuntea oloasi halutuksi. Ajan kuluessa hyvä olo muuttuu epäileväisyydeksi.

Hän haluaa nähdä sinut päivittäin ja suuttuu, jos muut asiasi menevät hänen edelleen. Hän saa sinut tuntemaan itsesi syylliseksi, jos joudut menemään töihin tai näet kavereita.

 

14. Hänen olotilansa riippuu sinusta

Se on normaalia ja on hyvä resonoida kumppanin tunteita. Mutta epävarman miehen tunnetila on täysin riippuvainen sinusta. Jos olet iloinen ja rakastava häntä kohtaan, hän on myös hyvällä tuulella. Jos olet kiireinen ja joudut vetelemään useista naruista samaan aikaan etkä ehdi tunnustelemaan hänelle rakkauttasi, hän on surullinen ja masentunut.

Hänen riippuvainen käytöksensä asettaa sinulle erityisen paljon paineita. Joudut olemaan jatkuvasti hyvällä tuulella, jottei hän olisi surullismielinen.

 

15. Hän ei kestä kritiikkiä

Kukaan ei pidä kritisoinnin kohteeksi joutumisesta. Mutta epävarmat ihmiset ottavat kaikkein hellimmänkin rakentavan palautteen kritiikkinä. Heillä on matala itsetunto eivätkä he kestä, jos he joku löytää heistä epäkohtia.

Jos avaudut ja kerrot kumppanillesi, että hän tukahduttaa sinut ja tarvitset vähän omaa aikaa, hän todennäköisesti kääntää sen sinua vastaan. Sen sijaan, että hän kuuntelisi tunteitasi, hän suuttuu ja asettuu sinua vastaan.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay